Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δ. Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) - Στηρίζουμε τον αγώνα του λαού για την ακύρωση των διοδίων του Αιγινίου

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαραλαμπίδου εν μέσω συντρόφων της
που σήμερα έδωσαν το "παρών" στο Αιγίνιο
Στην κινητοποίηση κατοίκων και φορέων της Πιερίας στο Αιγίνιο συμμετείχε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Δέσποινα Χαραλαμπίδου την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.
Η κινητοποίηση είχε ως στόχο να εκφράσει δυναμικά την αντίθεση των κατοίκων στο άνοιγμα ενός...
ακόμη σταθμού διοδίων αυτή την φορά στο Αιγίνιο. Η βουλευτής που συμμετείχε στην κινητοποίηση με μεγάλη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Χαιρετίζουμε τον ανυποχώρητο αγώνα των κατοίκων της Πιερίας, που βρίσκονται σήμερα εδώ, δίνοντας παλλαϊκό χαρακτήρα στην κινητοποίηση που κάλεσε η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων.
Η αντιλαϊκή μνημονιακή κυβέρνηση νόμισε ότι θα αιφνιδιάσει τους κατοίκους της Πιερίας αλλά διαψεύσθηκε παταγωδώς.
Η κινητοποίηση των κατοίκων ξεσκεπάζει την μνημονιακή κυβέρνηση και αναδεικνύει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και οι επιταγές των δανειστών.
Τα νέα αυτά διόδια που θέλει να ανοίξει η κυβέρνηση αποκλείουν ακόμη περισσότερο την Πιερία, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους κατοίκους της, αλλά και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, με νέους έμμεσους φόρους εξασφαλίζοντας την κερδοφορία των εταιριών στην κρίση εις βάρος των εργαζομένων που χρεοκοπούν καθημερινά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αταλάντευτα την προσπάθεια των κατοίκων της Πιερίας για ακύρωση των διοδίων, για δωρεάν μεταφορές, σε μία Ελλάδα χωρίς μνημόνια, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τις κινητοποιήσεις μπορούν να ακυρώσουν άμεσα τα διόδια του Αιγινίου όπως άλλωστε είχαν καταφέρει και στο παρελθόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: