Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΑΟΥΣΑ- Το Εργ. Κέντρο για την αστυνομική βία εναντίον πολιτών

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Τα γεγονότα των ημερών και κυρίως της Τετάρτης 16 Γενάρη είναι για την πόλη και το λαό της πρωτόγνωρα. Το κράτος με τις πλάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Τρόικας, των δανειστών και των αρπακτικών του πλούτου που παράγεται και με επικεφαλής την τρικομματική...
κυβέρνηση έδειξαν μέχρι που είναι έτοιμοι να φτάσουν. Χρησιμοποιώντας κατασταλτικούς μηχανισμούς, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης,κλομπ, βία, τρομοκρατία, συλλήψεις είναι αποφασισμένοι να φέρουν σε πέρας αυτή τη βάρβαρη, απάνθρωπη, αντιλαϊκή πολιτική.
 
Οι μέθοδοι και τα μέσα που χρησιμοποιούν στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν, να φοβίσουν, να γονατίσουν το λαό, γιατί υπάρχει συνέχεια: το νοσοκομείο, το ΙΚΑ, η ΔΕΗ, το νερό, το Πανεπιστήμιο. Θέλουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν όποια υπηρεσία στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια σε ιδιώτες.
Ξέρουν πολύ καλά και είναι το μόνο που φοβούνται, ότι δε μπορούν να περάσουν την πολιτική αυτή με λαό που να αντιστέκεται και να παλεύει. Αυτό μπορούν να το καταφέρουν μόνο με λαό υποταγμένο. Γελιούνται, όμως! Ο λαός της Νάουσας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από αυτές τις εξελίξεις. Να ατσαλωθεί – να οργανωθεί,να περάσει στην αντεπίθεση μαζικά, συλλογικά, οργανωμένα και να απομονώσει όλους αυτούς που βάζουν φρένο στη λαϊκή θέληση.
 
Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας επιδίωξε τα αιτήματα να στοχεύσουν και τη φορομπηχτική πολιτική,συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, υπερασπίστηκε το δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει,στάθηκε αποφασιστικά στο πλευρό των συλληφθέντων και απαίτησε την άμεση απελευθέρωσή τους δηλώνοντας ότι δε θα εγκαταλείψει το χώρο, αν δεν απελευθερωθούν.
 
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, όλους τους συμπολίτες να καταδικάσουν τους υπεύθυνους και την πολιτική τους που γέννησε τα τελευταία γεγονότα με καθημερινούς αγώνες στους δρόμους μέχρι την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Είναι χρέος μας απέναντι σε αυτούς που θυσιάστηκαν για μια άλλη κοινωνία, απέναντι στις επόμενες γενιές.
 
Σε αυτό το δρόμο το Εργατικό Κέντρο θα συνεχίσει να δίνει όλες του τις δυνάμεις.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: