Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Έγινε πράξη το τελεσίγραφο- Οριστική αφαίρεση σε δυο μπαρ

Τόπε και το έκανε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο δήμο Αλεξάνδρειας και ήδη μετράμε δυο οριστικές αφαιρέσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων καφέ -μπαρ.
Ο Σ. Κούγκας έκανε πράξη τα όσα έλεγε την Τετάρτη στην συγκέντρωση των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος και πρότεινε ως αρμόδιος...
πρόεδρος στην ΕΠΖ την ποινή της οριστικής αφαίρεσεις της άδειας λειτουργίας δυο καταστημάτων με συνέπεια να έχουμε για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια την εφαρμογή αυτής της εξοντωτικής ποινής που μοιραία οδηγεί σε αναδίπλωση όλους τους άλλους ιδιοκτήτες που πλέον θα προσέχουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινούνται τόσο στο ζήτημα της ηχορύπανσης όσο και της κατάληψης των πεζοδρομίων.
Τα καταστήματα που έχασαν οριστικά την άδεια λειτουργίας τους είναι το Jeez στην Αλεξάνδρεια και ένα μπαρ ιδιοκτησίας Καραγιάννη στο Κεφαλοχώρι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα κύριε Φούχτερ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είσαι ρέ μεγάλε? Τί άθλος είναι αυτός? πάς για μετάλιο τις ανοικτής παλάμις!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και μακάρι να είχαν την ίδια αποφασιστικότητα και οι δικοί μας εδώ στην Βέροια. Σαφέστατα και είμαστε σε κρίση και πρέπει να μην στερείται κανείς το μεροκάματο, αλλά δεν θα πρέπει να σέβεται και όλους όσοι κατοικούν γύρω απο το κατάστημα του? Είναι δυνατόν τα καταστήματα στην οδό Έλλης να κλείνουν στις 08.30 το πρωί παίζοντας μουσική στη διαπασών για τα 4-5 άτομα που είναι μέσα εκείνη τη στιγμή? Και πάλι μπράβο σας για τις συγκεκριμένες σας αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

όλοι στην Βέροια για διασκέδαση λοιπόν.Εφτασε η αλεξάνδρεια μερικές ημέρες να έχει έξω κόσμο όσο η Καβάσιλα ή η Κορυφή.Συγχαρητήρια η μιζέρια κέρδισε.

Απεγνωσμενος Αναγνωστης είπε...

Λοιπον δεν ειναι θεμα μιζεριας το ολο θεμα ειναι απλα θεμα πολιτισμου και σεβασμου απεναντι στους κανονες που εμεις οι ιδιοι δημιουργησαμε...κ πιστεψτε με παροτι ειμαι 21 ετων και υποτιθεται υπερ της διασκεδασης δεν μπορω να διαφωνησω καθολου με την παραπανω αποφαση.ΑΛΛΑ ειναι φοβερο το πως ο κ.Κουγκας γινεται ηρωας με την παραπανω αποφαση απο πολλους(πχ προηγουμενος αναγνωστης) ανθρωπος ο οποιος ως γνωστον εχει αποφασιστει απο τα ελληνικα δικαστηρια οι εχει διαπραξει παραβαση καθηκοντος και πιο συγκεκριμενα δεν αφαιρεσε αδεια συγκεκριμενου μαγαζιου!!!!Μονο ελληνικα μπορει να ειναι αυτα τα φαινομενα...