Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΛΙΓΟ

Η πίεση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή. Η Β. Παπανδρέου δηλώνει ότι επιζητεί την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ακόμα και θέμα ηγεσίας μπορεί να συζητηθεί". Ακόμη, με δηλώσεις του ο Δ. Λιντζέρης διαπιστώνει έλειμμα ηγεσίας και είπε ότι μαζεύονται υπογραφές για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Πριν από λίγο και προφανώς μετά από...την πίεση των βουλευτών ο Παπανδρέου ανέκρουσε πρύμναν και αποφάσισε ότι θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα σε δυο ώρες όπως είπε στη βουλή πριν από λίγο ο Υπουργός Υγείας Ανδρ. Λοβέρδος διαψεύδοντας ότι μαζεύονται υπογραφές.
Μια απεγνωσμένη απόπειρα να στείλει μήνυμα προς τα έξω ότι ακόμα ο Παπανδρέου έχει τον πρώτο ρόλο και λειτουργεί ως ηγέτης της παράταξης ενώ οι πολίτες συνολικά έχουν άλλη άποψη.
Βέβαια, έντονες ήταν οι φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Παπανδρέου ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει αύριο.
Όλο αυτό το σκηνικό είναι δηλωτικό της γενικής παράλυσης που υπάρχει τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στο ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να γίνεται πλέον φανερό ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και τη λύση να δώσει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: