Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Η ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ

Κριτική ασκεί η ΕΛΜΕ Ημαθίας στον νομάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη (φωτ.) για το γενονός ότι δεν προσκλήθηκε σε σύσκεψη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Νομαρχία με την παρουσία των υπευθύνων Παιδείας του Δήμου και της Νομαρχίας, των Διευθυντών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εκπροσώπων της μαθητικής κοινότητας. Το θέμα αφορούσε τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των μαθητών και την πιθανότητα εξεύρεσης λύσης για χρονίζοντα προβλήματα όπως το στεγαστικό και μετακίνηση των μαθητών των Λυκείων.
Η ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ θεωρεί τουλάχιστον αμέλεια την έλλειψη πρόσκλησης των εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε από τις εφημερίδες για θέματα που μας αφορούν άμεσα και παλέψαμε για την ανάδειξή τους.
Οι απόψεις των εκπαιδευτικών του νομού για θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των σχολείων είναι ανεπίτρεπτο να αγνοούνται.
Να θυμίσουμε εδώ ότι η γόνιμη και διαρκής παρέμβαση των εκπροσώπων μας και μέσα από τις Επιτροπές Παιδείας και μέσα από επανηλλειμένες επισκέψεις στις Δημοτικές και Νομαρχιακές αρχές, υπήρξε καταλυτική για την ανάδειξη των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: