Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Φωτιά άναψε δήλωση του Γ. Γκιουρτζή- Ταράχτηκε ο αντιδήμαρχος

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο φουντώνουν τα σενάρια εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2014 για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Βέβαια, δεν παραλείπουν και οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί κατά καιρούς είτε για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου είτε για τις...
βουλευτικές εκλογές είτε ήταν ακόμα και υποψήφιοι βουλευτές, να ενδυναμώνουν τα σενάρια και να βάζουν σε ανησυχία πολλούς.
Τελευταίο παράδειγμα είναι αυτό του Γιάννη Γκιουρτζή, πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο οποίος μιλώντας στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και στον Ρ. Καραλιόπουλο την Πέμπτη άφησε ανοιχτό το τι θα κάνει και ποια στάση θα κρατήσει εν όψει δημοτικών εκλογών.
Τι το ήθελε ο Γ. Γκιουρτζής να το κάνει αυτό; Τι τον χρειάζονταν να πει ότι όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσει το όλο θέμα τόσο με τον νυν δήμαρχο όσο και με άλλα στελέχη της παράταξης και θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Ο κ. Γκιουρτζής βέβαια είπε το αυτονόητο. Είπε ότι είναι πολιτικά "παρών" και ότι είναι αυτονόητο ότι θα παίξει ρόλο στις διεργασίες αλλά και στις εξελίξεις.
Η θέση του Γ. Γκιουρτζή πήρε διαστάσεις και από στόμα σε στόμα έφτασε σε αφτιά κάποιων καλοθελητών που έσπευσαν να ενημερώσουν τηλεφωνικά την αντιπροσωπεία της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας που εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στην Αθήνα για δουλειές του δήμου.
Πήραν αμέσως τηλέφωνο στους διοικούντες που ήταν στην Αθήνα και τους αναστάτωσαν λέγοντας ότι ο Γκιουρτζής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης έβαλε τον αντιδήμαρχό του Κ. Βενιόπουλο να το διερευνήσει και αυτός τηλεφώνησε στον Γ. Γκιουρτζή και σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε διευκρινήσεις.
Ο άνθρωπος που φαίνεται ότι γνωρίζει όλο το σκηνικό και μίλησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε ότι ."..ο Βενιόπουλος ήταν εμφανώς ταραγμένος από την "είδηση" και δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του. Όταν ο Γιάννης του εξήγησε τι είπε τότε ο αντιδήμαρχος αναστέναξε ανακουφισμένος και είπε ότι θα ενημερώσει τον δήμαρχο".

Δεν είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε τα όσα μας μεταφέρθηκαν από την πηγή μας αλλά φαντάζομαι ότι δε θα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα δεδομένου ότι η παράταξη Δημητριάδη και ο ίδιος προσωπικά δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της και το τελευταίο  που θα ήθελε ήταν μια εκδήλωση υποψηφιότητας Γκιουρτζή και βέβαια μια αποχώρησή του από την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο οδοντίατρος είναι πετυχημένος από μόνος του . 'Οχι σαν κάποιους κρατικοδίαιτους που έχουν φάει έντερα από το δημόσιο και το παίζουν κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν παιδιά μη, γιατί θα φάει τον τόπο από δουλειά !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιουρτζής έχει φύγει από καιρό. Τώρα το κατάλαβαν!! Ήδη είναι σε σχήμα που το ένα τρίτο έχει φτιαχθεί.Και θα είναι και το σχήμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Και ίσως να είναι και το μοναδικό σχήμα που θα κατέβει... Ά... έχουν φύγει και άλλοι από τον Δημητριάδη, θα το καταλάβουν σε λίγο ,όταν ολοκληρωθεί το σχήμα.