Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΑ- Βουλευτής της ΝΔ ζητάει η Κατερίνη να μετονομαστεί σε ...Αγία Αικατερίνη

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολύ εδραία γίνεται η πεποίθηση ότι οι βουλευτές της ΝΔ ιδίως ασχολούνται με αηδίες αφού πλέον έχουν καταντήσει χειροκροτητές.
Ο Κωνσταντόπουλος, βουλευτής Πιερίας της ΝΔ είχε την εξής καταπληκτική ιδέα: Προτείνει να μετονομαστεί η πρωτεύουσα της Πιερίας από Κατερίνη σε...
Αγία Αικατερίνη! Ως αιτία της αλλαγής ονομασίας ισχυρίζεται ότι θα αποφέρει τουριστικά κέρδη για την πόλη. Με ποιον τρόπο και πως θα συμβεί αυτό είναι ένα ερώτημα αλλά δε βαριέσαι.

Οι τύποι είναι επικίνδυνοι. Ο βουλευτής που παρεμπιπτόντως είναι και καθηγής στο πανεπιστήμιο αποδέχτηκε ασμένως την ιδέα του Μητροπολίτη Κίτρους (Πιερίας δηλαδή) και έσπευσε να την δημοσιοποιήσει στοχεύοντας σε ψήφους χριστιανών.
Είναι επικίνδυνοι διότι όλοι τους στρίβουν σε συντηρητική κατεύθυνση τη χώρα και επιτέλους κάποιες πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τους κράξουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΣΤΑ Α,,,,ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ- ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ-ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΑΡ.......