Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία 1000- Για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου - Για την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς

Ποιοι υπογράφουν - Όλα τα ονόματα
 
Εμείς που συμμετέχουμε στην «Πρωτοβουλία των 1000» για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο διεξόδου από την οικονομική και κοινωνική κρίση και για τη συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς, θεωρούμε πως ενώ η οικονομική και κοινωνική καταστροφή από την ολομέτωπη επίθεση κατά του κόσμου της εργασίας βαθαίνει, η λύση δεν βρίσκεται παρά έξω από το πλαίσιο του καπιταλιστικού...
συστήματος. Τη λύση αυτή δεν μπορεί να τη δώσει παρά μόνο ένα τέτοιο Μέτωπο, με την προώθηση ενός προγράμματος ρήξης με τη σημερινή εξουσία.
Στην κατεύθυνση αυτή, υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη, στην πάλη ενάντια στα μνημόνια, την Τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γεγομένης από το αίτημα «καμιά θυσία για το ευρώ».
Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν.
Επιδιώκοντας τον μεγαλύτερο διεθνή συντονισμό και τον κοινό αγώνα με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς, αγωνιζόμαστε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, που θα μπορέσει να πυροδοτήσει διεθνείς εξελίξεις.
 
Απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών της Αριστεράς, ανεξάρτητα από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο που εντάσσονται, για τη διεύρυνση της απήχησης αυτών των θέσεων, των επιδιώξεων και των στόχων. Καλούμε καθέναν και καθεμιά που συμφωνεί με τις γενικές αυτές κατευθύνσεις να συνυπογράψει το κείμενο υπογραφών και να συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις-συζητήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αμέσως επόμενη περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα, στις οποίες θα αποφασιστούν, μέσα από ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο, οι περαιτέρω διαδικασίες προώθησης των στόχων μας.
Ακολουθεί το κείμενο της Πρωτοβουλίας των 1000:

Πρωτοβουλία των 1000
Για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου

Για την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς
Η μνημονιακή κόλαση, το αστικό αδιέξοδο, η αδυναμία ριζοσπαστικής διεξόδου από την κρίση, η κοινωνική απήχηση της πρότασης για κυβέρνηση Αριστεράς, αλλά και η μετεκλογική συγκρότηση μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης μνημονιακής συγκυβέρνησης, οφείλουν να ανασυντάξουν και να επανακαθορίσουν τη σκέψη και τη δράση των αριστερών αγωνιστών. Η παρέμβασή μας αποσκοπεί στη συγκρότηση παρόμοιων προβληματισμών που έχει ένα μεγάλο δυναμικό στο χώρο της Αριστεράς. Στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θέτουν την Αριστερά ενώπιον των ευθυνών της. Σε μια τέτοια εποχή, η Αριστερά έχει κρίσιμο ρόλο και ευθύνη. Δεν πρέπει να περιορίζεται στην αναμονή και στην αμηχανία.


1. Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, αλλά ο καπιταλισμός δεν μπορεί να υπερβεί ή να κρύψει την κρίση του. Το σύστημα χρεοκοπεί, φορτώνει όμως τη χρεοκοπία του, ελλείψει ικανού αντιπάλου, στην εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Απαιτείται άμεσα η συγκρότηση “υποκειμένων ανατροπής”, μετώπων και πολιτικών φορέων που να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συστημική ανατροπή.

2. Σήμερα, δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας ήδη δοκιμάζεται: Εντός συστήματος, με τις καταστροφικές πολιτικές να στρέφονται ενάντια στον εργαζόμενο κόσμο. Ο άλλος είναι εκτός, συνδέοντας τα άμεσα αιτήματα με τη σοσιαλιστική προοπτική. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν και όσοι τις φαντασιώνονται θα βρεθούν μπροστά στο δίλημμα: Οπισθοχώρηση και υποταγή στον νεοφιλελεύθερο κυνισμό ή προχώρημα για ένα άλλο κοινωνικό σύστημα;

3. Δεν είναι στιγμή για αφηρημένες αλήθειες ή απόπειρες ιδεολογικής και μόνο καταγραφής. Πρέπει να δοθεί η μάχη άμεσα, με την πεποίθηση ότι ο αντίπαλος σήμερα πρέπει και μπορεί να ανατραπεί, ότι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν σήμερα να επιβάλουν τη δική τους λύση. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονή, υποχώρηση ή οικονομία δυνάμεων για το μέλλον.

4. Η ασθμαίνουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, αναδεικνύει το αδιέξοδο από τη μεριά του συστήματος. Η παράταση της υποταγής της Ελλάδας στα κελεύσματα και τις προσταγές της Τρόικας οξύνει το αδιέξοδο αυτό συνθλίβοντας παράλληλα τον εναπομείναντα κοινωνικό ιστό. Το μνημονιακό πρόγραμμα, που βαφτίζεται ως πολιτική διέξοδος από την αστική τάξη, αποτελεί το κοινωνικό ολοκαύτωμα των λαϊκών στρωμάτων. Καμία κοινωνική ή εθνική πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από αυτή την πολιτική.

5. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου δοκιμάζεται, την ίδια στιγμή που στηρίζεται λυσσωδώς από την τρόικα και τον εγχώριο αστισμό. Η δυναμική παρουσία και εισβολή της Χρυσής Αυγής ήδη δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις δημοκρατικές λειτουργίες και θα μετατοπίζει συνεχώς την ασκούμενη πολιτική δεξιότερα, ενώ αναδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τη συνείδηση των λαϊκών μαζών. Χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες για τη δημιουργία μαζικών, μετωπικών αντιφασιστικών επιτροπών σε κάθε χώρο, ώστε να μπει φραγμός στην άνοδο του νεοφασισμού. 

6. Απέναντι στην κυριαρχία μιας πολιτικά στείρας αστικής τάξης, η Αριστερά μπορεί να δώσει απάντηση στο πρόβλημα, να ανακουφίσει το λαό και να ανακόψει την πορεία της κοινωνικής καταστροφής. Μονάχα ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς, μπορεί να αναμετρηθεί με το στόχο της κυβερνητικής εξουσίας και να προκαλέσει την ήττα των μνημονιακών κυβερνήσεων της Δεξιάς, από μια λαϊκή αριστερή κυβέρνηση που θα στηρίζεται και θα ελέγχεται από την κοινωνική πλειοψηφία. Το μέγεθος της καπιταλιστικής κρίσης και επίθεσης, ο αρνητικός διεθνής συσχετισμός δύναμης, η πολιτική συσπείρωση του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μπλοκ, η ενίσχυση της ναζιστικής Ακροδεξιάς, η κατάσταση σύγχυσης και πολυδιάσπασης των εργαζομένων, το πρόβλημα της λαϊκής επιβίωσης, κάνουν αναγκαία την πολιτική συμπαράταξη της Αριστεράς.

7. Ο λαϊκός πόθος για μια κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια έδωσε την δυνατότητα στην Αριστερά να έρθει σε επαφή με πολύ μεγάλα λαϊκά στρώματα. Ο στόχος της αριστερής κυβέρνησης που θα καταργήσει τις δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς νόμους, τέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκε σε αντιδιαστολή με την προοπτική μιας μελλοντικής και αόριστης λαϊκής εξουσίας ή ακόμη και ενός μακρινού, χαμένου στα βάθη του χρόνου και αφηρημένου επαναστατικού σοσιαλισμού. Η αριστερή πολιτική πρόταση οφείλει να αφουγκράζεται τον παλμό και την απαίτηση του κόσμου και να έχει το στοιχείο της άμεσης πολιτικής απάντησης και διεξόδου. Γι’ αυτό χρειάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολιτική συμμαχιών. Άλλωστε, ο στόχος της κατάληψης της κυβερνητικής και πολιτικής εξουσίας είναι ένας βασικός ρόλος της Αριστεράς.

8. Μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα σημάνει αυτόματα λύσεις στα κολοσσιαία προβλήματα και στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία. Τα παραδείγματα αριστερών κυβερνήσεων που ανέλαβαν να διαχειριστούν την κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και τελικά ενσωματώθηκαν σ’ αυτό, οδηγώντας σε τραγωδίες, είναι πολλά. Οι διεργασίες και οι λαϊκοί αγώνες που οδηγούν σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απαραίτητο να συνοδεύονται με το αναγκαίο προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση:

• Μη αναγνώριση του χρέους και άμεση παύση πληρωμών του.

• Άμεση κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τους.

• Καταγγελία όλων των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων.

• Εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και συγκρότηση μιας νέας χρηματοπιστωτικής πολιτικής, με αποκλειστικά αναπτυξιακά, παραγωγικά και κοινωνικά κριτήρια.

• Ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών για τις μικρές επιχειρήσεις, τη μικρομεσαία εργαζόμενη αγροτιά και τις πιο αδύνατες κοινωνικές κατηγορίες.

• Βαριά φορολογία στο κεφάλαιο, άρση του τραπεζικού απόρρητου των μεγαλοκαταθετών, δραστική μείωση των εξοπλιστικών δαπανών.

• Εθνικοποίηση των πιο κρίσιμων και στρατηγικών τομέων και επιχειρήσεων της οικονομίας.

• Στήριξη μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών και εργασιακών σχέσεων. Προώθηση της δωρεάν υγείας και δωρεάν παιδείας σε όλα τα επίπεδα.

• Πραγματική δημοκρατία, με τη θεσμοθέτηση του κοινωνικού και εργατικού ελέγχου και διαχείρισης σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

• Συγκρότηση ενός προοδευτικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.

Μόνο η εφαρμογή ενός τέτοιου προγράμματος μπορεί να δώσει στο χειμαζόμενο λαό τη δυνατότητα διεξόδου από την κοινωνική καταστροφή που υφίσταται. Ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να δώσει προοδευτικό και λαϊκό περιεχόμενο στην αποδέσμευση της ελληνικής κοινωνίας από τη μέγγενη της ΕΚΤ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς οδηγεί σε πλήρη πολιτική αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ και με το ίδια την συνθήκη για το ευρώ. Η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του προγράμματος θα διαλύσει την αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μέσα σε ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και καπιταλιστικές ολοκληρώσεις.
Σταθερή επιδίωξή μας είναι η προσπάθεια επέκτασης και συντονισμού των αγώνων και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο συνολικότερες ανατροπές και ρήξεις στην Ευρώπη και διεθνώς.

9. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να αντιστραφεί το κλίμα αμηχανίας και αναμονής. Να σταματήσει ο εφησυχασμός της Αριστεράς ότι μπορεί να αναμένει σαν ώριμο φρούτο την εξουσία. Να μην επικρατήσει το όριο της υποταγής στην αστική νομιμότητα και της πάση θυσία παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη. Να ενεργοποιηθεί ο λαός ενάντια σε λογικές ανάθεσης ή εκλογικής προσμονής. Να ενισχυθεί, να γίνει κυρίαρχη η πρόταση της μετωπικής πολιτικής συγκρότησης και κοινής πρόσκλησης και δράσης στην Αριστερά. Να αποτραπεί το ενδεχόμενο της συγκρότησης ενός πολιτικά εξουδετερωμένου ρεφορμιστικού φορέα “προοδευτικής” διαχείρισης της κρίσης του συστήματος. Να ενισχυθούν οι αριστερές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις, ώστε να μη δίνουν μάχες οπισθοφυλακών και συντήρησης δυνάμεων, αλλά αγώνες πραγματικής λαϊκής οργάνωσης και προγραμματικής προετοιμασίας. 

10. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση και ευκαιρία προς τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς για να αναδείξουν μια πρόταση αντισυστημικής διεξόδου. Η εκλογική άνοιξη της Αριστεράς πρέπει να αποτελέσει αφετηρία. Η πολιτική έκφραση του αντιμνημονιακού κοινωνικού μπλοκ κυρίαρχα από την Αριστερά, πρέπει να γίνει το εφαλτήριο για τη συγκρότηση των λαϊκών τάξεων σε πιο αγωνιστική, ριζοσπαστική και μόνιμη βάση. Διαφορετικά, η απογοήτευση θα επικρατήσει ή και θα ενισχυθούν λύσεις παντός χρώματος. Το υλικό υπόστρωμα είναι κατάλληλο και για την Ακροδεξιά. Η συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς και η προγραμματική τους οργάνωση και λαϊκή γείωση αποτελεί άμεση ανάγκη και προτεραιότητα, ώστε να αναπτυχθεί μια ριζοσπαστική και προοδευτική δυναμική στην ελληνική κοινωνία.

11. Ο χρόνος μάς πιέζει ασφυκτικά. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο που θα διεκδικήσει την εξουσία. Ένα μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η κοινή βάση στοιχείων του πολιτικού προγράμματος, έχει οριακά αναδειχτεί στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς και κυρίως μέσα από τους ταξικούς και λαϊκούς αγώνες. Η προγραμματική κατεύθυνση βασίζεται στην ανοικτή παραδοχή ότι η εφαρμογή ενός προγράμματος λαϊκής ανακούφισης και ανακοπής της κοινωνικής οπισθοδρόμησης δεν θα εξαρτηθεί από τους εκβιασμούς των δόσεων ούτε από την πάση θυσία παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Στη βάση αυτή, είναι αναγκαίο να κινηθούμε αποφασιστικά και συντροφικά στην κατεύθυνση της ενωτικής συσπείρωσης των σημερινών σχημάτων. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας πολιτικής συσπείρωσης, ασφαλώς, η κάθε ξεχωριστή δύναμη θα διατηρεί τη δική της ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ανεξαρτησία.

12. Το στοίχημα αυτό είναι εφικτό για τις δυνάμεις της Αριστεράς, στο βαθμό που εμπεδωθεί μια συνθετική προγραμματική δυναμική, που θα βλέπει ως πραγματικό ενδεχόμενο τη σύγκρουση της ελληνικής κοινωνίας με τη νεοφιλελεύθερη Ευρωζώνη και την ΕΕ, και θα προετοιμάζεται γι αυτό, είτε ως αναγκαιότητα, είτε ως επιθετική διεκδίκηση είτε ως εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου.

13. Αυτό το σημείο τομής δεν είναι σήμερα κατακτημένο. Παραμένει ζητούμενο εντός της Αριστεράς. Για αυτό, είναι αναγκαίο να ενισχύεται συνεχώς εκείνο το αριστερό αντισυστημικό ρεύμα που είναι παράλληλα ανοικτό στη λογική των πολιτικών συνεργασιών. Ρεύμα που συγκροτείται στην κατεύθυνση της αντισυστημικής διεξόδου από την κρίση, αλλά ταυτόχρονα πρωτοστατεί σε μετωπικές πρωτοβουλίες και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στους μαζικούς χώρους. Στις σημερινές συνθήκες, αυτό το πολιτικό ρεύμα μπορεί να ενισχύσει, να διεκδικήσει και τελικά να προκαλέσει τη ριζοσπαστική ανασύνθεση όλης της Αριστεράς. Μόνο έτσι αυτό το μέτωπο μπορεί να συγκροτηθεί, να μην υποκύψει στις πολιτικές πιέσεις του ταξικού αντίπαλου και να οδηγήσει σε νίκη το λαό.

14. Με βάση τα σημερινά δεδομένα της αντιμετωπικής πολιτικής των ηγεσιών ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και των ορίων του ΣΥΡΙΖΑ και του ορατού κινδύνου ενσωμάτωσής του, εκτιμούμε ότι η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στα λαϊκά στρώματα αποτελεί στοιχείο ιστορικής σημασίας. Σε μεγάλο βαθμό, οι εξελίξεις μέσα στην Αριστερά αντικειμενικά καθορίζονται και από τις αντιθέσεις που αναπτύσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συγκυρία αυτή, αναγνωρίζουμε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τόσο η αστική ενσωμάτωση και πολιτική εξουδετέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο όμως και το αντίστροφο. Αυτή η ασταθής ισορροπία είναι ήδη φανερή και στις λαϊκές μάζες, αλλά και στις κυρίαρχες τάξεις. Είναι σαφές πως η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στη θέση “καμιά θυσία για το ευρώ”, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της ενσωμάτωσης του, επίσης όμως είναι σαφές πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση των μνημονίων ανοίγουν την πόρτα για τη σύγκρουση με την Ευρωζώνη, δηλαδή την ανοιχτή σύγκρουση με τις αστικές επιλογές. Η ανάπτυξη μιας μετωπικής στρατηγικής των αριστερών δυνάμεων είναι δυνατό να παρέμβει σε αυτά τα ενδεχόμενα και να τα ενισχύσει από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων.

15. Σε αυτήν την κατεύθυνση και με το ζητούμενο ενός πλατιού μετώπου με κέντρο τις δυνάμεις της Αριστεράς και την ενίσχυση της προοπτικής της αριστερής κυβέρνησης στη βάση ενός μεταβατικού πολιτικού προγράμματος διεξόδου της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση, είναι αναγκαίο η σχετική συζήτηση να ανοίξει ακόμη περισσότερο σε όλη την χώρα. Είναι αναγκαίες ανοιχτές συζητήσεις και πολιτικές συσκέψεις σε όλες στις μεγάλες πόλεις, ώστε να καλεστούν και να παροτρυνθούν άμεσα όλες οι αριστερές δυνάμεις να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το διάλογο αυτόν. Είναι αναγκαίο να αναπτυχθούν σχετικές πρωτοβουλίες, να συγκροτηθούν κοινές λαϊκές επιτροπές βάσης σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους, προκειμένου να διευρύνουν και να ενισχύσουν την ενιαία αριστερή και λαϊκή προγραμματική συμφωνία και τη συγκρότηση πρωτοβουλιών ενωτικής δράσης αντίστασης και λαϊκής αλληλεγγύης. Το κάλεσμα απευθύνεται στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΑΑ, και τις άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η υπόθεση της ριζοσπαστικής ενότητας της Αριστεράς πρέπει και μπορεί να γίνει υπόθεση των ίδιων των αριστερών δυνάμεων και των αγωνιστών της. 

Όσοι θέτουμε την υπογραφή μας κάτω από αυτό το κείμενο:
• Θεωρούμε πως η μοναδική λύση απέναντι στην κοινωνική και οικονομική καταστροφή στον τόπο μας, βρίσκεται έξω από τα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος.

• Λύση μπορεί να δώσει μόνο ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο, με ένα πρόγραμμα ρήξης με τη σημερινή εξουσία.

• Η κρίση είναι διεθνής και πανευρωπαϊκή. Παλεύουμε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, πυροδότη διεθνών εξελίξεων. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε το μεγαλύτερο δυνατό συντονισμό και κοινή πάλη με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς.

• Υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση του συνόλου της ελληνικής Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου πολιτικού προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη.

• Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν.

• Η Αριστερά οφείλει να επιδιώξει την πλατύτερη συνεργασία των δυνάμεών της στην πάλη ενάντια στο μνημόνιο, την τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γενομένης από το αίτημα “καμιά θυσία για το ευρώ”.

• Ως πρωτοβουλία, απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών που έχουν παρόμοια αντίληψη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό/κομματικό χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένοι, για διεύρυνση της απήχησης των πιο πάνω θέσεων, επιδιώξεων και στόχων.


 

1Αβαρλής ΔημήτρηςφοιτητήςΑθήνα
2Αγγελάκης Νίκοςφοιτητής5ο Διαμέρισμα
3Αγγελακόπουλος ΒασίληςφοιτητήςΑθήνα
4Αγγελακόπουλος Πέποςσπουδαστής ΙΕΚΠάτρα
5Αγγελακούδης Ηλίαςβιομηχανικός εργάτης ΕΒΖΟρεστιάδα
6Αγγελακούδης Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
7Αγοράτσιου ΒάσωγεωπόνοςΘεσσαλονίκη
8Αγοράτσιου ΔήμητραβρεφονηπιαγωγόςΠανόραμα Θεσσαλονίκης
9Αζάμπι Ηλίαςεργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντροΠατήσια
10Αθανασιάδης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
11Αϊβαλιώτη Κωνσταντίναιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
12Ακριβός Αχιλλέαςμέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας ΥόρκηςΗΠΑ
13Ακριβού Φράγκωμέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας ΥόρκηςΗΠΑ
14Αλβανούδης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
15Αλεξάτος Γιώργοςιστορικός- συγγραφέαςΕξάρχεια
16Αλεξάτου Παναγιώτασυνταξιούχος εργάτριαΠειραιάς
17Αλέξης ΚώσταςερευνητήςΖυρίχη
18Αλεξίου ΞένιαφοιτήτριαΠάτρα
19Αλεξίου Παναγιώτηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΜυτιλήνη
20Αλεξιού-Συμεωνόγλου ΜαρίανοσηλευτριαΠειραιάς
21Αλεξόπουλος Λευτέρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
22Αλεξόπουλος Παναγιώτης (του Βασιλείου)έμποροςΠάτρα
23Αλεξόπουλος Τάκης (του Κων/νου)αυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΧαλάνδρι
24Αλεξοπούλου Κατερίνααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΗλιούπολη
25Αμβραζή ΙωάνναεκπαιδευτικόςΜοσχάτο
26Αμπαρτζίδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΗλιούπολη Θεσ/νίκης
27Αμπελά ΈφηνοσηλεύτριαΠαλαιό Φάληρο
28Αμπελά Ρούλαδημοτική υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
29Αμπελά Ιωάννακοινωνική λειτουργόςΠαλαιό Φάληρο
30Αμπελά Λίτσασυνταξιούχος καθαρίστριαΠαλαιό Φάληρο
31Αμπελάς ΚώσταςάνεργοςΠαλαιό Φάληρο
32Αμπντούλ Τίμοθυεργαζόμενος σε εστίασηΠατήσια
33Αναγνώστου Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΛονδίνο
34Αναγνώστου ΧρύσαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
35Αναγνωστου ΓιώργοςφοιτητήςΑθήνα
36Αναγνωστου ΠέτροςλογιστήςΑιγάλεω
37Αναλαμπιδάκης Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠειραιάς
38Αναστασιάδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
39Αναστασιάδου ΤάνιαεκπαιδευτικόςΡόδος
40Αναστασόπουλος ΤάσοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
41Αναστασοπούλου ΑλεξάνδραφοιτήτριαΠάτρα
42Αναστόπουλος ΘοδωρήςβιβλιοθηκονόμοςΝέα Ιωνία
43Αναστοπούλου ΧριστίναφοιτήτριαΝέα Ιωνία
44Ανδρεάδης ΘανάσηςγραφίσταςΑθήνα
45Ανδρέογλου Αντώνηςυπάλληλος ΕΛΤΑ5ο Διαμέρισμα
46Ανδρικόπουλος ΓιώργοςεργοδηγόςΑθήνα
47Ανδριόπουλος Θοδωρήςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμαριά
48Ανδρίτσου Γεωργίαδημόσιος υπάλληλοςΑθήνα
49Ανδρίτσου ΠένυφοιτήτριαΠάτρα
50Ανδρώνη ΜαλβίναφοιτήτριαΠάτρα
51Αντωνάτος Λάμπροςιδιωτικός υπάλληλοςΠατήσια
52Αντωνίου ΑναστάσιοςφοροτεχνικόςΝ.Φιλοθέη
53Αντωνίου Βαγγέληςεπιχειρηματίας
54Αντωνίου Γιάννηςπολιτικός μηχανικόςΧαλκίδα
55Αντωνίου ΓιώργοςυδραυλικόςΝέα Ιωνία
56Αντωνίου ΜαρίαβρεφονηπιαγωγόςΆνω Πατήσια
57Αντωνίου ΝάσιαφοιτήτριαΦιλοθέη
58Αντωνίου ΠερικλήςσυνταξιούχοςΆγιος Αρτέμιος
59Αντώνογλου ΕλπίδασυνταξιούχοςΔραπετσώνα
60Αντώνογλου Μανώληςσυνταξιούχος ναυτικόςΠειραιάς
61Αντώνογλου Χαριτωμένηδημόσιος υπάλληλοςΔραπετσώνα
62Αντωνόπουλος ΑντρέαςφωτογράφοςΊλιον
63Αντωνόπουλος ΠαναγιώτηςφοιτητήςΑθήνα
64Αντωνόπουλος ΣταύροςφοιτητήςΠάτρα
65Αποστόλου Γιάννηςεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετράλωνα
66Αποστόλου Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠετράλωνα
67Αραχωβίτη ΕυαγγελίαεκπαιδευτικόςΜεταξουργείο
68Αργυράκη ΝατάσαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
69Αριστίδου ΜιχάληςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
70Αριστοπάνος ΑλέξανδροςφοιτητήςΠειραιάς
71Αρσενά ΙωάνναεκπαιδευτικόςΒέροια
72Αρσενά Κωσταντίναιδιωτικός υπάλληλοςΒέροια
73Αρχοντής ΧαρίλαοςαγρότηςΛάρισα
74Ασημακόπουλος ΘανάσηςγιατρόςΧαϊδάρι
75Αστερίου Αντιγόνηδημόσιος υπάλληλος
76Ατσοπάρδη ΚορίναφοιτήτριαΠάτρα
77Αυγερινού ΑγγελικήάνεργηΓαλάτσι
78Αυλωνίτη Πηνελόπηδημόσιος υπάλληλοςΝέο Ηράκλειο
79Αφολάνιο Μανώληςμουσικός, MC YinkaΜεταξουργείο
80Αφολάνιο ΜιχάληςηθοποιόςΜεταξουργείο
81Βαϊρακταράκη ΑγγελικήφοιτήτριαΠάτρα
82Βαϊρακταράκη ΛυδίαμαθήτριαΑγία Παρασκευή
83Βακαλόπουλος Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
84Βαλωμένου Γεωργίααρχιτέκτων μηχανικός- εκπαιδευτικόςΓαλάτσι
85Βανικιώτης ΚυριάκοςεκπαιδευτικόςΑθήνα
86Βασβατέκης ΓιάννηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
87Βασιλάκης Βασίληςμηχανικός Η/ΥΈσσεξ, Αγγλία
88Βασιλείου ΑφροδίτηδικηγόροςΝέο Ηράκλειο
89Βασιλοπούλου ΑναστασίαφοιτήτριαΠάτρα
90Βάσσος Δημήτρηςμισθωτός μηχανικόςΓιάννενα
91Βασταρδής Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΧαλκίδα
92Βαχαβιώλος Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΑργυρούπολη
93Βδοκάκη ΜαρίαφοιτήτριαΝ.Κόσμος
94Βεγαΐτη ΕυαγγελιασυνταξιούχοςΔάφνη
95Βέκης Χρήστοςιδιωτικός υπάλληλοςΟρμύλια Χαλκιδικής
96Βεκιάρη Γιώταιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
97Βελητζέλου ΑκτίνακτηνοτρόφοςΛειβαδιά
98Βέλλιου Γεωργίατοπογράφος μηχανικόςΣυκιές
99Βερβέρα Στάθιααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓλυφάδα
100Βεργαδή Μαρίαεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετράλωνα
101Βεργή ΜαρίασυνταξιούχοςΒαθύ Σάμου
102Βεργόπουλος Γιάννηςμέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑΊλιον
103Βερέμη Μαρίαδικαστικός υπάλληλοςΧαλάνδρι
104Βερναδάκης ΑλέκοςσυνταξιούχοςΑθήνα
105Βερναδάκης ΝίκοςπανεπιστημιακόςΘεσσαλονίκη
106Βερούση ΒασιλικήφοιτήτριαΡέθυμνο
107Βέτσικα Ελένηιδιωτικός υπάλληλος/ μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΙρλανδίαςΔουβλίνο
108Βεττα ΕυηεκπαιδευτικόςΚέντρο Θεσσαλονίκης
109Βίκυ Βέκιουεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΓαλάτσι
110Βιραράκη ΜαρίαάνεργηΑθήνα
111Βλαζάκη ΕιρήνηεκπαιδευτικόςΣυκιές
112Βλασσόπουλος ΛεωνίδαςφοιτητήςΠάτρα
113Βλαχογιώργος Γιώργοςγιατρός, Δημοτικός ΣύμβουλοςΧαλκίδα
114Βλαχόπουλος ΚυριάκοςφοιτητήςΚορυδαλλός
115Βλαχοπούλου ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
116Βλάχου ΉραφοιτήτριαΠάτρα
117Βογιατζής ΓιάννηςάνεργοςΚαλαμαριά
118Βογιατζής Παναγιώτηςελεύθερος επαγγελματίαςΣυκιές
119Βουδούρης ΑλέκοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
120Βούλγαρης ΑντώνηςυπάλληλοςΧακίδα
121Βούρτσης ΔιονύσηςοφθαλμίατροςΠάτρα
122Βραγοτέρη Μαρίκαδημόσιος υπάλληλοςΣταυρός Χαλκιδικής
123Βρακατσέλης ΑλέξανδροςέμποροςΠάτρα
124Γαγάρας ΓρηγόρηςνοσηλευτήςΒόλος
125Γαζάκης ΑντώνηςεκπαιδευτικόςΗλιούπολη Θεσ/νίκης
126Γαλάνης ΝίκοςμηχανικόςΑθήνα
127Γαλάνης Νίκοςφοιτητής ΙατρικήςΖωγράφου
128Γαραντζιώτη Γεωργίαιδιωτικός υπάλληλοςΚολωνός
129Γαρεφαλάκης ΘεοδόσηςσυνταξιούχοςΣητεία
130Γενούζου ΙσιδώραμεταφράστριαΔιόνυσος
131Γεραλή ΕλένηαρχιτέκτωνΒόλος
132Γεραλή ΕυαγγελίανοσηλεύτριαΚυψέλη
133Γεραλής Κυριάκοςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΡοβιές Εύβοιας
134Γερολυμάτος ΑπόστολοςΕμποροςΑθήνα
135Γερούλη ΣεβαστήΥπάλληλος Εργατικού Κέντρου ΠειραιάΠειραιάς
136Γεωργακάκη Αναστασίαιδιωτικός υπάλληλοςΠαιανία
137Γεωργακάκης ΣπύροςΆνεργοςΠαιανία
138Γεωργακόπουλος ΠάνοςφοιτητήςΚέρκυρα
139Γεωργακόπουλος ΚωνσταντίνοςεργάτηςΡέντης
140Γεωργακοπούλου ΕλισάβετάνεργηΡέντης
141Γεωργακοπούλου Ντίναοδηγός ΕΘΕΛΗλιούπολη
142Γεωργαλάς Κώσταςπολιτικός μηχανικόςΠάτρα
143Γεωργάρας Λευτέρηςιδιωτικός υπάλληλοςΚαισαριανή
144Γεωργιάδης Μάκηςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
145Γεωργιάδης Στέλιοςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
146Γεωργίου ΠαναγίωτηςλογιστήςΑρτα
147Γεωργόπουλος ΝεοκλήςπανεπιστημιακόςΠάτρα
148Γεωργοπούλου Μαρίασυνταξιούχος τραπεζικόςΆγιος Αρτέμιος
149Γεωργούλας Σταύροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΆρτα
150Γεωργούλη ΕλεάνναηθοποιόςΜεταξουργείο
151Γιακουμάκη ΧρυσούλαυπάλληλοςΠειραιάς
152Γιακουμής Μιχάληςεκπαιδευτής ενηλίκωνΓαλάτσι
153Γιακουμιδης ΠαναγιωτηςφοιτητήςΤούμπα
154Γιακουμίδης ΠάνοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
155Γιαλαμά ΣταυρούλαδασκάλαΚαλαμάτα
156Γιαμαρέλου ΜάντυγιατρόςΠάτρα
157Γιαννακίτσα ΜαριλένααυτοαπασχολούμενηΗλιούπολη
158Γιαννακοπούλου ΓεωργίασυνταξιούχοςΒάρη
159Γιαννιώτου ΕλένηέμποροςΝίκαια
160Γιαννόπουλος Παναγιώτηςιδιωτικός υπάλληλοςΠατήσια
161Γιαννόπουλος Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΚαλαμάτα
162Γιαννόπουλος ΝίκοςφοιτητήςΑθήνα
163Γιαννόπουλος Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΊλιον
164Γιάννος Γεράσιμοςεργαζόμενος-φοιτητήςΠάτρα
165Γιαντσίδης ΑνδρέαςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
166Γιούργας Μελέτηςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
167Γκαντίνας ΠαναγιώτηςέμποροςΒόλος
168Γκάσης Ανδρέαςεργαζόμενος μηχανικός
169Γκεκόπουλος Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΑγία Παρασκευή
170Γκερέκος ΓιάννηςφοιτητήςΚομοτηνή
171Γκερέκου ΈλληφοιτήτριαΛάρισα
172Γκόντγουιν ΜάμουμαθητήςΠολύγωνο
173Γκόντγουιν ΣόλεςγιατρόςΠολύγωνο
174Γκόντγουιν ΤζέικεριμαθητήςΠολύγωνο
175Γκόντγουιν ΤζομικροπωλητήςΠολύγωνο
176Γκόντγουιν Χάπινεςπρωτοβουλία μεταναστών μικροπωλητώνΑθήνα
177Γκόρου Ζακλίναντιπρόεδρος ΔΣ σωματείου εργαζομένων στην VodafoneΠατήσια
178Γκόρου ΜαργαρίτασυνταξιούχοςΝέα Φιλαδέλφεια
179Γκουλιάρας ΚώσταςμαθητήςΘεσσαλονίκη
180Γκχάζαλ ΙμπραήμΑθήνα
181Γκχαρέσε ΌζοΑθήνα
182Γουδέβενος Σπύροςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
183Γουενταμούχαμ Αρούναπρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίασηΑθήνα
184Γούζιος ΚρίτωναςάνεργοςΠλάκα
185Γουίλιαμς Φράνσιςπρόεδρος Τανζανικής κοινότητας, οικοδομήΑθήνα
186Γούλα ΚατερίναεκπαιδευτικόςΜυτιλήνη
187Γούτη ΓεωργίαάνεργηΊλιον
188Γούτη ΈλεναεμποροϋπάλληλοςΊλιον
189Γούτη ΜεσσηνίασυνταξιούχοςΠύργος Ηλείας
190Γριβέας ΧρόνηςΔικηγόροςΠειραιάς
191Γρίσπος Γιώργοςμελος Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕΙΔΔ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)Μήλος
192Γώρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
193Δάβαρης ΆρηςφοιτητήςΠάτρα
194Δαβελάς ΚώσταςάνεργοςΑθήνα
195Δάγλα – Σπυροπούλου Κωνσταντίνα φοιτήτριαΠάτρα
196Δαλακούρα ΧριστίναΦοιτήτριαΚαβάλα
197Δαμιανίδου Πηνελόπηιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
198Δάρας Γιάννηςδημόσιος υπάλληλοςΠαγκράτι
199Δασκαλάκη Πένηψυχολόγος, νοσοκομείο ΓεννηματάΑμπελόκηποι
200Δερμιτζάκης ΜίμηςαγρότηςΣητεία
201Δέτσης ΔημήτρηςμηχανικόςΑθήνα
202Δημακάκος Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΝέο Ηράκλειο
203Δημακάκου ΕύαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
204Δημάκη Βιολέτταιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
205Δημάκη Κυριακήτοπογράφος μηχανικόςΠάτρα
206Δημάκης Αντώνηςπρόεδρος σωματείου εργαζομένων 'Περιβολάκι'Ζωγράφου
207Δημάκης ΔημήτρηςηλεκτρολόγοςΒόλος
208Δημητριάδης ΝίκοςάνεργοςΣέρρες
209Δημητριάδου Βίκυεκπαιδευτικός5ο Διαμέρισμα
210Δημητριάδου ΚασσιανήεκπαιδευτικόςΛουξεμβούργο
211Δημητρούκας ΝίκοςφοιτητήςΖωγράφου
212Δημοβασίλη ΆλκιστιςφοιτήτριαΑθήνα
213Δημοκωστούλα Εύααδιόριστη εκπαιδευτικόςΒόλος
214Δημοκωστούλα ΕυγενίασυνταξιούχοςΡάχες Φθιώτιδας
215Δημοκωστούλας ΓιάννηςσυνταξιούχοςΡάχες Φθιώτιδας
216Δήμος ΚώσταςφοιτητήςΚαβάλα
217Δήμου ΆνναάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
218Δήμου Ελένηιδιωτικός υπάλληλοςΕυκαρπία
219Δήμου Πέτροςελεύθερος επαγγελματίαςΕυκαρπία
220Δήμου ΑρετήάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
221Δήμου ΤριανταφυλλιάσυνταξιούχοςΆγιοι Ανάργυροι
222Διαμαντή ΦωτεινήμικροπωλήτριαΙλίσια
223Διαμαντόπουλος Στέφανοςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
224Διαμαντόπουλος Γεράσιμοςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
225Δίγκα ΤάνιασυνταξιούχοςΠεραία
226Δόνα ΘοδώραφοιτήτριαΛάρισα
227Δόνας ΣπύροςοδοντίατροςΚέρκυρα
228Δουλγκέρη ΈφηαρχαιολόγοςΤούμπα
229Δουλγκέρη ΣάσαΟδοντίατροςΤουμπα
230Δούνα ΕλένηφοιτήτριαΠάτρα
231Δούρου ΚατερίναφοιτήτριαΠάτρα
232Δραγασάκη Μαρίαγιατρός ΕΣΥ
233Δραγώτης ΕυθύμιοςοικονομολόγοςΕδινβούργο
234Δρακόπουλος Παναγιώτηςοδηγός ΕΘΕΛΗλιούπολη
235Δρίβας Κωνσταντίνοςμισθωτός γεωλόγοςΝέα Ιωνία
236Εγκχαρέβμπα ΚάρλοςΑθήνα
237Εγκχαρέβμπα ΠάμελαΑθήνα
238Ελεμένογλου ΚώσταςφοιτητήςΒόλος
239Εμμανουήλ Κατερίναμηχανολόγος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
240Ενταφεατέρε ΆλεξΑθήνα
241Έρμπεν Ζντένιεκμηχανικός αυτοκινήτωνΊλιον
242Ερνάντεζ Λουίς ΣάντοςκαλλιτέχνηςΆγιος Ελευθέριος
243Ευαγγελία Κουτήάνεργη φιλόλογοςΓουδή
244Ευμορφία ΜανταφούνηδικηγόροςΣυκιές
245Ευσταθίου ΕυφημίασυνταξιούχοςΑίγινα
246Ευσταθίου ΘανάσηςοικονομολόγοςΑθήνα
247Ζαρκάδη ΈλληφοιτήτριαΠετράλωνα
248Ζαρόκωστα ΜαρίαΦοιτήτριαΠετρούπολη
249Ζαρόκωστας ΚώσταςφοιτητήςΠετρούπολη
250Ζαφειρόπουλος Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
251Ζαχαράτος Θωμάςδημόσιος υπάλληλοςΣυκιές Θεσσαλονίκης
252Ζαχαριάς ΒαγγέληςάνεργοςΞάνθη
253Ζαχαρίας ΧρήστοςτραπεζοϋπάλληλοςΑθήνα
254Ζέρβας Αντώνηςελεύθερος επαγγελματίαςΠάτρα
255Ζευγώλη ΑνέζαδημοσιογράφοςΑθήνα
256Ζευγώλη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
257Ζήβας ΓιάννηςμεταφραστήςΑθήνα
258Ζηκουλη ΚωνσταντίναυπάλληλοςΠειραιάς
259Ζηκούλης ΑνδρέαςυπάλληλοςΠειραιάς
260Ζηκούλης ΓιώργοςυπάλληλοςΠειραιάς
261Ζηκούλης ΝίκοςυπάλληλοςΠειραιάς
262Ζιαζιά ΓεωργίαφοιτήτριαΠάτρα
263Ζιαζιάς ΔημήτρηςφοιτητήςΠάτρα
264Ζιαζιάς ΠαναγιώτηςφοιτητήςΑθήνα
265Ζουμπούλης ΧρήστοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
266Ζωγραφάκη ΑθηνάφιλόλογοςΝέα Σμύρνη
267Ηλιάδης ΗλίαςφοιτητήςΠάτρα
268Θεοδώρου ΜαρτίνηεκπαιδευτικόςΜοσχάτο
269Θεοδώρου ΣωτήρηςΧίος
270Θεοφίλης ΑποστόληςφοιτητήςΖωγράφου
271Θεοχαρίδου Φωτεινήελεύθερος επαγγελματίας
272Θωμάκου ΕλευθερίαυπάλληλοςΠειραιάς
273Ιάκωβος Πάνοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμάτα
274Ιατρόπουλος ΚώσταςζαχαροπλάστηςΒόλος
275Ιατροπούλου ΒάσωηθοποιόςΑθήνα
276Ιγκμπινόμπια ΜπιούτυΑθήνα
277Ιγκμπινόμπια ΠολΑθήνα
278Ιγνατιάδου ΧριστίναγραφίστριαΘεσσαλονίκη
279Ιντίλορ ΜπενΑθήνα
280Ίντοου ΜαριάνθηάνεργηΠατήσια
281Ιορδανίδης ΧρήστοςφοιτητήςΖωγράφου
282Ιορδανίδου ΑναστασίαφοιτήτριαΖωγράφου
283Ιωακειμίδης ΚίμωναςάνεργοςΠεριστέρι
284Ιωαννίδης Αλέξηςδημόσιος υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
285Ιωαννίδης Λάζαροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
286Ιωαννίδου ΔέσποιναμηχανικόςΘεσσαλονίκη
287Ιωάννου ΒάσωΑθήνα
288Ιωάννου Πέτροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠετρούπολη
289Καββαδία Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
290Καββαδίας ΒασίληςΟικονομολόγος-υπάλληλος ΔΕΗ,Κέρκυρα
291Κάγκαλος Δημήτρηςοδηγός ΕΘΕΛΔάφνη
292Καζιλάρης Χρήστοςσπουδαστής ΤΕΙΒόλος
293Καϊμακτσίδης ΓιάννηςφυσικόςΚαλαμαριά
294Κακαράντζας Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΣεπόλια
295Καλαντώνης ΒασίληςηλεκτρολόγοςΑθήνα
296Καλεργιάδης Βαγγέληςιδιωτικός υπάλληλοςΒέλγιο
297Καλογερής ΝίκοςφοιτητήςΗλιούπολη
298Καλογεροπούλου ΙλιάναφοιτήτριαΖωγράφου
299Καλομοίρης ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
300Καλπακιόρη ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
301Καλτσά Αθηνάιδιωτικός υπάλληλοςΝέος Κόσμος
302Καλτσάς Αλέκοςμισθωτός τεχνικόςΑμπελόκηποι
303Καλυβιώτης Νίκοςμεταπτυχιακός φοιτητήςΕδιμβούργο
304Καμάρα Καλλιόπηιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
305Καμαράς ΣτάθηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
306Καμπούρη Παναγιώταιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
307Καμπούρης ΣωτήρηςάνεργοςΑθήνα
308Κανάκογλου ΕλισάβετφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
309Κανάκογλου ΕυγενίαάνεργηΚαλλικράτεια Χαλκιδικής
310Κανέλια ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
311Κανελλάκης ΠαναγιώτηςγιατρόςΠάτρα
312Κανελλής Νίκοςμηχανολόγος μηχανικόςΒόλος
313Κανελλής Δημήτρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΒόλος
314Κανελλοπούλου ΧριστίναάνεργηΗλιούπολη
315Καπαράκη Μαρίαάνεργη αρχιτέκτωνΝίκαια
316Καπετανάκη ΔέσποινακοινωνιολόγοςΓλυκά Νερά
317Καπετανάκη ΚορίνακοινωνιολόγοςΠαρίσι
318Καπίτσα Ζωήδιαμερισματική σύμβουλος δήμου ΠεριστερίουΑθήνα
319Καπλάνη Ιωάννασυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΚουκάκι
320Καπράνου ΚωνσταντίναλογίστριαΚορυδαλλός
321Καραβά ΚυριακήάνεργηΓαλάτσι
322Καραβασίλης ΝίκοςλογιστήςΆρτα
323Καραβερβέρης Χάρηςιδιωτικός υπάλληλος
324Καραβότα ΧαριλέναφοιτήτριαΠάτρα
325Καραγιάννη ΑνναάνεργηΚέντρο Θεσσαλονίκης
326Καραγιάννη ΣταυρούλαεκπαιδευτικόςΠρέβεζα
327Καραγιάννης ΓιώργοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
328Καραδήμας Κωνσταντίνοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΆρτα
329Καραδήμας ΚωνσταντίνοςάνεργοςΜεσολόγγι
330Καρακούλας Λάζαροςοδηγός ΕΘΕΛΚαλλιθέα
331Καρακούσης Θεόφιλοςιδιωτικός υπάλληλοςΧαριλάου
332Καράμπελα Νίκηελεύθερη επαγγελματίαςΒόλος
333Καράμπελας ΧρήστοςφοιτητήςΚέρκυρα
334Καράμπελας ΑντρέαςεκπαιδευτικόςΆγιος Δημήτριος
335Καρανικόλα ΚωνσταντίναφοιτήτριαΠάτρα
336Καρατζάς ΝϊκοςμηχανικόςΣεπόλια
337Καρατσίκας Χαράλαμποςοδηγός ΕΘΕΛΆγιος Δημήτριος
338Καραφίνα Ισμήνηιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
339Καραφίνα ΜαρίασπουδάστριαΧολαργός
340Καρδάση - Παπαστεφάνου ΓεσθημανήεκπαιδευτικόςΜεταμόρφωση
341Καρελάκη ΧρύσαφοιτήτριαΠάτρα
342Καρέλλα ΖωήφοιτήτριαΓέρακας
343Καριοφύλλογλου Κατερίναδημόσιος υπάλληλοςΚαλαμαριά
344Καριοφύλλογλου Φωτήςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
345Καρρά ΜαρίναφοιτήτριαΠάτρα
346Καρράς Φώτηςσπουδαστής ΤΕΙΠάτρα
347Καρυάτη Αθηνάιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
348Καρυάτη ΚατερίνασυνταξιούχοςΠεραία
349Καρύδας ΜιχάληςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
350Κασiμέρης Αποστόληςεργαζόμενος ΕΘΕΛ, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ - Αγ. ΑρτέμηςΠαγκράτι
351Κασαμπαλάκος ΓιώργοςταξιτζήςΠετρούπολη
352Κασάπης Κώσταςεκπαιδευτικός
353Κασδοβασίλη ΣτέλλαφοιτήτριαΠειραιάς
354Καστρινού Ελένηαδιόριστη εκπαιδευτικόςΠολύγωνο
355Κατάκη Ευαγγελίαιδιωτικός υπάλληλοςΓκύζη
356Καταλάκτη ΓαρυφαλλιάσυνταξιούχοςΖωγράφου
357Κατέχη ΜαρίαμαθήτριαΠεραία
358Κατίδου ΕιρήνηΕλεύθερη Επαγγελματίας
359Κατριτζιδάκης Νίκοςμέλος ΔΣ Συλλόγου Μουσικών Φιλαρμονικής Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθήνας (ΣΥΜΦΠΟΔΑ)Καισαριανή
360Κατσαϊτη ΑγγελικήσυνταξιούχοςΠάτρα
361Κατσακούλη ΜελίναΦοιτήτριαΑθήνα
362Κατσακούλης ΒαγγέληςγιατρόςΠάτρα
363Κατσάμπης ΚώσταςλογιστήςΠαγκράτι
364Κατσαντώνης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλος
365Κάτσης ΧρήστοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
366Κατσίκα ΑθηνάλογίστριαΑθήνα
367Κατσιοπούλου Έλληαδιόριστη εκπαιδευτικόςΒόλος
368Κατσούλας Στάθηςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΠετρούπολη
369Κατσούλας Χρίστοςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΊλιον
370Καψάλης Γιάννηςμεταπτυχιακός φοιτητής ΠληροφορικήςΧολαργός
371Καψάλης ΧρήστοςάνεργοςΧολαργός
372Κεδράς Παναγιώτηςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΣάμος
373Κελεπούρης ΓιώργοςλογιστήςΓαλάτσι
374Κέτουλα ΜάγιαάνεργηΒόλος
375Κιοσσές ΓιώργοςγυμναστήςΑμπελόκηποι
376Κιουρτζόγλου Στράτοςελεύθερος επαγγελματίαςΝίκαια
377Κισκήρα-Μπαρτζώκα ΔανάηδημοσιογράφοςΘεσσαλονίκη
378Κλαδής ΔιονύσηςφοιτητήςΚερατέα
379Κλείτσα ΆνναάνεργηΆγιος Στέφανος
380Κλείτσα ΗλέκτραφιλόλογοςΖωγράφου
381Κλείτσα ΚατερίναάνεργηΑμπελόκηποι Θεσ/νίκης
382Κλείτσα ΜαρίαφοιτήτριαΞάνθη
383Κλεφτοδήμος Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΑμπελόκηποι
384Κλημόπουλος Θωμάςφαρμακοποιός/ δημοτικός σύμβουλος "Δρόμοι Συνεργασίας"Βόλος
385Κόγκας ΣπύροςεκπαιδευτικόςΠάτρα
386Κόγκας Σπύροςκαθηγητής ΑγγλικώνΠάτρα
387Κοΐδης ΚωνσταντίνοςτεχνικόςΛαύριο
388Κόκκαλη Άνναεκπαιδευτικός – ΜεταφράστριαΑθήνα
389Κοκκάλης ΝίκοςδημοσιογράφοςΑγία Παρασκευή
390Κόκκας Κώσταςμεταπτυχιακός φοιτητήςΛονδίνο
391Κοκορέ ΜαίρητραπεζοϋπάλληλοςΖωγράφου
392Κολλιάς Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
393Κολοβού ΠαναγιώταφοιτητήςΚέρκυρα
394Κολοκοτρώνης ΒασίληςσυνταξιούχοςΑθήνα
395Κολοκυθά ΜαριάνθηφοιτήτριαΊλιον
396Κολοκυθάς ΚωνσταντίνοςΦοιτητήςΦλώρινα
397Κολοκυθάς ΠαναγιώτηςΣυνταξιούχοςΠάτρα
398Κολτσίδου Μαρίαδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
399Κολτσίδου Μαρίαδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
400Κομνηνός Αντώνηςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
401Κονδύλης ΣτυλιανόςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
402Κονταράς ΝίκοςτεχνολόγοςΠεύκη
403Κοντογιάννης Βασίληςσπουδαστής ΤΕΙ
404Κοντογιάννης ΓιάννηςεργάτηςΆρτα
405Κοντραφούρη ΔήμητραφοιτήτριαΠάτρα
406Κορέας ΣπύροςεκπαιδευτικόςΠειραιάς
407Κόρια ΓιουνίςΑθήνα
408Κόρια ΤζοΑθήνα
409Κοσμάς Χρήστοςμηχανολόγος μηχανικόςΒόλος
410Κοσμάτος ΓιάννηςλογιστήςΠάτρα
411Κοσμίδης ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΔάφνη
412Κοτούζας ΑποστόληςφοιτητήςΚοζάνη
413Κουβάτσος ΦίλιπποςδιαιτολόγοςΚορωπί
414Κουκίδου ΕυαγγελίαφοιτήτριαΡέθυμνο
415Κουκίδου ΣοφίαφοιτήτριαΗλιούπολη
416Κούκιος Άγγελοςμισθωτός - οικονομολόγοςΛονδίνο
417Κουκουνάρης Γιώργοςπολιτικός μηχανικός
418Κουκουνός ΆρηςτραπεζοϋπάλληλοςΤουμπα
419Κουλούρη ΣταυρούλαφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
420Κουνινιώτης Δημήτρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓουδή
421Κουντούρη Κλαίρηιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
422Κουντούρη ΜαριαεκπαιδευτικόςΚομοτηνή
423Κούρας ΛεωνίδαςγιατρόςΘεσσαλονίκη
424Κουρτέσας ΆρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
425Κούρτης ΗλίαςάνεργοςΠολύγωνο
426Κούσση ΝίκηφοιτήτριαΠάτρα
427Κουτάλας Μανώληςιδιωτικός υπάλληλοςΓαλάτσι
428Κούτουλα ΝατάσαφοιτήτριαΚαλλιθέα
429Κουτσιανάς Πάνοςιδιωτικός υπάλληλος, Δημοτικός ΣύμβουλοςΊλιον
430Κουτσιανάς ΠαντελήςλογοθεραπευτήςΘεσσαλονίκη
431Κούτσιας Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
432Κουτσιούμπα ΑντριάνναάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
433Κουτσιούμπα ΠαρασκευήνοσηλεύτριαΊλιον
434Κουτσιούμπης ΑντώνηςφοιτητήςΑγρίνιο
435Κουτσιούμπης Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλος- γεωλόγοςΠεύκη
436Κουτσόκωστας ΝίκοςλογιστήςΆρτα
437Κουτσούλας ΘανάσηςμηχανικόςΘεσσαλονίκη
438Κυπραίος ΒασίληςφοιτητήςΠάτρα
439Κυπραίος ΜανώληςδάσκαλοςΠάτρα
440Κυπριανού ΑλεξάνδρακοινωνιολόγοςΜαρούσι
441Κυπρίδου Μαριάνθηεργαζόμενη στο Υπουργείο Πολιτισμού/ Μουσείο ΒόλουΒόλος
442Κυπρίδου Χριστίνααναπληρώτρια εκπαιδευτικόςΧαλάνδρι
443Κυπριοτέλης ΣτράτοςάνεργοςΒόλος
444Κυριακίδης ΝίκοςμηχανικόςΘεσσαλονίκη
445Κυριάκος ΑποστόληςμουσικόςΑθήνα
446Κυρίτση Θεώνη
447Κύρκου ΠαυλίναφοιτήτριαΙλίσια
448Κυρμιτζόγλου ΝίκοςυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
449Κωλέττη ΒάσωγιατρόςΠάτρα
450Κωνσταντινίδη ΣύλβιακοινωνιολόγοςΑθήνα
451Κωνσταντινίδης ΘωμάςάνεργοςΈδεσσα
452Κωνσταντινίδης Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΠετράλωνα
453Κωνσταντινίδης ΜάριοςδημοσιογράφοςΑγία Παρασκευή
454Κωνσταντινίδης ΣπύροςσυνταξιούχοςΕύβοια
455Κωνσταντινίδου ΝαταλίαμικροπωλήτριαΝέο Ηράκλειο
456Κωστάκη ΠολυξένημηχανικόςΆγιος Δημήτριος
457Κωστακιώτης ΔημήτρηςγιατρόςΠάτρα
458Κωσταρά ΦρύνηφοιτήτριαΙλίσια
459Κωστάρης ΓιάννηςηθοποιόςΑμπελόκηποι
460Κωστελέτου ΑφροδίτηεκπαιδευτικόςΜαρούσι
461Κωστόπουλος ΚώσταςεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
462Κωστούλα ΆνναεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
463Κώτσος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΑθήνα
464Λαβδογιάννη Αθηνάσυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΒόλος
465Λαβδογιάννη Αθηνάσυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΒόλος
466Λαβδογιάννης Μιχάληςεκπαιδευτικός σε ειδικό σχολείοΒόλος
467Λαγουμτζή ΣοφίαφοιτήτριαΝίκαια
468Λαγουμτζής ΜιχάληςσυνταξιούχοςΝίκαια
469Λαδά ΚρυσταλλίαυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
470Λαζαρίδης ΓιάννηςφοιτητήςΚέντρο Θεσσαλονίκης
471Λαζαρίδης ΓιάννηςψυχολόγοςΚατερίνη
472Λάζου Βασιλικήδιδάκτορας ιστορίαςΛαμία
473Λάμπογλου ΣωτήρηςφοιτητήςΙωάννινα
474Λαμπρής Δημήτριοςέμπορος (μέλος ΔΣ Εμπ.Συλ.ΆρταςΆρτα
475Λαμπρίδης ΚώσταςΦοιτητήςΕρμούπολη
476Λαμπρίδης ΣτράτοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
477Λαμπρόπουλος Λάμπροςμισθωτός μηχανικόςΧαλκίδα
478Λαπαβίτσας Κώσταςκαθηγητής οικονομικώνΛονδίνο
479Λάππα ΜαριάνναφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
480Λάππα ΝατάσαφοιτήτριαΙωάννινα
481Λάππα ΣίλαφοιτήτριαΙωάννινα
482Λάσκαρης ΧρήστοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
483Λάσχου Μάντηιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
484Λαυράνου ΚατερίναξενοδοχοϋπάλληλοςΠάτρα
485Λέκκα ΧαρίκλειασυνταξιούχοςΒόλος
486Λέκκας Δημήτρηςμισθωτός τεχνικόςΧαλάνδρι
487Λέλη ΧαράάνεργηΚορυδαλλός
488Λεονάρδου ΓιάννηςάνεργοςΜεταξουργείο
489Λεονταράκης Πάνοςδημόσιος υπάλληλοςΚαβάλα
490Λεωνίδας ΜαριδάκηςμουσικόςΠαγκράτι
491Λεωνίδης Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλλιθέα
492Λεωνίδης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλλιθέα
493Λήτζου ΝτόναφοιτήτριαΡέθυμνο
494Λιάπα ΖωήφοιτήτριαΠάτρα
495Λιάπη Ρέναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
496Λιβιτσάνου Ντορίναφοιτήτρια5ο Διαμέρισμα
497Λίγκας ΓιώργοςφοιτητήςΠάτρα
498Λιγουριώτη ΔήμητρασυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
499Λιγουριώτης ΓιάννηςλογιστήςΘεσσαλονίκη
500Λιόλιος ΖήσηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
501Λογοθέτης ΓιώργοςφοιτητήςΚερατσίνι
502Λουλουδά ΝικολέτταλογίστριαΑθήνα
503Λουλουδά ΦρόσωλογίστριαΠειραιάς
504Λούπας ΓιώργοςλογιστήςΆρτα
505Λουράκης ΜάνοςφοιτητήςΑθήνα
506Λυγουριώτη ΑνθήάνεργηΠολύγωνο
507Λυγουριώτης ΓιώργοςάνεργοςΠολύγωνο
508Λύκος ΑλέκοςάνεργοςΕύοσμος
509Λυτσιούλης ΠαναγιώτηςφοιτητήςΧαϊδάρι
510Μαγκμπαΐλο ΆντονιμικροπωλητήςΚυψέλη
511Μακρή ΜαρίαάνεργηΧαριλάου
512Μακρής ΝίκοςηλεκτρολόγοςΝ. Σμύρνη
513Μακρίδης Πάρηςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
514Μακρίδης Φοίβος- Σταύροςιδιωτικός υπάλληλος5ο Διαμέρισμα
515Μαλάμης ΣπύροςφοιτητήςΧαλάνδρι
516Μαλίνογλου Νίκοςνοσηλευτής, μέλος ΔΣ σωμετείου Σισμανόγλειου ΝοσοκομείουΔάφνη
517Μαμόγλου ΝέναμαθήτριαΛάκκωμα Χαλκιδικής
518Μανδατζής ΠαναγιώτηςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
519Μανιαδάκη Μαρίαεργαζόμενη σε ιδιωτική κλινικήΒόλος
520Μανιάτης ΠαναγιώτηςάνεργοςΝ. Ελβετία
521Μανιός Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΗλιούπολη
522Μανούσακα ΣτέλλαεκπαιδευτικόςΠειραιάς
523Μανούσος Θανάσηςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Ιωνία
524Μανούσου ΣοφίαγιατρόςΣουηδία
525Μάντζαρης ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
526Μαντζίρης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
527Μανώλας Γιάννηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
528Μανωλιάδου ΝαταλίαεκπαιδευτικόςΝίκαια
529Μανωλίδης ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
530Μαργαρόνης ΑντώνηςφοιτητήςΛυκόβρυση
531Μαργέτη Ρίταάνεργη αρχαιολόγοςΚαρδίτσα
532Μαρινάτος ΚώσταςάνεργοςΆγιοι Ανάργυροι
533Μαρίνη ΚατερίναφοιτήτριαΤούμπα
534Μαρίνης Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΣταυρός Χαλκιδικής
535Μαρίνης ΘανάσηςΕργαζόμενος ΕΤΕΤούμπα
536Μαρίνης ΣπύροςεκδόσειςΓκύζη
537Μαρίνης Στέλιοςμαθηματικός – συγγραφέαςΠειραιάς
538Μαρκαμπέλλας Θωμάςιδιωτικός υπάλληλοςΆρτα
539Μαρκεσίνης ΦώτηςξενοδοχοϋπάλληλοςΚέρκυρα
540Μαρκόπουλος ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΠάτρα
541Μαρούδας ΔιονύσηςεκπαιδευτικόςΆρτα
542Μαρούδας ΠαναγιώτηςαρχιτέκτωνΑθήνα
543Μαρτάκη Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
544Μαστέλος ΧρήστοςφοιτητήςΠαλαιό Φάληρο
545Ματαλλιωτάκης ΜιχάληςφοιτητήςΓουδί
546Ματζιάρη ΕλένηυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
547Ματθαίου ΓιώργοςδημοσιογράφοςΓέρακας
548Ματσούδη ΕυρυδίκηφοιτήτριαΠάτρα
549Ματσούκας ΚώσταςηλεκτρολόγοςΗλιούπολη
550Μαυρόμάτη ΒέταυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
551Μεζιλτσόγλου ΡέναφοιτήτριαΤούμπα
552Μεϊτανίδης Δημήτρηςπρογραμματιστής Η/ΥΣουηδία
553Μέντης ΦίλιπποςφοιτητήςΠετρούπολη
554Μεριβάνη ΞένιαφοιτήτριαΚαλαμαριά
555Μεταξάτου ΛίλιανφοιτήτριαΝέα Σμύρνη
556Μηλιά ΔήμητραγιατρόςΠάτρα
557Μηλιάδου Ανθήδασκάλα Ειδικής ΑγωγήςΘεσσαλονίκη
558Μητράκας ΒασίληςφοιτητήςΚέρκυρα
559Μητράκας ΔημήτρηςφοιτητήςΚέρκυρα
560Μητρόπουλος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΝέα Σμύρνη
561Μήτσου Ελένηιδιωτικός υπάλληλοςΖωγράφου
562Μιάμης Αλέξηςοδηγός ΕΘΕΛΒύρωνας
563Μιμιγιάννης Δημήτρηςμισθωτός μεταλλειολόγοςΒύρωνας
564Μίντζα Μαρίνααναπληρώτρια εκπαιδευτικόςΧολαργός
565Μιχαηλίδου Μαριάνναιδιωτικός υπάλληλοςΠεραία
566Μιχάλης Γιώργοςιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσώνΕλληνικό
567Μιχαλογλου Χριστόφοροςτοπογράφος μηχανικόςΣυκιές
568Μιχαλόπουλος ΘεόδωροςψυχολόγοςΔιόνυσος
569Μίχας Δημήτρηςμουσικός, συνθέτηςΑνθούσα
570Μίχος ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΠάτρα
571Μιωτέρη Γαρυφαλλιάιδιωτικός υπάλληλοςΑργυρούπολη
572Μοϊντίνης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΒόλος
573Μοϊντίνης ΘανάσηςοικοδόμοςΠολωνία
574Μοϊντίνης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
575Μολφέτας ΡομανόςφοιτητήςΝέα Ιωνία
576Μομίτσα Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
577Μοριχοβίτου ΑνθήγιατρόςΤούμπα
578Μόρφη ΙωάννααισθητικόςΝέα Σμύρνη
579Μόρφη ΜάρωεκπαιδευτικόςΝέα Σμύρνη
580Μοσχοχωρίτου ΌλγαδικηγόροςΑθήνα
581Μούκα ΑθανασίαμαγείρισσαΠάτρα
582Μουρατίδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
583Μούρτος ΚώσταςάνεργοςΓέρακας
584Μουταφίδης ΆγγελοςφοιτητήςΆνω Πόλη
585Μουταφίδης ΔημήτρηςμαθητήςΛάκκωμα Χαλκιδικής
586Μουχάμαντ ΑρίφεργάτηςΝέα Ιωνία
587Μουχταρελου Ευαγγελίαιδιωτικός υπάλληλος
588Μπαβέας ΑλέξανδροςεργάτηςΝέα Σμύρνη
589Μπαγκέρης ΜανώληςοικονομολόγοςΗράκλειο
590Μπαζίγου Γώγαιδιωτικός υπάλληλοςΑιγάλεω
591Μπαϊγκούση Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
592Μπαϊράμογλου ΓιώργοςφοιτητήςΑγ. Ιωάννης Ρέντης
593Μπακάλη ΜαρίαμαθήτριαΠάτρα
594Μπακερτζής ΑντρέαςφοιτητήςΠάτρα
595Μπακερτζής Εμμανουήλιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
596Μπαλαδήμας Δημήτρηςπολιτικός μηχανικόςΚαρδίτσα
597Μπαλτάς ΧαράλαμποςδάσκαλοςΑθήνα
598Μπαλωτή ΕύηέμποροςΓαλάτσι
599Μπαμούνγκο ΊνοσεντπρόσφυγαςΑθήνα
600Μπαντίδος ΧρήστοςαγρότηςΆρτα
601Μπάρκα – Κατσένου ΒασιλικήδασκάλαΠάτρα
602Μπάρμπας Βασίλης άνεργοςΓιάννενα
603Μπαρούνης ΚώσταςφοιτητήςΠάτρα
604Μπάρτσα ΧριστίναεκπαιδευτικόςΑθήνα
605Μπάτσιαρης ΟρέστηςφοιτητήςΓιάννενα
606Μπεζεριάνου Βίκυελεύθερη επαγγελματίαςΝέα Σμύρνη
607Μπέζος Βαγγέληςσπουδαστης ΤΕΙΒόλος
608Μπέκης Νίκοςεκπαιδευτικός, πρόεδρος ΕΛΜΕ ΗμαθίαςΒέροια
609Μπέλλος ΘωμάςφοιτητήςΠάτρα
610Μπενέκου ΠαναγιώταφοιτήτριαΠάτρα
611Μπέτας ΝίκοςφοιτητήςΒόλος
612Μπίρμπας ΓιάννηςφοιτητήςΠετράλωνα
613Μπιρμπίλη ΕλένησυγγραφέαςΘεσσαλονίκη
614Μποσινάκος ΓιάννηςλογιστήςΑθήνα
615Μποσινάκος Νίκοςδημόσιος υπάλληλος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου ΕργασίαςΑθήνα
616Μπούγαλη ΜαρίαάνεργηΑθήνα
617Μπουκουτέλης ΘανάσηςΆνεργοςΚαβάλα
618Μπουμπουκιώτης Άλεξιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
619Μπούντας Γιάννηςχημικός-μεταπτυχιακός φοιτητήςΠάτρα
620Μπούρδαλας ΠαναγιώτηςεκπαιδευτικόςΠάτρα
621Μπουρελιάς ΑλέκοςφοιτητήςΚουκάκι
622Μπουρελιάς ΧρήστοςφοιτητήςΚουκάκι
623Μπουρνέλη ΕλεάνναάνεργηΠειραιάς
624Μπούρτζος ΖήσηςφοιτητήςΠάτρα
625Μπουτζαρέλος ΒασίληςφοιτητήςΡαφήνα Αττικής
626Μπουτζαρέλου ΜαρίαοικονομολόγοςΑγία Παρασκευή
627Μπουτχρικίτζε Καίτημετανάστρια/οικιακή βοηθόςΑθήνα
628Μπουτχρικίτζε Μάγιαμετανάστρια/οικιακή βοηθόςΑθήνα
629Μυλωνά ΑνδριανήάνεργηΗλιούπολη
630Μυλωνάς Κώσταςσυμβασιούχος ΟΤΑΒόλος
631Μυλωνόπουλος ΘοδωρήςάνεργοςΠεριστέρι
632Μωραΐτη Ιωάνναιδιωτικός υπάλληλοςΑκαδημία Πλάτωνος
633Μωραΐτης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΑκαδημία Πλάτωνος
634Μωραϊτης ΛεωνίδαςφοιτητήςΝέα Σμύρνη
635Μωραΐτης ΣωτήρηςφοιτητήςΠάτρα
636Μωυσιάδης ΓιάννηςεργατοτεχνίτηςΚοζάνη
637Νάκας Αριστοτέληςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
638Νανούρης ΔημήτρηςδημοσιογράφοςΑθήνα
639Νασιοπούλου Ελπίδαμαθηματικός-μεταπτυχιακή φοιτήτριαΠάτρα
640Ναστούλη ΑικατερίνησυνταξιούχοςΠειραιάς
641Νάτσιος ΔημήτρηςάνεργοςΕύοσμος
642Νικητέα Χαράελεύθερη επαγγελματίαςΛευκωσία
643Νικητόπουλος ΑνδρέαςοικονομολόγοςΑθήνα
644Νικολάου ΓιάννοςφοιτητήςΒόλος
645Νικολάου ΒαγγέληςφοιτητήςΆρτα
646Νικολάου Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΆρτα
647Νικολάου ΘωμάςφοιτητήςΓέρακας
648Νικολάου Κώσταςδημοτικός υπάλληλοςΆρτα
649Νικολάου ΧάρηςφοιτητήςΓέρακας
650Νικολέας ΝικόλαςφοιτητήςΓαλάτσι
651Νικολόπουλος ΙάσωναςμαθητήςΠάτρα
652Νικολόπουλος Παναγιώτηςμηχανολόγος-ηλεκτρολόγος
653Νικολοπούλου ΕλιάναφοιτήτριαΑθήνα
654Νομικού ΜαρίαθεατρολόγοςΗλιούπολη
655Νουσβίλη ΕλένηεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
656Νούσιας Σταύροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΓιάννενα
657Νταβλούρος ΓιώργοςσυνταξιούχοςΠάτρα
658Νταβλούρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
659Ντάνης ΓιώργοςγιατρόςΠάτρα
660Ντάνης ΓιώργοςφοιτητήςΚαλλιθέα
661Νταντσένκο ΆνναεργαζόμενηΑμπελόκηποι
662Νταρλαδήμας Σπύροςφαντάρος
663Ντασιώτη Βαγιούλαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
664Νταφόπουλος ΧάρηςΆνεργοςΚαβάλα
665Ντε Σίλβα Ιράνγκαπρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίασηΑθήνα
666Ντίτσου ΣοφίαφοιτήτριαΑθήνα
667Ντόλιας ΘωμάςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
668Ντόσας ΔημήτρηςφοιτητήςΑθήνα
669Ντουτσούκβε Κρίστιανπρόσφυγας, μικροπωλητήςΙλίσια
670Ντρενογιάννη ΑντωνίαφοιτήτριαΠάτρα
671Ξάρχης ΝίκοςφοιτητήςΑγρίνιο
672Ξιάρχος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΑθήνα
673Ξιάρχου Σταματικήπολιτική επιστήμωνΑθήνα
674Ξύδης Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
675Ξυπολιά Θεοδώρακαθηγήτρια μέσης εκπαίδευσηςΓαλάτσι
676Ξυπολιάς Παρασκευάςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
677Οικονομίδης Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
678Οικονομίδης ΣτέλιοςφοιτητήςΝεάπολη
679Οικονόμου Ανθήιδιωτικός υπάλληλοςΝεάπολη
680Οκαφόρ Εζέζα Ντανεργαζόμενος σε σούπερ μάρκετΑθήνα
681Όμπιγιαν ΚλέμεντΑθήνα
682Ονγουντσέκβα ΠάσιενςΑθήνα
683Ονγουντσέκβα ΠιςΑθήνα
684Ονγουντσέκβα ΣάντεϊΑθήνα
685Ονγουντσέκβα ΤζόυΑθήνα
686Όνια ΚένεθκαθαριστήςΠατήσια
687Ονομπουκχάκμπο ΜόργκανΑθήνα
688Οσάγκιε Ιγιέν ΆμοςΑθήνα
689Οσεβίρε ΣτέφενΑθήνα
690Οσονόβχο ΤάνζιΑθήνα
691Οσούντε ΟγουστίνΑθήνα
692Οϋεφέσο ΤούινΑθήνα
693Ουκπέμπορ ΤζέιμςΑθήνα
694Ουμουρχούρχου ΚρίστοφερΑθήνα
695Ούντε ΑμάραΑθήνα
696Οχιλέμπο Μαρίαπρόεδρος της Ένωσης Νιγηριανών γυναικών, εργαζόμενη στην εστίασηΑθήνα
697Οχιλέμπο ΠέγκυμαθήτριαΑθήνα
698Οχιλέμπο Σάνυπρόεδρος στην Κοινότητα Nιγηριανών από το Edo state της Νιγηρίας, εργαζόμενος σε ταξίΑθήνα
699Παγιάτσος ΑντρέαςοικονομολόγοςΖωγράφου
700Παϊρη ΜαρίαθεατρολόγοςΠάτρα
701Παλαιολόγου ΕλένηφοιτήτριαΖωγράφου
702Παληκύρα ΜαρίαοικιακάΚέρκυρα
703Πανάγιος ΚώσταςδάσκαλοςΠεριστέρι
704Παναγιώτης Μιχελήςιδιωτικός υπάλληλοςΜεταμόρφωση
705Παναγιωτόπουλος Κων/νοςεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΊλιον
706Παναγιωτοπούλου Σαββίναιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
707Παναγιώτου Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΆργος
708Παναγόπουλος ΙάκωβοςΓραμματέας συλλόγου φοιτητών Τεχνών Ήχου και εικόνας παν. ΚέρκυραςΚέρκυρα
709Παναγώτας ΜάκηςφοιτητήςΠάτρα
710Πανδή ΧριστίνατραπεζοϋπάλληλοςΚέρκυρα
711Πανιτσίδη ΙωάνναφοιτήτριαΦλώρινα
712Πανταζόπουλος Δημήτρηςαδιόριστος εκπαιδευτικόςΑγία Παρασκευή
713Παντελοπούλου Λίναδημόσιος υπάλληλος Αθήνα
714Πάντος - Κίκκος ΣτέφανοςαρχιτέκτωνΑθήνα
715Παπαγεωργίου Θεόφιλοςχημικός μηχανικόςΛάρισα
716Παπαγεωργίου ΝίκοςάνεργοςΠειραιάς
717Παπαγεωργίου Πέτροςειδικός τέχνηςΧαλάνδρι
718Παπαγεωργόπουλος Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΠάτρα
719Παπαγιαννόπουλος ΠαναγιώτηςφοιτητήςΠάτρα
720Παπαδάκης Παναγιώτηςκαθηγητής ΟικονομικώνΣεπόλια
721Παπαδημητρίου Βασίληςαδιόριστος εκπαιδευτικόςΠεριστέρι
722Παπαδημητρίου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΓάνδη Βελγίου
723Παπαδημητρίου ΈλσαεκπαιδευτικόςΤούμπα
724Παπαδημητρίου ΣοφίαχημικόςΚέντρο Θεσσαλονίκης
725Παπαδόπουλος ΔημήτρηςάνεργοςΠεριστέρι
726Παπαδόπουλος Νίκοςπολιτικός ΕπιστήμοναςΠαρίσι
727Παπαδοπούλου Μαρίασυμβασιούχος5ο Διαμέρισμα
728Παπαδοπούλου Κυριακήδασκάλα Ειδικής ΑγωγήςΔράμα
729Παπαζαχαριου Νικολέτααυτοαπασχολούμενη φυσιοθεραπεύτριαΒόλος
730Παπαθανασίου ΛάμπροςφοιτητήςΠάτρα
731Παπαθανασίου ΧρήστοςφοιτητήςΠάτρα
732Παπαϊωάννου Γιάννηςμεταπτυχιακός φοιτητήςΚυψέλη
733Παπαλουκάς ΚώσταςεκπαιδευτικόςΠαγκράτι
734Παπαμεντζέλου ΝάσιαφοιτήτριαΑθήνα
735Παπαμιχαήλ Ξένιαεκπαιδευτικός;
736Παπανικολάου ΑσημίναγιατρόςΝ.Φιλοθέη
737Παπανικολάου ΓιώργοςφοιτητήςΠάτρα
738Παπαδημητρίου Ναταλίαιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
739Παπαποστόλου ΑποστόληςγιατρόςΠάτρα
740Παπασπύρος Σπύροςεργαζόμεμνος ΕΘΕΛΠεριστέρι
741Παπαφλωράτος ΚωσταντίνοςφοιτητήςΜάντσεστερ
742Παπαχαραλάμπους ΦωτεινήψυχολόγοςΤούμπα
743Παπαχρήστος Χρήστοςμεταπτυχιακός φοιτητήςΠάτρα
744Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΝάουσα
745Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΝάουσα
746Παπία ΚατερίνασυνταξιούχοςΤούμπα
747Παπίας ΓιάννηςάνεργοςΤούμπα
748Παππάς ΓιάννηςβιβλιοθηκονόμοςΕξάρχεια
749Παράλαιμος Ηλίαςιδιωτικός υπάλληλοςΙκαρία
750Παραλής ΓιώργοςτραπεζοϋπάλληλοςΠολύγυρος
751Παρασκευόπουλος Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΑμπελόκηποι
752Παρασκευόπουλος ΧάρηςφοιτητήςΠάτρα
753Παρτάλης ΒασίληςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
754Πασιαλής Γιώργοςμισθωτός μηχανικόςΈδεσσα
755Πασσαλίδης ΑλέξανδροςγιατρόςΗλιούπολη
756Πασσαλίδης ΓιώργοςμαθηματικόςΑθήνα
757Πασσαλίδης ΦίλιπποςφοιτητήςΑθήνα
758Πασσαλίδου ΕλένησυνταξιούχοςΗλιούπολη
759Πασχάλη ΆννυφοιτήτριαΝέα Ιωνία
760Πάτρα Λίτσααδιόριστη εκπαιδευτικόςΚυψέλη
761Πατρίκη ΔέσποινατραπεζοϋπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
762Πατρώνα ΣτέλλαδικηγόροςΠειραιάς
763Πατσέας Νίκοςμηχανικός αυτοκινήτωνΒόλος
764Παυλάκη Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΆγιος Ελευθέριος
765Παυλίδη Ειρήνησυνταξιούχος ιδιωτικού τομέαΑθήνα
766Παυλίδης ΆρηςάνεργοςΑθήνα
767Παυλίδου ΛεμονιάεκπαιδευτικόςΚοζάνη
768Παύλου ΡολάνδοςγιατρόςΕύβοια
769Πεϊκος Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
770Πετκέλης Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
771Πετρέλης ΠάνοςφοιτητήςΠάτρα
772Πετρίτης Σπύροςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΚερατσίνι
773Πετροπούλου Γιώταιδιωτικός υπάλληλοςΚόρινθος
774Πέτρου ΑργυρώτεχνολόγοςΑθήνα
775Πιλάτη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΆνω Πόλη
776Πιπεροπούλου ΕιρήνηφοιτήτριαΣυκιές
777Πίσια Μαίρηεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετρούπολη
778Πιστιόλης Γιάννηςφαντάρος
779Πιστόλης ΓεράσιμοςτεχνολόγοςΑθήνα
780Πιτσιούνη Ρέναελεύθερος επαγγελματίαςΝάουσα
781Πλιακογιάννη ΝάσιαφοιτήτριαΘεσσαλονίκη
782Πλιακογιάννης ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
783Πλουμπίδη ΕιρήνηλογίστριαΖωγράφου
784Ποδιά ΠόπηφοιτήτριαΠάτρα
785Ποδιάς Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
786Πολιτάκη Πολύνανηπιαγωγός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσηςΜύκονος
787Πολύζος ΝίκοςαγρότηςΛάρισα
788Πολύζου ΙφιγένειαμαθήτριαΚαλλικράτεια Χαλκιδικής
789Πολύζου ΣτέλλααγρότισσαΛάρισα
790Πολυζώη ΜαρίαμουσικήςΜεταμόρφωση
791Πολυμεροπούλου ΒασιλικήδασκάλαΠεριστέρι
792Πουλόπουλος ΓιάννηςφοιτητήςΖωγράφου
793Πραντούνα ΜαρίαφοιτήτριαΑμπελόκηποι
794Πραντούνας ΑλέξανδροςάνεργοςΑμπελόκηποι
795Πρεβενιός ΓρηγόρηςάνεργοςΓαλάτσι
796Προκόπη Νατάσαβιολόγος- μεταπτυχιακή φοιτήτριαΟλλανδία
797Πρώιμου ΚατερίναφοιτήτριαΡόδος
798Πυλαρινός ΗρακλήςεκπαιδευτικόςΠάτρα
799Ράνιος Αλέξανδροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΝέα Σμύρνη
800Ράπτης ΗλίαςφοιτητήςΠάτρα
801Ράπτης ΜάκηςσυνταξιούχοςΑθήνα
802Ραφτοπούλου ΧριστίναφοιτήτριαΠάτρα
803Ρέμος ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
804Ρέππας ΧρήστοςδάσκαλοςΑίγινα
805Ρετάλη ΑγγελικήσυνταξιούχοςΑθήνα
806Ρηγόπουλος Αναστάσιοςαρχιτέκτων0
807Ρηγόπουλος Γιώργοςδημόσιος υπάλληλοςΧορτιάτης
808Ρήγος Γιάννηςμισθωτός μηχανικόςΑγία Παρασκευή
809Ρόδη ΆνναδασκάλαΑίγινα
810Ροδόπουλος-Χατζής Θάνοςχημικός μηχανικόςΑθήνα
811Ρούλιας Δημήτρηςηλεκτρολόγος μηχανικόςΠάτρα
812Ρούτη ΔήμητραμουσικόςΑμπελόκηποι
813Ρούτη ΤζένηγραφίστριαΑμπελόκηποι
814Ρουχώτας ΧαράλαμποςτεχνολόγοςΝίκαια
815Σαββίδης Μάρκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμαριά
816Σαββίδης ΧάρηςοικονομολόγοςΜαρούσι
817Σαββίδου Αναστασίαμισθωτή οικονομολόγοςΛονδίνο
818Σαββουλίδη ΣουλτάνααυτοαπασχολούμενηΤρίκαλα
819Σαγρής Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΛάρισα
820Σακελαρόπουλος Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΑθήνα
821Σακελλαρίου Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
822Σακκαλή Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
823Σακκάς ΤάσοςφοιτητήςΠάτρα
824Σαμιώτου ΚαλιόπησυνταξιούχοςΠειραιάς
825Σαριδάκης ΒασίληςφοιτητήςΖωγράφου
826Σαρίδης ΜπάμπηςγιατρόςΣητεία
827Σαρλής ΔημήτρηςηλεκτρολόγοςΑθήνα
828Σαρρηβασιλείου ΒικυσυνταξιούχοςΠεραία
829Σάφνερ ΆλεξφοιτητήςΚέρκυρα
830Σεϊτανίδης ΓιάννηςφοιτητήςΚαβάλα
831Σερβέ Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΚαισαριανή
832Σερετίδης Χρήστοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΦιλαδέλφεια
833Σέρπη ΈλεναΠάτρα
834Σεφεριάδης Σεραφείμπανεπιστημιακός, ΠάνειοΑθήνα
835Σιαμέτης ΚώσταςταξιτζήςΝέα Σμύρνη
836Σιαπέρας ΣίμωναςφοιτητήςΑγ.Παρασκευή
837 Σιαπκίδης ΦώτηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
838 Σιαφάκα Ευτυχίαδημόσιος υπάλληλοςΆρτα
839 Σιγάλα ΚατερίναεκπαιδευτικόςΝίκαια
840 Σιδεράς Διονύσηςελεύθερος επαγγελματίαςΖωγράφου
841 Σιδέρης Θανάσηςοδηγός ΕΘΕΛΚουβαράς
842 Σιδέρης Χάρηςεργαζόμενος σε εταιρία τηλεφωνίαςΜεταξουργείο
843 Σιδηρόπουλος Άρηςελεύθερος επαγγελματίαςΖυρίχη
844 Σιλιγαρδάκη Αγγελικήπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικών ΟμάδωνΠετρούπολη
845 Σινάς ΝίκοςφοιτητήςΣέρρες
846 Σιώζος ΓιώργοςδιαφημιστήςΓέρακας
847 Σιώκος Βλάσσηςελεύθερος επαγγελματίαςΝέα Ιωνία
848 Σιώκου ΜιρένιαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
849 Σκαβάτσου ΕλένημεταπτυχιακόςΠάτρα
850 Σκαλιδάκης ΓιάννηςιστορικόςΝέα Σμύρνη
851 Σκαμπαρδώνη ΙωάνναφοιτήτριαΖωγράφου
852 Σκανδάλης ΦώτηςηλεκτρολόγοςΓιάννενα
853 Σκαρβέλη ΓιώταεικαστικόςΑθήνα
854 Σκέντζου ΔανάηφοιτήτριαΓλυφάδα
855 Σκόρδος ΓιάννηςνοσηλευτήςΝίκαια
856 Σκόρδος Λεονάρδοςεργαζόμενος σε δομή Ψυχικής ΥγείαςΝίκαια
857 Σκόρδος ΓιάννηςφοιτητήςΧαλάνδρι
858 Σκόρδος ΜάρκοςλογιστήςΗλιούπολη
859 Σκουλάκης ΣτρατήςφοιτητήςΖωγράφου
860 Σκρέκα ΧαράδασκάλαΠάτρα
861 Σόιλες Σίμοςμηχανολόγος μηχανικόςΠολύγωνο
862 Σολανάκη Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΧανιά
863 Σολάνου ΜαρίαφοιτήτριαΘεσσαλονίκη
864 Σοπικιώτης Βαγγέληςυπάλληλος ΟΤΕΠρέβεζα
865 Σοπικιώτης ΒασίληςφοιτητήςΠειραιάς
866 Σουβατζής ΚώσταςμαθητήςΤούμπα
867 Σοφιανού Ολγαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
868 Σπανογιάννη Μαρίναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
869 Σπανουδάκη ΔήμητραφοιτήτριαΣταυρούπολη
870 Σπανουδάκη ΚωνσταντίναοικιακάΣταυρούπολη
871 Σπηλιόπουλος Τάκηςμηχανολόγος μηχανικόςΑθήνα
872 Σπύρος Γιακουμέλοςλογιστής -ελεύθερος επαγγελματίας, μουσικόςΠάτρα
873 Σταγώνης Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΧαλκιδική
874 Σταθόπουλος ΚώσταςοικοδόμοςΠολύγωνο
875 Σταθοπούλου Μυρσίνηιδιωτικός υπάλληλοςΑμπελόκηποι
876 Σταματόπουλος Κώσταςμισθωτός τεχνικόςΠάτρα
877 Σταματόπουλος Χρίστοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΗλιον
878 Στάμος Θωμάςπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
879 Σταμουλακάτος ΔημήτρηςφοιτητήςΠάτρα
880 Σταμουλακάτου ΔήμητραφοιτήτριαΠάτρα
881 Σταμπουλή ΣταυρούλασυνταξιούχοςΠεραία
882 Σταμπούλης ΘανάσηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
883 Σταυρόπουλος ΜάνοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
884 Σταυρουλιδάκης Παντελήςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
885 Σταφανάκη Κοΐδη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΛαύριο
886 Στεργιανού ΜεταξίαδικηγόροςΘεσσαλονίκη
887 Στεφανάκη Ευαγγελίαεργαζόμενη στο ΤζάνειοΠειραιάς
888 Στογιάννης ΒαγγέληςΕθελοντική Δασοπροστασία ΚαισαριανήςΧολαργός
889 Στογιάννης ΔημήτρηςμαθηματικόςΧολαργός
890 Στοιβακτσάκης ΡωμανόςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
891 Στόμη ΠαγώναμηχανικόςΑμπελόκηποι
892 Στρίμπερ Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΚολωνός
893 Στρούμπος ΣάββαςηθοποιόςΜεταξουργείο
894 Στυλίδου ΜαρίαμεταπτυχιακόςΘεσσαλονίκη
895 Συμμεού Νίκηπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
896 Συριοπούλου ΑναστασίακομμώτριαΠολύγωνο
897 Σφαντού ΦαίδραφοιτήτριαΑθήνα
898 Σώζος ΚώσταςφοιτητήςΠάτρα
899 Ταγκλής Δημήτρηςγραμματέας ΔΣ κλαδικού σωματείου ΣΕΨΑΕΚΟΠατήσια
900 Ταμπακούδης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
901 Ταμπίσκου ΣταματούλαμαθηματικόςΧολαργός
902 Τεκνετσίδης ΣτάθηςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
903 Τελώνη ΑναστασίαφοιτήτριαΑθήνα
904 Τερζάκης ΓιώργοςφοιτητήςΗγουμενίτσα
905 Τερζάκης ΜιχάληςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
906 Τερζής Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΩραιόκαστρο
907 Τερζόπουλος Μιχαήλ-ΆγγελοςμαθητήςΘεσσαλονίκη
908 Τζαβαλά ΜαρίαΕλεύθερη ΕπαγγελματίαςΠάτρα
909 Τζαμαδάνης Ερρίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
910 Τζήμας ΚώσταςεργαζόμενοςΑμπελόκηποι
911 Τζιβανόπουλος Χρήστοςυπάλληλοςαθήνα
912 Τζίμα ΒάσωφοιτήτριαΓιάννενα
913 Τζιοβάρα ΜατίναάνεργηΘεσσαλονίκη
914 Τζομάκας ΠέτροςκλειδαράςΠατήσια
915 Τζουμουσλή Ελισάβετδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
916 Τζωρτζακάκης ΜιχάληςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
917 Τζώρτζογλου ΦώτηςφοιτητήςΒόλος
918 Τιλλυρός ΓιώργοςάνεργοςΠάτρα
919 Τόγγος Στέφανοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΗράκλειο Αττικής
920 Τόλιου Κικήιδιωτικός υπάλληλοςΕύοσμος
921 Τομαράς Γιάννηςηλεκτρολόγος μηχανικόςΑκράτα
922 Τοπαλίδης ΧρήστοςδικηγόροςΤούμπα
923 Τουτζιαράκης Δημήτρηςηλεκτρολόγοςφλωρινα
924 Τούτιου ΔάφνησυμβασιούχοςΣυκιές
925 Τριανταφυλλίδου ΜένηενδυματολόγοςΘεσσαλονίκη
926 Τριανταφυλλόπουλος ΒασίληςΑθήνα
927 Τριανταφυλλόπουλος ΓιώργοςφοιτητήςΚαβάλα
928 Τριανταφυλλοπούλου ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
929 Τριβιζάκης ΓιώργοςεκπαιδευτικόςΓλυφάδα
930 Τρίγκας Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
931 Τριχόπουλος Γιώργοςηλεκτρολόγος μηχανικόςΠάτρα
932 Τρομπούκης Νίκοςσυνταξιούχος υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑΆρτα
933 Τρύφωνος Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΚυψέλη
934 Τσάκα ΣταυρούλαΚομμώτριαΠάτρα
935 Τσακαλάκης Κώσταςμισθωτός μηχανικόςΒουκουρέστι
936 Τσάκαλος ΓιώργοςΦοιτητήςΠειραιάς
937 Τσακίρη ΜαγδαλινήάνεργηΕυκαρπία
938 Τσακίρη ΜαριάνναφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
939 Τσαμπλές ΣτέλιοςσπουδαστήςΛάρισα
940 Τσαμπλές ΧρήστοςαγρότηςΛάρισα
941 Τσαούση ΕλένηφοιτήτριαΠαλαιό Φάληρο
942 Τσαρδανίδης ΓρηγόρηςφοιτητήςΑγ.Παρασκευή
943 Τσάτης ΧρήστοςφοιτητήςΠάτρα
944 Τσατρίζου ΕύαφοιτήτριαΠάτρα
945 Τσατσάγιας ΑνδρέαςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
946 Τσεκούρας Λυκούργοςμισθωτός μηχανικόςΒριλίσια
947 Τσέλιος ΒασίληςφοιτητήςΠάτρα
948 Τσέλιος ΜπάμπηςφοιτητήςΠάτρα
949 Τσερέπης ΑνέστηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
950 Τσετσέ ΒάσωφοιτήτριαΠάτρα
951 Τσιακμακίδης ΛάκηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
952 Τσιάκος Παναγιώτηςιδιωτικός υπάλληλοςΜαρούσι
953 Τσιαμήτρος ΝίκοςφοιτητήςΖωγράφου
954 Τσιάρας ΣτέλιοςφοιτητήςΜαρούσι
955 Τσιγάρα Δώραιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμάτα
956 Τσίκος ΓιώργοςαρχιτέκτωνΑθήνα
957 Τσίκος ΓιώργοςαρχιτέκτωνΑθήνα
958 Τσιλιάκου ΕυανθίαεκπαιδευτικόςΓλυφάδα
959 Τσιλιγκίρης Νίκοςφοιτητής5ο Διαμέρισμα
960 Τσιμενίδου Σοφίαοδοντίατρος
961 Τσιμπούρη Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΊλιον
962 Τσιουλάκης Γιάννηςλέκτορας στο πανεπιστήμιο του CorkΚορκ Ιρλανδίας
963 Τσιούρβα ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
964 Τσιούστα ΕύηφοιτήτριαΝέα Σμύρνη
965 Τσιριτίδου Ελισάβετιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
966 Τσιτιρίδης ΚωνσταντίνοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
967 Τσιτουρίδης ΓιάννηςμαθητήςΠανόραμα
968  Τσολής Γάννηςπολιτικός μηχανικόςΒόλος
969 Τσονόπουλος ΠαναγιώτηςτραπεζοϋπάλληλοςΓαλάτσι
970 Τσότσου Σταυρούλαιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
971Τσούκα ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
972 Τσούκας ΚώσταςψυχολόγοςΖωγράφου
973Τσουνόπουλος ΠαναγιώτηςοικονομολόγοςΑθήνα
974 Τσουρουκίδης ΠάρηςφοιτητήςΑθήνα
975 Τσόχατζης ΣτέλιοςγιατρόςΜυτιλήνη
976 Φαλούι ΕλένημαθήτριαΝέα Φιλαδέλφεια
977 Φελεμέγκας ΠαναγιώτηςφοιτητήςΛάρισα
978 Φέρος Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
979 Φιλίμωνος ΑναστασίαφοιτήτριαΑθήνα
980 Φίλιος ΑχιλλέαςάνεργοςΙωάννινα
981 Φιλιππαίος ΦραγκίσκοςάνεργοςΓλυφάδα
982 Φιλιππίδου ΣοφίαεκπαιδευτικόςΚαβάλα
983 Φιλίππου ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
984 Φιλίππου ΦίλιπποςσυγγραφέαςΑθήνα
985 Φίλλιπος ΣτεφάνουφοιτητήςΘεσσαλονίκη
986 Φλαμουρτζώγλου ΜαρίαμαθήτριαΞηροκρήνη
987 Φλαμπούρη ΔήμητραάνεργηΠαλαιό Φάληρο
988 Φλαμπούρης Κυριάκοςιδιωτικός υπάλληλοςΠαλαιό Φάληρο
989 Φλωριώτης ΑλέξανδροςφοιτητήςΠάτρα
990 Φλώρος ΓιώργοςγεωλόγοςΜεσολλόγγι
991 Φλώρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
992 Φουγιατζή Κατερίναβοηθός φαρμακείουΆγιοι Ανάργυροι
993 Φούντας ΓιώργοςάνεργοςΒόλος
994 Φραγγίσκου Σοφίααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓαλάτσι
995 Φραγκιαδάκη ΜαρίαΣυνδικαλίστριαΑθήνα
996 Φράγκος Θοδωρήςδημόσιος υπάλληλοςΘέρμη
997 Φράγκος ΓιώργοςφοιτητήςΑθήνα
998 Φράγκου ΕιρήνηφοιτήτριαΑθήνα
999 Φύκαρη ΚαλλιόπηεκπαιδευτικόςΧίος
1000 Φυλακτίδης ΤάσοςοικονομολόγοςΚαλαμάτα
1001 Φυσαράκη ΚαλλιόπηφοιτήτριαΠάτρα
1002 Φώλια Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΓλυφάδα
1003 Φωτιάδης ΔημήτρηςμικροπωλητήςΑμπελόκηποι
1004 Φωτοπούλου ΕλένηκτηνίατροςΚαλάβρυτα
1005 Φωτοπούλου ΝιόβηφοιτήτριαΧολαργός
1006 Χαιρετάκης ΜιχάληςηλεκτρονικόςΘεσσαλονίκη
1007 Χάλαρης Γιώργοςελεύθερος επαγγελματίαςΠατήσια
1008 Χάλαρης ΚυριάκοςοικονομολόγοςΓκύζη
1009 Χαλυβόπουλος Δημήτρης,ηλεκτρολόγος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
1010 Χαμπέρης Σπύροςερευνητης μοριακης βιολογιας - διδακτορικος φοιτητης Ιατρικης ΠατραςΠάτρα
1011 Χαραλαμπίδης Αποστόληςιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
1012 Χαραλαμπίδης ΒλαδίμηροςμουσικόςΑθήνα
1013 Χαραλαμπίδου Χρύσαιδιωτικός υπάλληλοςΓαλάτσι
1014 Χαρίσης ΜιχάληςμαθηματικόςΜεταμόρφωση
1015 Χαρίσης ΣωκράτηςφοιτητήςΜεταμόρφωση
1016 Χαρπιδού ΙουλίασυνταξιούχοςΑθήνα
1017 Χάσου Χριστίναμεταπτυχιακή φοιτήτριαΣυκιές
1018 Χατζηβασιλείου ΑδαμαντίαφοιτήτριαΑιγάλεω
1019 Χατζηβασίλογλου ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
1020 Χατζηδημητρίου ΖωήΚέρκυρα
1021 Χατζηιωαννίδη ΆνναφοιτήτριαΝέα Ερυθραία
1022 Χατζηκώστας Δημήτρηςφαντάρος
1023 Χατζηλίας ΝαπολέωνσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
1024 Χατζηφούντα Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΚως
1025 Χατζοπούλου ΕλένημηχανικόςΘεσσαλονίκη
1026 Χειμαριός ΚωνσταντίνοςμουσικόςΛονδίνο
1027 Χήτα Μελίνααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓαλάτσι
1028 Χήτας Λάμπροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
1029 Χιώτης ΝίκοςφοιτητήςΑγρίνιο
1030 Χλούζος ΔημήτρηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
1031 Χονδροματίδου ΣτέλλαγιατρόςΘέρμη
1032 Χουμπουρίδης Μάριοςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
1033 Χουτζούμης ΠέτροςεργατοτεχνίτηςΛειβαδιά
1034 Χουχούλης Αντώνηςιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
1035 Χρηστίδης ΓιώργοςΚέρκυρα
1036 Χριστογιάννης ΑντώνηςφοιτητήςΠάτρα
1037 Χριστοδούλου ΣτέλιοςφοιτητήςΙλίσια
1038 Χριστοδούλου Στέφανοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΚαισαριανή
1039 Χριστόπουλος ΔιονύσηςφοιτητήςΚαισαριανή
1040 Χρόνη ΔήμητραοικιακάΠάτρα
1041 Χρόνη ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
1042 Χρόνης Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
1043 Χρόνης Νίκοςελεύθερος επαγγελματίαςΠάτρα
1044 Χρυσανθίδης ΔημήτριοςοικονομολόγοςΠειραιάς
1045 Χρυσανθίδης ΙορδάνηςτεχνολόγοςΝ. Φάληρο
1046 Χρυσός Πέτροςιδιωτικός υπάλληλοςΖωγράφου
1047 Χρυσός Πέτροςτεχνικός η/υΠολύγωνο
1048 Χρυσού Άνναελεύθερη επαγγελματίαςΠολύγωνο
1049  Χρυσού ΜαριάνναγεωπόνοςΑμπελόκηποι
1050 Ψαρρά ΚυριακήφιλόλογοςΚαλλιθέα
1051 Ψημένου Βάσιαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
1052 Ψιλόπουλος Κώσταςηλεκτρολόγος μηχανικόςΆρτα

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: