Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι αναγκαίο να επαναπροσδιορίσουμε αξίες και πρότυπα, τον τρόπο ζωής μας, αλλά και να κάνουμε πράξη τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη.


Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, οι Εθελοντές του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με...
 τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξάνδρειας, οργανώνουμε παζάρι για τη συλλογή ρουχισμού και φαρμακευτικού υλικού στο χώρο της Λέσχης Ποντίων (πίσω από την Αγροτική τράπεζα) την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι παράλληλα θα μπορείτε να χαρίσετε – ανταλλάξετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πια (ρούχα, βιβλία, cd, παιχνίδια, διακοσμητικά, μικροαντικείμενα κτλ.), όλα καθαρά και σε καλή κατάσταση, χαρίζοντάς τα σε όποιον θα τους βρει χρησιμότητα και θα τους δώσει νέα ζωή. Έτσι, θα αλλάξουν χέρια, χωρίς τη μεσολάβηση χρημάτων και θα απελευθερωθεί ο χώρος μας χωρίς να προσθέσουμε απλά έναν επιπλέον όγκο σκουπιδιών στη χωματερή.

Για να φέρετε αντικείμενα στο Παζάρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (στο Συμβουλευτικό Σταθμό, τηλ. 2333053045) ή να τα φέρετε απευθείας στον χώρο της Λέσχης την ημέρα που θα γίνει το παζάρι.

Όσα αντικείμενα δεν «βρουν» νέους ιδιοκτήτες, θα διατεθούν -ανάλογα με το είδος και την κατάστασή τους- σε ευπαθείς ομάδες, σε παιδικούς σταθμούς της πόλης και σε φιλανθρωπικούς Φορείς της περιοχής.

Το Παζάρι θα διαρκέσει από το πρωί (ώρα 9:00) ως το απόγευμα (ώρα 17.00).
Είναι μια καλή προσπάθεια την οποία θα πρέπει να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: