Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ - Το ΔΝΤ μας φοβάται και ο Σαμαράς ωραιοποιεί την κατάσταση

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει την έκθεση του ΔΝΤ επισημαίνοντας ότι το ταμείο φοβάται την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα απαλλάξει τη χώρα από την πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει στην ωραιοποίηση της...
οικονομικής κατάστασης που έκανε τη Κυβέρνηση Σαμαρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι:

Δεν αποτελεί έκπληξη η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην οποία περιγράφονται, από τη μία οι φόβοι τους για μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα απαλλάξει τη χώρα από την πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας, και από την άλλη νέα σκληρά μέτρα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις με ταυτόχρονες απολύσεις στο Δημόσιο και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ξεκάθαρο ότι η ωραιοποίηση της κατάστασης που θέλησε να κάνει η κυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή δηλαδή της δήθεν ανάκαμψης και των δήθεν τελευταίων μέτρων, πέφτει στο κενό και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα ότι η εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων είναι άδικη, καταστροφική και αναποτελεσματική.

Όσες παρεμβάσεις και να γίνουν στα εσωτερικά της χώρας, με διάφορες υποδείξεις, το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν χειραγωγείται και θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: