Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΙ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 4 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ κ. ΤΖΙΛΑ;


Ο Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δήμο Αλεξάνδρειας Αρ. Ματσούκας θέτει ευθέως δυο ζητήματα. Το πρώτο αφορά στον τρόπο με τον οποίο έγινε υπάλληλος αορίστου χρόνου ο γαμπρός του Ισ. Χαλκίδης στη ΔΕΥΑ Μελίκης αμφισβητώντας την διαδικασία και δεύτερον, ρωτάει τον νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Γ. Τζίλα "τι ατασθαλείες έγιναν μετά τις 5 Ιουνίου; ποιοι πήραν τα 4 χιλιάρικα; να τους ονοματίσετε"
Δείτε το βίντεο...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό Αριστείδη! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνω μια πρόταση, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στα έδρανα να μην καθίσουν σαν Δημοτικές παρατάξεις, σε μια σειρά πίσω – πίσω οι καταδικασθέντες , μετά οι υπόδικοι, και μετά οι καθαροί, για να ξέρουμε και πως θα τοποθέτιουνται, και τι θέλουν να πουν, γιατί μέχρι σήμερα άλλα λένε, άλλα καταλαβαίνουμε εμείς , άλλα καταλαβαίνουν αυτοί, και άλλα θέλουν να πούνε, και σε κάθε συνεδρίαση, ο Πρόεδρος ας ανακοινώνει το νέο ποινολόγιο.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Χαρη, θα ανεβασεις και την (μη) απαντηση του Καρελη στα ερωτηματα του Ματσουκα, να καταλαβει ο κοσμος το τι γινεται;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Ματσούκας εκτός από το master τις κοινωνιολογίας διαθέτει άλλα προσόντα?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!! ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ?? Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ! Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ? ΟΦΕΙΛΕ Η ΟΧΙ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ? ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΘΙΩΤΕΣ? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ..ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ? ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ! ΜΕΛΙΚΗ , ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ, ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

kyrie MATSOYKA giati den soy apanta o KARELIS?????????????????????????????????????????????????????????????????? DOKSASMENH AGATHIA!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ! ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ????