Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακριτική διαδικασία στο Νοσοκομείο Βέροιας σχετικά με την καταγγελία που είχε γίνει προ τριετίας και αφορούσε στον υπερβολικό αριθμό τοκετών με την μέθοδο της καισαρικής τομής.
Το 2006 είχαν γίνει καταγγελίες από ιδιωτικά μαιευτήρια αλλά και πολίτες ότι στο Νοσοκομείο Βέροιας γίνεται μια μεγάλη φάμπρικα γεννήσεων με καισαρική τομή και εξ αιτίας αυτού του λόγου οι ίδιοι χάνουν δουλειά και οι πολίτες αναγκάζονται να δίνουν "φακελάκι" με όχι ευκαταφρόνητα ποσά.
Μάλιστα, είχε αναφερθεί ότι στους 900 τοκετούς οι 800 έγιναν με καισαρική τομή!!!
Έγινε ΕΔΕ τότε και είχε βγει ένα πόρισμα που θάφτηκε στα συρτάρια του Υπουργείου Υγείας. Τελευταία, το θέμα ξαναβγήκε στην επιφάνεια και ήδη έχουν επιληφθεί οι Ελεγκτές Δημόσιας Υγείας οι οποίοι έχουν πάρει καταθέσεις την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζουν από αύριο τη δουλειά τους.
Παράλληλα, έχει επιληφθεί και η τακτική δικαιοσύνη για το θέμα αυτό αφού η υπόθεση είναι σοβαρή και τα ποσά που φέρεται να διακινήθηκαν υπέρογκα.
-Αλήθεια, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργ. Γκαμπέσης γιατί δεν ενημερώνει τους πολίτες με μια ανακοίνωση σχετικά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΥΝ, ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ''ΙΑΤΡΟΣ'' ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ?