Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

"ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ" ΛΕΕΙ Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ


Ο Ολανδός ακροδεξιός πολιτικός έδειξε το...δρόμο στη χώρα μας. Το έκανε αυτό διότι είναι ευρωσκεπτικιστής για τους δικούς του, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Ωστόσο, ο δρόμος που δείχνει είναι ο σωστός και τον διαλέγει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις.
Ο κ. Βίλντερς μετέβη μπροστά από την πρεσβεία και, με φόντο ένα μεγεθυμένο χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, διάβασε την επιστολή του ενώπιον των ολλανδικών ΜΜΕ που είχαν κληθεί από τον ίδιο να καλύψουν το γεγονός.
Βέβαια, τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας στα δελτία ειδήσεων είδαν εθνική προσβολή και ακραία ενέργεια γιατί υπηρετούν με συνέπεια τη λογική του ευρώ, τη λογική των τραπεζών και των υπερκερδών τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα με το τι λέει ο κάθε ανθέλληνας ευρωπαίος η μόνη λύση να λειτουργήσει η Ελλαδα είναι να φύγει το τωρινο κυφηναριό της βουλής. Κανένας τους δεν δουλεψε πραγματικά τι λύσει να δώσουν αυτοι που το μυαλότους ειναι σαν τα στάσιμα βρωμόνερα του βάλτου? Το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι η βουλευτική αποζημίωση. Ουστ στα κοπρόσκυλα και ναι σε νέα παιδια που σπούδασαν και δούλεψαν στην ελλαδα.