Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

VIDEO: ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Σε 15 προσαγωγές προέβη η Αστυνομία κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης διαμαρτυρίας χθες το απόγευμα έξω από τα σπίτια πολιτικών και δικαστικών σε Κηφισιά, Πολιτεία και Χολαργό. Όλες οι προσαγωγές έγιναν στην οδό Περικλέους στο Χολαργό, όπου υπήρξε και επεισόδιο με τραυματισμό πολίτη....

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, διαδηλωτές οι οποίοι επέβαιναν σε περίπου 30 μοτοσικλέτες κρατώντας ελληνικές σημαίες, κατευθύνθηκαν αρχικά στην Κηφισιά όπου φώναξαν συνθήματα έξω από το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη και του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένου.

Στη συνέχεια κατέβηκαν την Κηφισίας όπου τους έγινε τροχονομικός έλεγχος στο ύψος της Αττικής Οδού, ωστόσο συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Χολαργό, πιθανότατα με προορισμό το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή. Στην οδό Περικλέους, κάτοικοι της περιοχής τους αποδοκίμασαν διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία τους εκεί και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας από τους διαδηλωτές χτύπησε πολίτη, ο οποίος και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που προχώρησαν στις προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Σε βάρος τους, ενδέχεται να σχηματιστεί δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: