Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

VIDEO- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Το ΚΚΕ με τον Χρ. Αλευρά υπέρ της Εκκλησίας!!! Θαύμα, θαύμα, θαύμα

Στη χτεσινή συνεδρίαση της διαχειριστικής επιτροπής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Χρήστος Αλευράς.
Ο κ. Αλευράς ζήτησε και πήρε το λόγο στο τέλος της διαδικασίας έχοντας υπόψιν του τόσο τις εισηγήσεις του προέδρου της Δ.Ε Γ. Γκιουρτζή όσο και των εκπροσώπων των φορέων.
Στην τοποθέτησή του...
εξέφρασε την αιτίαση ότι η όλη προσπάθεια βασίζεται στην επιδίωξη των μελών της διοίκησης αλλά και των συμβούλων που μετέχουν στην Δ.Ε να μαζέψουν ψήφους. Δηλαδή καταλόγισε στους συμβούλους πρόθεση, πολιτική υστεροβουλία που φτάνει στο σημείο να εκμεταλλεύται την ανέχεια, την φτώχεια του κόσμου και την εξαθλίωση που έχει επέλθει ελέω μνημονίου.

Θα έλεγε κανείς ότι αυτή η προσέγγιση του Χρ. Αλευρά ήταν πολιτική θέση. Μια θέση που εξόργισε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου η οποία ζήτησε από τον Χρ. Αλευρά να ανακαλέσει.

Κι εκεί που εγώ προσωπικά περίμενα ότι θα λήξει το συμβάν ήρθε η "κατραπακιά". Άκουσα τον Χρ. Αλευρά, τον υποψήφιο δήμαρχο που στήριξε το ΚΚΕ, τον άνθρωπο που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ να λέει το εξής εκπληκτικό: "Δεν θα έπρεπε να κάνει ο δήμος αυτή τη δράση όταν θα μπορούσε να στηρίξει το έργο της εκκλησίας και του συλλόγου κυριών που έχουν αξιόλογη δράση στον τομέα αυτόν".

Και άντε, να δεχτώ ότι το ΚΚΕ αναγνωρίζει σε κάποιον σύλλογο κυριών και δεσποινίδων το ρόλο να κάνει φιλανθρωπίες. Στην εκκλησία όμως δίνει χείρα βοηθείας και μάλιστα σπεκουλάρει υπέρ της;

Προσωπικά δεν έχω υπόψιν μου άλλη τέτοια τοποθέτηση εκπροσώπου του ΚΚΕ να στηρίζει την εκκλησία στην φιλανθρωπική της παρέμβαση. Ίσως ο Αλευράς να ανοίγει νέους δρόμους προσέγγισης του κόμματος με την τοπική εκκλησία και μπράβο του για το ταξικό του κριτήριο. Όλοι χρειάζονται για την ...επερχόμενη επανάσταση. Πόσο μάλλον οι παπάδες.


Ένταση με την πρόεδρο του δημ. συμβουλίου Ο. Μοσχοπούλου



Ο Χρ. Αλευράς (ΚΚΕ) υπέρ της εκκλησίας

3 σχόλια:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Ο Αλευράς κάποιους πολύ τους ενοχλεί,όπως φαίνεται......

Ευτυχώς όμως υπάρχει και το δεύτερο βίντεο,και κάθε νοήμων μπορεί να εξαγάγει τα συμπεράσματά του.
Ευχαριστώ πολύ τον bloger για την ανάρτηση του συγκεκριμένου βιντεο .
Χρήστος Αλευράς.



Ανώνυμος είπε...

Δέν έχει καθόλου άδικο ο κ Αλευράς.

Ανώνυμος είπε...

προς χρονικα

συγγνωμη τωρα,εσεις απο αυτη την τοποθετηση βγαλατε οτι ο κ.αλευρας σιγονταρει την εκκλησια μην της παρει την δοξα ο δημος;χα!σας παρακαλω,μην παιζεται με την λογικη,αλλα κυριως μην παιζεται με τα νευρα μας.η παγαποντια ειναι προνομιο αλλων χωρων,αποο συριζα και περα.η μηπως οχι;

fuente ovejuna