Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Σοσιαλιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη παρουσίασε τις προτάσεις της

Τις θέσεις της για το πολιτικό σύστημα, την δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, την παιδεία, την υγεία και την δικαιοσύνη παρουσίασε η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση της στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Την Σοσιαλιστική Τάση εκπροσώπησαν οι βουλευτές του...
ΣΥΡΙΖΑ, Κουρουπλής, Τσουκαλάς, Μιχελογιαννάκης και τα στελέχη της Χρυσόγονος και Κοτσακάς.

Επίσης παρεβρέθηκαν οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χαραλαμπίδου, Κουράκης και Αμανατίδης ενώ μήνυμα χαιρετισμού του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα διάβασε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Σαμανίδης.
Στο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην “συνάντηση της ριζοσπαστικής αριστεράς με δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας που δεν συμβιβάστηκαν με τον νεοφιλελευθερισμό και τα μνημόνια χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός της συγκρότησης ιδεολογικής τάσης εντός του πλαισίου του καταστατικού του κόμματος.

Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Χρυσόγονος υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι “τον σοσιαλιστικό χώρο στην Ελλάδα τον εκφράζει η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ και σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ”.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν επίσης και πολλά συνδικαλιστικά στελέχη, άνθρωποι που έδωσαν μάχες μέσα από τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και διαφοροποιήθηκαν στη συνέχεια από το κόμμα και τα μνημόνια που αυτό ψήφισε.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εκφράστηκε με ξεκάθαρο τρόπο η καταδίκη για την εισβολή των δυνάμεων καταστολής στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με εντολή της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: