Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Να δημιουργηθεί ο 3ος Πόλος Διακυβέρνησης από την Ενωμένη Κεντροαριστερά

O Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συμμετείχε στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ 10» όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η κρίση είναι δεδομένη για τον ελληνικό λαό και δεν περιμένει θαύματα από κανένα. Δεν ανέχεται όμως πλέον την αδικία. Τα μέτρα είναι άδικα και η μεγάλη πλειοψηφία απαιτεί να πληρώσουν επιτέλους και οι ελίτ μέσω ενός δίκαιου και αναλογικού καταμερισμού...των βαρών. Να πληρώσουν επιτέλους αναλογικά όλοι όσοι έχουν και μπορούν χωρίς προκλητικές εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα το είναι οι προκλητικές απαλλαγές από το τέλος της ΔΕΗ των ακινήτων που ενοικιάζει το δημόσιο από μεγαλοϊδιοκτήτες, θέμα για το οποίο ήδη κατέθεσα, εχθές, σχετική ερώτηση στην Βουλή».
Τέλος ο Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι «Έχει έρθει η ώρα των συνεργασιών. Όλοι όσοι πιστεύουμε πρώτα και κύρια στην κοινωνική δικαιοσύνη και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν λύσεις που δεν απαιτούν την αφαίμαξη και των ενταφιασμό της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, πρέπει να συνεργαστούμε και να διαμορφώσουμε τον Τρίτο Πόλο Διακυβέρνησης της χώρας από την Ενωμένη Κεντροαριστερά. Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος, ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: