Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Νέα διαφοροποίηση από την κεντρική γραμμή της ΔΗΜΑΡ, αυτή τη φορά εκ μέρους του βουλευτή Β’ Αθήνας, Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος, με δήλωσή του, καταφέρεται εναντίον της επιστολής Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους εταίρους.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΛΙΓΓΩΝΗ

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, με δήλωσή του, επισημαίνει ότι ...
«η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και τονίζει ότι τα όσα δήλωσε προς τους ηγέτες των κρατών-μελών ο πρωθυπουργός, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».
«Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι απουσιάζει από την επιστολή η λέξη-κλειδί «επαναδιαπραγμάτευση», όπως, δυστυχώς, απουσίαζε και από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά το βράδυ των δεύτερων εκλογών», υπογραμμίζει ο Οδυσσέας Βουδούρης. «Η προτροπή ότι «βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του προγράμματος», αποτελεί σαφή και πλήρη υποβάθμιση των καταστροφικών επιπτώσεων του δεύτερου Μνημονίου».
«Είναι κοινή παραδοχή πλέον και κυρίως λαϊκή καθολική απαίτηση να αλλάξει η λογική της απορρύθμισης του ιδιωτικού τομέα εργασίας και της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, ακόμη και εκεί που δεν ωφελεί τη δημοσιονομική προσαρμογή», καταλήγει ο Οδυσσέας Βουδούρης.


http://www.matrix24.gr/2012/06/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια: