Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης απόλυτα σαφής δηλώνει την αντίθεση του κόμματος στο Μεσοπρόθεσμο ή Μνημόνιο 2 τονίζοντας ότι είναι αδιέξοδο και εις βάρος του λαού και ότι απαιτείται αλλαγή πολιτικής.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης δήλωσε:
Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σφραγίζει το αδιέξοδο της...κυβερνητικής πολιτικής, με άμεσες και προφανείς συνέπειες την απουσία προοπτικής για διέξοδο από την κρίση.
Η εφαρμογή του θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας και θα επιτείνει την ύφεση. Οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και η φοροεπιδρομή σε βάρος των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και των πολιτών με φορολογική συνέπεια, θα πλήξουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία.

ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΑναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και την είσοδο στην Κυβέρνηση προσωπικοτήτων κοινής αποδοχής η ΔΗΜ.ΑΡ. σχολίασε:
Κανένας ανασχηματισμός, καμία «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» δεν μπορεί να δώσει αποτελεσματική λύση για τη χώρα, αν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής, με σταθερές επιλογές την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και την προώθηση της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: