Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ- ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Η βροχή δεν εμπόδισε τους Ναουσαίους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση-διαδήλωση που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο και άλλοι φορείς την Παρασκευή, ενάντια στα χαράτσια.
Από νωρίς μαζεύτηκε ο κόσμος και, μετά από ομιλία και ψήφισμα που εκφωνήθηκαν από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σάκη Τσίτση, έγινε πορεία προς το τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, όπου...και παραδόθηκε το ψήφισμα.
Η "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία" πορεύτηκε με τα συνθήματα "ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-Η χούντα δεν σταμάτησε το 73", "Εμπρός Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι- ο μόνος δρόμος είναι ενότητα και πάλη", "Κάτω η κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ- ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" κ.λ.π.
Στη ΔΕΗ έγινε δεκτή η πρόταση της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας" για συνέχιση της πορείας στι Δημαρχείο και με επιπλέον σύνθημα "Πάρε θέση δήμαρχε θπέρ των δημοτών- κατά των χαρατσιών".
Ο Δήμαρχος Νάουσας δέχτηκε τους εκπροσώπους των συλλογικοτήτων και υποσχέθηκε να βάλει το θέμα "χαράτσια" στο δημοτικό συμβούλιο και να συμβάλει για την αποτροπή τους μέσω της Ενωσης Δήμων (ΚΕΔΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: