Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών από το Κέντρο Στήριξης Ρομά

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ με το προσωπικό
του Κέντρου σε παλαιότερη εκδήλωση
Το Κέντρο Στήριξης Ρομά Δήμου Αλεξάνδρειας, έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες για τη διενέργεια εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την έμπρακτη συνδρομή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), θα πραγματοποιήσει δωρεάν εμβολιασμό στο Κέντρο από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως...
και την Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Η δράση, που θα υποστηριχτεί από κλιμάκιο ειδικών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αθηνών,περιλαμβάνει τον εμβολιασμό 90 ανασφάλιστων παιδιών ηλικίας από 5 μηνών έως και16 ετών, βάσει έρευνας που πραγματοποιήθηκε τους περασμένους μήνες στον οικισμό Αγίου Γεωργίου της Αλεξάνδρειας από τους εργαζόμενους του Κέντρου. Η εν λόγω δράση θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον και θα αφορά ανασφάλιστα παιδιά, επιπλέον και εκείνα που δεν έχουν καταγραφεί ακόμη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Στήριξης Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας, που λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 07.00 έως 15.00 (τηλέφωνο: 2333023114).

Δεν υπάρχουν σχόλια: