Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ: Συνέντευξη με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές του 2010 στην Αλεξάνδρεια

Πολλά μηνύματα σε πολλούς και διαφορετικούς αποδέκτες έστειλε σήμερα το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας, γνωστό στέλεχος της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια και στην Ημαθία γενικότερα.
Ο αντιδήμαρχος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm είπε μεταξύ άλλων ότι:
1. Ήταν αναμενόμενη η εκλογική ήττα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές πλην όμως δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη διαφορά.
2. Στήριξε συνειδητά την υποψηφιότητα του Λαζ. Τσαβδαρίδη και έψεξε τη στάση του Μ. Χαλκίδη που κατηγόρησε μετεκλογικά τόσο τον συνυποψήφιό του όσο και όσους τον στήριξαν με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς
3. Τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης του Αντ. Σαμαρά στην προεδρεία της ΝΔ αλλά παράλληλα δήλωσε ότι θα υπηρετήσει όποιον εκλέξει η βάση του κόμματος. Είπε ακόμη ότι ήταν η καλύτερη απόφαση να εκλέξει η βάση τον νέο πρόεδρο.
4. Τόνισε με σαφήνεια ότι το έργο της δημοτικής διοίκησης της Αλεξάνδρειας είναι θετικό, έγιναν μεγάλα έργα είπε χαρακτηριστικά
5. Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2010 είπε ότι τα κόμματα θα "κατεβάσουν" παραταξιακά δημοτικά ψηφοδέλτια δεδομένου ότι ο "Καποδίστριας Νο2" θα έχει ως αποτέλεσμα να έχει η χώρα 300-330 δήμους και θα θελήσουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ.
6. Δήλωσε με παρρησία ότι δεν μπορεί να αρνηθεί το προσκλητήριο από την ΝΔ να συμμετάσχει στο δημοτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2010 υπο την προϋπόθεση ότι ο νυν δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου είτε θα πάρει είτε θα στηριχτεί από το ΠΑΣΟΚ.
"Εμείς δεν έχουμε καμιά θέση τότε σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο" είπε χαρακτηριστικά
7. Είπε ότι το 2002 και το 2006 είχε κάποια επιχειρήματα ή λόγους να μην μετέχει αλλά τώρα δεν έχει κανένα επιχείρημα ή αιτία για να μην πάρει μέρος στον αγώνα της ΝΔ να νικήσει στις δημοτικές εκλογές. "Το ίδιο πιστεύω ότι σκέφτονται και οι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ" είπε χαρακτηριστικά
8. Έκρινε ότι ο καταλληλότερος για να πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας είναι ο Μπ. Γκιόνογλου.
9. Για τη ΝΔ είπε ότι δεν μπορεί να έχει ως υποψήφιο δήμαρχο του διευρυμένου δήμου τον Φ. Δημητριάδη για το λόγο ότι είθισται να τίθεται επικεφαλής υποψήφιος από την έδρα του δήμου.
10. Για τους πιθανούς υποψήφιους δημάρχους της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του 2010 απέκλεισε κατηγορηματικά την δική του υποψηφιότητα και είπε ότι οι κ. Αλεξόπουλος, Κουρκουτά και Γκιουρτζής είναι αξιόλογα στελέχη και ότι όποιος κι αν είναι τελικά ο υποψήφιος θα συνταχτούν όλοι ενωμένοι για να δώσουν τη μάχη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dld o antidhmarxos telos me gionogloy kai telos ola?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΡΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