Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Μόλις πριν από λίγο στη Βουλή ο αμετροεπής Πάγκαλος, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης είπε το εξής αμίμητο: Η δημοκρατία στη χώρα μας ήρθε το 1981 με το ΠΑΣΟΚ.
Όπως ήταν φυσικό σημειώθηκε αμέσως αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Τασούλας του ζήτησε να ανακαλέσει.
Ο Πάγκαλος αρνήθηκε και η ΝΔ αποχώρησε.
Μέχρι εδώ καλά αφού τέτοιες...αψιμαχίες μεταξύ Πάγκαλου και πολιτικών είναι γνωστές και αναμενόμενες. Το θέμα που κατά την άποψή μου υπάρχει είναι ότι πήρε το λόγο ο Γ. Παπανδρέου και επιχείρησε να καλύψει τον αντιπρόεδρό του.
Είπε ότι το 1981 στην εξουσία ανέβηκαν οι τάξεις που ως τότε ήταν αποκλεισμένες και κατοχυρώθηκε η εθνική ανεξαρτησία.
Το δυστύχημα όμως για τον Παπανδρέου είναι ότι με πρωθυπουργία δική του η χώρα χάνει την εθνική της ανεξαρτησία, εκχωρεί την κυριαρχία της στην Τρόικα.
Είναι φανερό ότι η θητεία του θα γραφτεί στην Ιστορία με μαύρα γράμματα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πάγκαλε, η δημοκρατία στη χώρα μας καταλύθηκε το 1981. Είχατε φέρει τότε μια μορφή σύγχρονης δικτατορίας. Πιστεύω να μην ξεχάσατε τις πράσινες κάρτες που όποιος τις είχε, είχε και τις πόρτες ανοιχτές.. Έφτασε η ΠΑΣΚ στην ΕΡΤ να βγάζει 97%!!! Να χαρώ εγώ την δημοκρατία που μας φέρατε.. Τολμούσε εκείνη την εποχή, κάποιος απλός πολίτης να μιλήσει στο καφενείο κατά του ΠΑΣΟΚ; Δεν θά βρισκε δουλειά όχι μόνο αυτός αλλά και τα παιδιά του.. Ποια η διαφορά του κόμματός σας με την δικτατορία; Μόνο που δεν τους στέλνατε στην Γυάρο..

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Πάγκαλε, μήπως φουμάρεις μαύρη και δεν ξέρεις τι λες? Πια Δημοκρατία ήρθε ρε παιδοβούβαλο το1981? Το 1981 κατελήφθη το κράτος από τους πρασινοφρουρούς, και τους πρασινορουφιάνους !!! Χωρίς πράσινη κάρτα δεν μπορούσες να πας ούτε για νεκροθάφτης!! Ρε χαμόγια από εσάς ξεκίνησε η σημερινή κατάσταση, τότες που σαν γαλαντόμοι μοιράζατε συντάξεις Εθνικής Αντίστασης, όχι σε αυτούς που άξιζαν , αλλά σε αυτούς που πρασινοφρουροί και είχαν γρατσουνισθεί από κάποια βατσινιά !! Εμετό έκανα που σε άκουγα, μου θύμισες εφιάλτες από εκείνα τα χρόνια, τον Κουτσόγιοργα, τον Γιαννόπουλο, τον Τόμπρα, τον Μαυράκη, τον Σημίτη, τον Κωσκοτά τα πάμπερς, και τι να πρωτοθυμηθώ, και τώρα τούτη την Πατρίδα την πουλήσατε στους Αμερικάνους, όμως η ώρα φθάνει, και το γουδί δεν θα είναι μακριά!! Προδότες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ; ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λες Πάγκαλε, μήπως θυμάσαι πότε και γιατί φωνάζαμε το, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ?? Είδες πόσο επίκαιρο είναι αυτό μετά από τόσα χρόνια? Όσο για σένα μου θυμίζεις τους π-----δες που αφήνουν μουστάκι για να κρύψουν το παρελθόν τους!!! Από οικογένεια δικτάτορα προέρχεσαι τι να περιμένει κανείς από εσένα!! Τον θυμάσαι τον Μεντερές? Τα ίδια θα πάθετε όλοι σας!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα ρε μπουλντόκ Πάγκαλε έχουμε Δημοκρατία ? Με την Νταλάρα τον Κουτρουμάνη , και τον φλώρο Υπουργό Πολιτισμού? Θα σας κάνω μια πρόταση, κάντε υπουργό την Τζούλια Αλεξανδράτου να βάλτε χρήμα στα ταμεία , γιατί εσάς ποιος σας ……….

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΑΡΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ....ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.