Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Βουλευτής "αστραπή" ο Λάζαρος- Έλυσε πρόβλημα για όλη τη χώρα

Διαβάζω τέτοιες ειδήσεις και συγκινούμαι. Διαβάζω ότι με αστραπιαία ενέργεια ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ έλυσε ένα πρόβλημα που ανέκυψε στο νομό. Όσο συνεχίζω την ανάγνωση της είδησης τόσο πιο εθνικά υπερήφανος νιώθω για το ότι ο νομός μας έχει βουλεύτές που λειτουργούν άμεσα, αστραπιαία, αποτελεσματικά, δυναμικά, με φαντασία. Κάτι σαν τον Τσακ...
 Νόρις της πολιτικής να πούμε.

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης επελήφθη του προβλήματος μιας μαθήτριας στα Ριζώματα που με απόφαση της Διεύθυνσης έπρεπε να πηγαίνει κάθε μέρα στη Βέροια για να παρακολουθεί μάθημα επιλογής. Η Διεύθυνση έκοψε το τμήμα γιατί είχε μόνο μια συμμετοχή. Λειτούργησε δηλαδή στη βάση των διαταγών που είχε από το Υπουργείο, δεν έκανε του κεφαλιού του ο Διευθυντής.

Όμως ο Λάζαρος επενέβη και έσωσε την παρτίδα. Με αστραπιαία ενέργεια έκοψε την απόφαση επισκεπτόμενος τον Υπουργό και μάλιστα τον έπεισε η διαταγή του να αφορά όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία. Μ΄ άλλα λόγια, ο Λ. Τσαβδαρίδης μερίμνησε για όλα τα παιδιά της ακριτικής και δυσπρόσιτης Ελλάδας και του αξίζει μέγας έπαινος.

Άστε που φήμες λένε ότι ήδη ο Λάζαρος με την τακτική του έχει προκαλέσει την προσοχή του Μαξίμου και δεν αποκλείεται να κληθεί να αναλάβει θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: