Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΤΟΛΚΑΣ-ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ: ΚΟΙΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τα ζητήματα που απασχολούν τη Νάουσα και η ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες και τα αιτήματα του Δήμου ήταν το θέμα της συνάντησης που είχαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Άγγελος Τόλκας με το Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό το Σάββατο (7/11) στο Δημαρχείο, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Τόλκα.
Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην προώθηση και την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων του Δήμου και της περιοχής (αξιοποίηση του Δημ. Δάσους, κατασκευή υδατοφραγμάτων, προτεινόμενα έργα για το ΕΣΠΑ 2007-2013, ολοκλήρωση του οδικού άξονα Σκύδρα-Νάουσα-Πατρίδα-Εγνατία Οδός κ.ά.), στη λήψη μέτρα και δράσεων για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας, καθώς και στο ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καποδίστρια ΙΙ» που προωθείται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Στη συνάντηση εκφράστηκε η κοινή βούληση των δύο για την ουσιαστική συνεργασία, ώστε τα ζητήματα που αφορούν την Νάουσα να προωθηθούν στα αρμόδια Υπουργεία, με σκοπό την υλοποίηση έργων τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: