Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Όχι στην ιδιωτικοποίηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων, όχι στις απολύσεις και εξασφάλιση των θέσεων εργασίας, είναι τα βασικά αιτήματα του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΤ Νάουσας, μετά από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Το πλήρες κείμενο της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:
«Μετά από τις αποφάσεις του Δημοτικού...

 Συμβουλίου και της διοίκησης της Τ.Α.Β. (πρώην Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Ανάπτυξης Βερμίου), για την ιδιωτικοποίησή της, στηρίζουμε τα παρακάτω αιτήματα των υπαλλήλων της, που εδώ και χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο βουνό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας και καιρού.
ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
ΟΧΙ στη ιδιωτικοποίηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων και άρση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς αυτό.
Καμία απόλυση, καμία αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Εξασφάλιση των θέσεων εργασίας μας με κάθε τρόπο.
Το σωματείο της ΔΕΤ στηρίζει τα αιτήματα των υπαλλήλων της ΤΑΒ, κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό και ζητάμε από όλους τους πολίτες της Δήμου Νάουσας να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας με κοινό σκοπό τη διαφύλαξη της περιουσίας μας.
Παράλληλα οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς για τους υπαλλήλους των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
ΔΕΝ εργαζόμαστε στις Δημοτικές Επιχειρήσεις ως υπάλληλοι του Δήμου με αμοιβή από τον ίδιο το Δήμο.
Εργαζόμαστε ως υπάλληλοι με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου.
Και αυτά όλα με αφορμή και ως απάντηση στις κακές γλώσσες που προσπαθούν εδώ και χρόνια να καταστρέψουν την εικόνα των Δημοτικών Επιχειρήσεων και τους εργαζόμενους σε αυτές».

ΠΗΓΉ: http://www.naousanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: