Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

«Η Βαθμολογία των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Β' 2011 θα ανακοινωθεί μετά το μεσημέρι!» ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το υπουργείο Παιδείας μέσω της ιστοσελίδας του....
Η αγωνία των υποψηφίων για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση κορυφώνεται καθώς η μια καθυστέρηση διαδέχεται την άλλη. Οι απόφοιτοι των λυκείων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, αρχικά περίμεναν την ανακοίνωση των αποτελσμάτων την περασμένη Παρασκευή, ημέρα που ξεκίνησε και η συμπληρώση των μηχανογραφικών, όμως ανακοίνωση του υπουργείου μετέθεσε τη δημοσιοποίηση τους για σήμερα το πρωί.

Ωστόσο νωρίς σήμερα το υπουργείο προέβη σε νέα ανακοίνωση που ανέφερε ότι η βαθμολογία θα ανακοινωθεί το μεσημέρι τονίζοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και με θαυμαστικό.

Στο μεταξύ έχει ήδη αρχίσει από την Παρασκευή η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου. Πολλοί όμως είναι οι υποψήφιοι και οι εκπαιδευτικοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να δοθεί παράταση, καθώς η διαδικασία φέτος θα είναι νέα, και θα γίνεται μόνο μέσω του διαδικτύου.

Να σημειωθεί ότι φέτος έχουμε σημαντικούς περιορισμούς στις μετεγγραφές, με αποτέλεσμα σε όποια σχολή επιτύχουν οι υποψήφιοι στην περιφέρεια εκεί θα παραμείνουν, καθώς είναι πλέον ουσιαστικά απαγορευτική η μετεγγραφή. Όσον αφορά στις βάσεις εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα πολλοί εκτιμούν ότι θα παρατηρηθούν πτώσεις σε περιφερειακά Ιδρύματα.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: