Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ- Φασίστες επιτέθηκαν στο σπίτι του Ιμάμη Σαχμπάζ Σιντικί

Το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη τα μεσάνυχτα, τάγμα εφόδου φασιστών επιτέθηκε στο σπίτι του Σαχμπάζ Σιντικί, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα ιμάμη της Πακιστανικής Κοινότητας. Το σπίτι βρίσκεται στα Σεπόλια στο οδό Κόντογλου 6. Μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει πώς καθοδηγήθηκαν και εντόπισαν το σπίτι του ιμάμη.

Δέκα-δώδεκα φασίστες αναστάτωσαν...

ΑΘΗΝΑ- Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ακρόπολης

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα (Α.Τ.) Ακροπόλεως, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε οχήματα, ένα περιπολικό, ένα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και δύο Ι.Χ., καθώς και σε τέσσερα δίκυκλα.

Σύμφωνα με την...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ''Θα ματώσουμε, αλλά θα τους ανατρέψουμε''

Ν. Αδαμόπουλος
Συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΡΙΝ
στον Γ. Ελαφρό


Χρειάζεται αυτοθυσία και θυσίες, θα πρέπει να «ματώσουμε» . Με μια από τα ίδια δεν οδηγούμαστε πουθενά και αυτό το βλέπει ο καθένας και όσοι μείνουμε σε αυτό θα γίνουμε μέρος του προβλήματος.
Όταν μας σημαδεύουν στην καρδιά δεν μπορούμε να παρακαλάμε, χτυπάτε μας πιο κάτω. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αυτό έκαναν και θα κάνουν και τώρα..

Το πόρισμα για Μεϊμαράκη έβγαλε "λαβράκι" για Ρέστη

Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής αποκαλύπτει το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Πώς ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Πρόστιμο 31,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Από το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ, στο οποίο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του...

VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ στο MTV- "Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει τις διακρίσεις εις βάρος των προσφύγων από τον εμφύλιο πόλεμο

Mary Kotovska - Αθήνα ανταποκριτής
Ο Ν. Θεοδωρίδης στο MTV

Νάσος Teodoridis μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι σήμερα το πιο δημοφιλές πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ. Είναι υπεύθυνος για τον τομέα των μειονοτήτων και την ίδια στιγμή είναι ένας πολύ καλός και ειλικρινής φίλος των Μακεδόνων και όχι μόνο όσοι ζουν στην Ελλάδα.
Είναι αρκετά αποδεκτό ότι η χώρα μας ονομάζεται Μακεδονία. Αλλά προσωπικές απόψεις και στάσεις των μελών του κόμματος δεν είναι πάντα...

Οι ένστολοι είναι όπως όλοι οι εργαζόμενοι- Το ΚΚΕ ζήλεψε την κοινωνική υπεραξία του ΣΥΡΙΖΑ !

Ζήλεψε τη "δόξα" του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος μίλησε δια στόματος Τσίπρα ότι οι ένστολοι παράγουν "κοινωνική υπεραξία" και το ΚΚΕ έρχεται με ανακοίνωσή του να ζευγαρώσει την απίστευτη απολίτικη γραμμή που "εξισώνει" τους αστυνομικούς υπαλλήλους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Προφανώς και η ηγεσία του ΚΚΕ προσδοκά σε "υπεραξία ψήφων" στις ερχόμενες εκλογές. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η προσέγγισης έστω κι αν την κάνουν οι φαεινοί εγκέφαλοι του Περισσού.
Γεγονός πάντως είναι ότι κάτι τέτοιες πολιτικές και κάτι ο απομονωτισμός θα τους οδηγήσει σε ακόμα πιο μικρά ποσοστά και να το ξέρουν ότι δε...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ προς ΣΥΜΜΟΡΙΑ Χ.Α: Ουστ δουλέμποροι

Ψήφισμα με το οποίο καταγγέλλει τη δράση της «Χρυσής Αυγής» στον κλάδο εξέδωσε στην πρόσφατη Γενική του Συνέλευση το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Νομού Αττικής, τονίζοντας: «Ουστ δουλέμποροι (...) Λειτουργεί ως δουλεμπορικό γραφείο και κανονίζει με τους εργοδότες φτηνούς εργάτες με ημερομίσθια που δεν θα...

Μ. ΡΕΠΟΥΣΗ- Η αδιέξοδη λογική των νέων μέτρων

της
Μ. Ρεπούση*
Μετέχοντας στη συγκυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά πήρε μια απόφαση μεγάλου πολιτικού ρίσκου. Άφησε πίσω της την τακτική ενός απαρχαιωμένου αριστερισμού, που αρκείται στην αφοριστική αντιπολιτευτική πολιτική της άρνησης των πάντων, και μετέχει στην κυβέρνηση προσπαθώντας να κρατήσει το τιμόνι όσο το δυνατό πιο αριστερά...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΟΛΟΣ- Ο βουλευτής της Συμμορίας έβγαλε όπλο- Προσήχθη στο ΑΤ Βόλου -Αντιπαράθεση με αντιφά

Ο βουλευτής της συμμορίας
έβγαλε το όπλο του
Συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε στις 19.30 στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με την Aστυνομία, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος επέδειξε πιστόλι.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της...

Τα καθήκοντα της συγκυρίας και το μαζικό ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς

του
Γιάννη Μπασκόζου*
1. Στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις του καλοκαιριού ο λαός έκανε τιτάνια προσπάθεια να αποτινάξει τις μνημονιακές πολιτικές και τους εκφραστές τους. Είδε την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σαν συνέχεια των αγώνων που έδωσε όλο το προηγούμενο διάστημα στις εργατικές κινητοποιήσεις και στις πλατείες, στους τόπους δουλειάς και κατοικίας από άκρου εις..

Σοκ στη Θράκη από ακροδεξιά δημοσιογράφο της ΕΡΑ που ξεπέρασε το Μιχαλολιάκο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη αλλά και στο δημοσιογραφικό κόσμο της Θράκης η ραδιοφωνική συνέντευξη-ποταμό του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, που μεταδόθηκε από την ΕΡΑ Κομοτηνής, όπου την παράσταση δεν έκλεψε ο ακροδεξιός Μιχαλολιάκος αλλά η ακόμη πιο ακροδεξιά δημοσιογράφος (φωτ.) που πήρε τη συνέντευξη !

Θα μπορούσε να είναι...

VIDEO & photo- Η αντιφασιστική παρέμβαση έτρεψε σε φυγή τον νεοναζιστή - Συγκέντρωση και πορεία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη στα χρονικά της Αλεξάνδρειας αντιφασιστική παρέμβαση που έγινε σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης και ακολούθησε πορεία και πέρασμα από τη λαϊκή αγορά της.

Αντιφασίστες...

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- Επικράτησε η λογική του κράτους. Δικάστηκε ο αγωνιστής της αριστεράς Χρ. Μπακαλάκης /ρεπορτάζ

Αντιφασίστες, σύντροφοι του Χρ. Μπακαλάκη έξω από το δικαστήριο
Αρνητική για το λαϊκό και αντιφασιστικό κίνημα ήταν η σημερινή δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών το οποίο καταδίκασε τον αγωνιστή της Αριστεράς Χρήστο Μπακαλάκη σε 2+12 μήνες φυλάκιση για τις κατηγορίες της κατοχής κροτίδας και ενδεχόμενης πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το δικαστήριο καθώς και...

Παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2013 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Παρατείνεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τις 31 Μαρτίου 2013, όπως ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά από συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αξιοποιώντας το έμπειρο υπάρχον προσωπικό, το οποίο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Πετυχημένα τα τουρνουά της ΚΕΔΑ- Μεγάλη η συμμετοχή

Το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία το Αθλητικό Τουρνουά που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας. Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έγιναν οι αγώνες beach volley και τένις, για ηλικίες 6 έως 11 ετών.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας οι...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Αντιφασιστικό κάλεσμα - Στην πλατεία Πνευμ. Κέντρου στις 10 π.μ

Κάλεσμα

Καλούμε όλους τους δημοκράτες αντιφασίστες να δώσουν αγωνιστικό παρόν αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί στην πλατεία, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

  • Να διατρανώσουμε την...

