Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

VIDEO- AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Απειλές κατήγγειλε σύμβουλος από εργολάβο γιατί ζήτησε εξηγήσεις

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Απατσίδης έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία ενώπιον του σώματος και των πολιτών που παρακολουθούσαν αλλά και ενώπιον των μέσων ενημέρωσης που την κατέγραψαν αλλά ουδείς φαίνεται να συγκινήθηκε...
από τους θεσμικούς φορείς που εκ της θέσεώς τους είναι υποχρεωμένοι να παρεμβαίνουν όταν διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις.


Ο δημοτικός σύμβουλος είπε προς τους συναδέλφους του ότι με αφορμή την ερώτησή του στην προηγούμενη συνεδρίαση και η οποία αφορούσε στην τεχνική εταιρία ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΤΕ άρχισε να δέχεται τηλεφωνικές απειλές από τον ιδιοκτήτη της.

Ο Γ. Απατσίδης τόνισε ότι αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ενημέρωσε ότι επισκέφθηκε το ΑΤ Αλεξάνδρειας στο οποίο κατεγράφη το γεγονός για ότι ήθελε προκύψει.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για ζήτημα μεγάλης σημασίας και έχει να κάνει με τον πηρύνα της δημοκρατίας.  Η τρομοκράτηση μέσω απειλών ενός συμβούλου που η δουλειά του είναι να κάνει έλεγχο, έρευνα, ερωτήσεις κλπ είναι καταδικαστέα πράξη και πρέπει να απομωνοθούν πολιτικά και να καταδικαστούν τέτοιες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο της δήλωσης Απατσίδη από την ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι παρα πολυ σοβαρο . ο δημος με τους αντιδημαρχους τα δημοτικα συμβουλια τι κανουν? Σφυριζουν αδιαφορα? Πραγματα και θαματα γινονται με τα πεζοδρομια. Ξηλωνονται καινουργια πεζοδρομια ενω υπαρχει αναγκη να γινουν αλλα που οντως θελουν ξηλωμα. Το εργο με τα πεζοδρομια μοιαζει με ενα ανελεητο φαγοποτη σε καιρους δυσκουλους για ολους μας. Ειναι υπερβολικα προκλητικο για μια πολη που εχει τεραστια προβληματα ανεργιας . Βασικα αμφιβαλω εαν στο τελος το εργο ειναι λειτουργικο. Απλα σκαβουμε και δεν βαριεσαι. Οσο για την καταγγελια σχετικα με τις απειλες, δικαστικος, εισαγγελας ή κατι άλλο τελος παντον, δεν υπαρχει για να επεμβει?