Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

VIDEO - Η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές στα διόδια Αιγινίου



Δείτε το βίντεο από την ΔΙΟΝ Τηλεόραση της Πιερίας το κατατοπιστικό ρεπορτάζ για την σημερινή μεσημεριάτικη επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους πολίτες στα διόδια του Αιγινίου που αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά που δίνει γη και ύδωρ στους εργολάβους.

1 σχόλιο:

dryplacer είπε...

Σε Βόλο και Λάρισα, 20 και πλέον αγωνιστές (οι περισσότεροι από Βόλο), παραπέμπονται σε δίκες εντός του Γενάρη 2013, κατόπιν εισήγησης του εισαγγελέα Λάρισας, περί «πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος», του φρονηματικού μετεμφυλιακού άρθρου 184/1951 του ΠΚ, άρθρο ενταγμένο στο βαρύγδουπο κεφάλαιο περί ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Οι ληστρικές συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων, οι ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών αγαθών, τα μνημόνια και η φοροληστεία, που έχουν αποσταθεροποιήσει τη ζωή εκατομμυρίων και τους έχουν σπρώξει στη μαζική ανεργία κι εξαθλίωση, δεν ευθύνονται για τίποτα. Βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι και τραπεζίτες, μαζί με το χρεοκοπημένο πολιτικό τους προσωπικό, προσπαθούν να αποδείξουν με δίκες φρονηματικού χαρακτήρα, ότι αυτοί κάνουν κουμάντο και να αθωώσουν τους εαυτούς τους από τη συστηματική βία εναντίον μας.
Όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν και οι πολιτικές και φρονηματικές διώξεις θα στραφούν εναντίον όλων εκείνων που έβαλαν στην αρχή μπάρες στους δρόμους και μετά σε ολόκληρη τη ζωή μας.
http://denplirono-anatropi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5.html