Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΝΑΟΥΣΑ - Κανένας φασίστας στην πόλη μας - Τώρα επιτροπή αγώνα

Την ώρα που η Ελλάδα ντροπιάζεται παγκόσμια για την φασιστική δολοφονία του 27χρονου μετανάστη από εγκληματίες ρατσιστές, η νεοναζιστική «Χρυσή Αυγή» απαιτούσε να της δοθεί χώρος για εκδήλωση της στην πόλη των διαχρονικών αντιστάσεων, τόσο ενάντια στην τούρκικη και γερμανοϊταλική κατοχή όσο και τις εργοδοτικές καταπιέσεις.
Δεν έχουν θέση στην πόλη μας οι...

φασίστες. Καλούμε σε ένα πλατύ δημοκρατικό – αντιφασιστικό μέτωπο από κάθε φορέα και συμπολίτη μας και , από τυπική , η άρνηση της παραχώρησης χώρου να γίνει ουσιαστική και πολιτική. Δεν μπορεί να γίνει δεκτή η ανοχή απέναντι στους τραμπούκους και νεκροθάφτες της δημοκρατίας στο όνομα της δημοκρατίας.
-Άμεσα να δημιουργηθεί Επιτροπή Αντιφασιστικού Αγώνα .
-Κανένας φασίστας στη Νάουσα!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αφού λύσατε όλα τα προβλήματα ασχοληθείται και με τον φασισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

(για τον απο πανω)δεν ξερω αν εισαι κακοβουλος η απλα δεν μπορεις να διακρινεις το "βαθος" των γεγονότων.Παραυτα,ο φασισμος δλδ οι φασιστες και κατεπεκταση και η νεοναζιστικη Χ.Α ειναι μερος των ευρυτερων οικονομικοκοινωνικων προβληματων που υπαρχουν σαυτη την χωρα.Ειναι παραγοντες που επιταχυνουν εδραιωνουν σιγονταρουν και ενισχυουν την επιβολη αντικοινωνικών μετρων απο την κυβερνηση(που προτιμω να την λεω new style Χουντα).
Αυτα ειχα να πω γιατι απογοητευομαι οταν βλεπω-ακουω ανθρωπους να λενε οτι ο φασισμος δεν ειναι κομματι των προβληματων και θα το λυσουμε(η μηπως οχι?) αφου λυθουν ολα τα αλλα.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο κουμουνισμός είναι χαρά θεού?