Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΣΟΚοι

Μετά την κυβερνητική οπερέτα της προηγούμενης βδομάδας όπου ο Πρωθυπουργός παραιτήθηκε για λίγες ώρες και στη συνέχεια μετάνοιωσε, ήρθε η ηρεμία στο ΠΑΣΟΚ αφού όλοι για λίγες ώρες πίστεψαν ότι η χώρα πάει για εκλογές ή τουλάχιστον θα...μοιραστούν την εξουσία με τη ΝΔ.
Έβλεπες τις επόμενες μέρες στα μάτια και στις όψεις των Πασόκων που έχουν κάθε λόγο να θέλουν να συνεχιστεί η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, μια ανακούφιση.
Νόμισαν ότι θα χαθούν οι θέσεις, η εξουσία που πηγάζει από αυτές, τα προνόμια, τα οφέλη. Χαλάρωσαν οι άνθρωποι και ορισμένοι μάλιστα είπαν να το ρίξουν κι έξω. Πήγαν και διασκέδασαν γιατί το καθεστώς που έχουν αποκτήσει με "κόπους" και "βάσανα", αγώνες τους ονομάζουν οι ίδιοι, δεν θα χαθούν.
Τα κεκτημένα τους διατηρούνται στο όνομα της Εξουσίας που έχει το ΠΑΣΟΚ και σε τίποτα δεν έχει πειράξει σε αντίθεση με τις άγριες περικοπές, τη λεηλασία των λαϊκών στρωμάτων.
Οι Πασόκοι βολεμένοι κρατικοί αξιωματούχοι θα συνεχίσουν την καλή ζωή αδιαφορώντας αν η συνεχιζόμενη πρόκληση έχει εξαγριώσει τους πολίτες και σύντομα θα βρεθούν στη θέση του απολογούμενου.
Δεν αναφέρομαι στους Βουλευτές, αναφέρομαι στους Πασόκους εκείνους που στο όνομα του κόμματος έχουν καταλάβει θέσεις εξουσίας στον κρατικό μηχανισμό και αμείβονται αδρά για υπηρεσίες που άλλοι προσφέρουν κι άλλοι παριστάνουν ότι προσφέρουν.
Ας γνωρίζουν ότι η μέρα της κρίσης όλων έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: