Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ - Εκδηλώσεις στα πλαίσια του 2013 euro PAC

Από την 14η, ως την Κυριακή 17η Νοεμβρίου 2013 θα διαρκέσουν στη Βέροια οι πολλαπλές εκδηλώσεις του 2013euroPAC στη Βέροια.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 11πμ, θα παρουσιασθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θεανώ Ζωγιοπούλου» της Βέροιας, το βιβλίο των Βεροιωτών Γιώργου Κλοκίδη (αρχαιολόγου) και Δημήτρη Τρίγκα (τοπογράφου-παγκρατιαστή), με τίτλο «Το Παγκράτιο δια μέσου των αιώνων» που εκδίδεται στην...
Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Το βιβλίο είναι μια εκδοτική προσπάθεια του Συλλόγου μας και καλύπτει ιστορικά, ενημερωτικά και αναπτυξιακά θέματα του παγκρατίου.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, από τις 9.30πμ, θα πραγματοποιηθεί  στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας -ανάλογα με τα  τεχνικά ζητούμενα, το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Παγκρατίου Αθλήματος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 8μμ, στο Φιλίππειο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα λάβει χώρα η επίσημη υπογραφή των πεπραγμένων του Συνεδρίου και η τελετή ενάρξεως του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος. Το αγωνιστικό μέρος του πρωταθλήματος  θα γίνει στον ίδιο χώρο το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου, από τις 9πμ ως τις 9μμ κάθε μέρα.  

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης, Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και Δήμου Βέροιας.


Η παρακολούθηση και συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: