Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

Φυλάκιση ενός έτους επέβαλλε το εφετείο Θεσσαλονίκης στον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Γρ. Στεργιόπουλο που με την ιδιότητά του ως δήμαρχος Αντιγονιδών είχε κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος.
Η κατηγορία αυτή τον βάρυνε ως δήμαρχο Αντιγονιδών, την προηγούμενη τετραετία, γιατί δεν εφάρμοσε την διάταξη του νόμου...και δεν έκλεισε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο δήμο του αφού αυτά είχαν συμπληρώσει τις απαιτούμενες εκ του νόμου μηνύσεις.
Το σύνολο των μηνύσεων που είχαν σημειωθεί για τα μαγαζιά αυτά ήταν 9 και ο Γρ. Στεργιόπουλος βρέθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε η ποινή αυτή η οποία είναι με τριετή αναστολή και εφέσιμη.
Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας άσκησε έφεση και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και εκεί θα κριθεί οριστικά. Πάντως ο ίδιος δηλώνει στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η κίνησή του δεν είχε καμιά υστεροβουλία και ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο νόμος πάσχει και είναι εν πολλοίς ανεφάρμοστος σε όλη τη χώρα. Δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι στο εφετείο θα αθωωθεί αφού ό,τι έκανε το έκανε για να στηρίξει τη χειμαζόμενη τοπική αγορά όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι δήμαρχοι της χώρας.
Να κλείσουμε το ρεπορτάζ λέγοντας ότι ο Γρ. Στεργιόπουλος παραμένει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος αφού η ποινή είναι πρωτόδικη και δεν συντρέχει καμιά υποχρέωση εκ του νόμου να τεθεί είτε σε αργία είτε να καταστεί έκπτωτος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι άλλος πέφτει απ το καράβι! τι θα γίνει ρε παιδιά, θα μεινει και κανένας?

Ανώνυμος είπε...

Στο δρόμο που χάραξε ο Ψωμιάδης! Παρακαλώ ο επόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Και 2ετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, κ συνταγματολόγε

Ανώνυμος είπε...

Καί κλάααααμα ο Μόχλας!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο επόμενος ειναι πολυ γνωστο ποιοσ θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Στα τελευταία 25 χρόνια που ψηφίζω δεν έχω δει,ποιο πονόψυχη Δημοτική Αρχή από αυτή που έχουμε σήμερα. Ο ένας μετά τον άλλο καταδικάζονται για το καλό του λαού τους!!! Έλεος κύριοι φθάνουν τόσες θυσίες που κάνετε για μας, στο τέλος θα χρειασθεί να σας συνδράμομε οικονομικά για να εξαγοράζεται τις ποινές σας.

Ανώνυμος είπε...

εδω και 6 μηνες εχουν καταδικαστει 2 πρωην δημαρχοι μαλλον η προηγουμενοι ηταν πιο μαγκες και καλυπτονται πιο καλα.κυριε δημαρχε αν ειστε σοβαρος και αξιοπρεπεις αυτοι οι δυο επρεπε να εχουν φυγει απο τα αξιωματα τους χθες αλλα μαλλον δεν ειστε γιατι ασχοληστε πιος εκλεψε παραπανω και οχι αν μασ φανε τα φιδια μεσα στα χωρια μας ξεχασα δεν υπαρχουν λεφτα μασ τελειωσαν ανημερα των εκλογων ετσι δεν ειναι δημαρχεεεεεεεεεεεεεεε;