Οι θέσεις του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στην ΚΕ του ΣΥΝ (22/23-9)

Τα στελέχη του «Αριστερού Ρεύματος» του ΣΥΝ δεν έδωσαν θετική ψήφο αλλά ψήφισαν λευκό κατά τη ψηφοφορία για την τελική πολιτική απόφαση της ΚΠΕ του ΣΥΝ, απόφαση που ενεκρίθη κατά τη Συνεδρίαση της ΚΠΕ το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες...

VIDEO- Πιο καθαρά δε γίνεται- Όλοι οι βουλευτές έτσι πρέπει να απευθύνονται στη Χρυσή Αυγή



Ο Βουλευτής του Θ. Παφίλης ήταν ξεκάθαρος σήμερα στη Βουλή. Θεωρώ ότι στο εξής, όλοι οι βουλευτές τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ όταν αναφέρονται στην συμμορία πρέπει να τους αποκαλούν όπως ο Παφίλης. Κι ας διαμαρτύρονται οι βουλευτές της κι ας ζητάει ο πρόεδρος της Βουλής να μη λέγονται τέτοιες εκφράσεις. Η οργάνωση είναι φασιστική και πρέπει να το λένε όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι

Αγωγή κατά του Δ. Κυριαζίδη (ΝΔ) κατέθεσε η Χ.Α- Θίχτηκε γιατί την αποκάλεσε "εγκληματική οργάνωση"

Αθήνα: Αγωγή κατά του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση. Η Χρυσή Αυγή επικαλείται τη δήλωση που είχε κάνει ο Δημήτρης Κυριαζίδης στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 περί «εγκληματικής σπείρας».

Η Χρυσή Αυγή ζητά...

VIDEO- Mιχαλολιάκος, τετράγωνος φασίστας

Μόλις τώρα είδαμε ένα βιντεάκι που ανέβασε ο 11Mothman11 στο οποίο "πρωταγωνιστεί" ο φύρερ Μιχαλολιάκος τετράγωνος...

Oμιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αντιμνημονιακή φλυαρία και κλίνατε επι δεξιά; (από την Παρέμβαση)

Tοποθέτηση της πολιτικής ομάδας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
1. Ενσωμάτωση και νομιμότητα η προσφυγή στην οργάνωση του λαού για την ανατροπή;
Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της κρίσης, τρία χρόνια μετά την είσοδο του Μνημονίου στην χώρα, η ελληνική υπόθεση του χρέους συνεχίζει να αποτελεί τον κρίσιμο κρίκο για την διαχείριση...

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν Γραμματείς γίνονται και Φαρισαίοι των νέων... και ιδιαίτερα όταν για πρώτη φορά συμμετέχουν μαζικά και με δικό τους πανό...

της
Ν. Πανταζή
Το σύνθημα "Τα δικαιώματά μας κάνατε κουρέλι, άντε και γαμήσου "σύντροφε" Κουβέλη" ήταν το μόνο που έθιξε ο Γραμματέας Οργάνωσης του Σύριζα από μία μεγαλειώδη πορεία και την συμμετοχή των νέων μας.

 Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι κάθε οπτική αλλά το κείμενο του εν λόγω Γραμματέα είναι κατάπτυστο απέναντι στους...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Δεν έκλεισε την αγορά στην απεργία ο Εμπορικός και ευθύνονται οι ...άλλοι

Τουλάχιστον περίεργη αν όχι παράλογη ήταν η απόφαση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας να κρατήσει τα καταστήματα της πόλης ανοιχτά στη χτεσινή 24ωρη απεργία.

Οι διοικούντες τον Σύλλογο με μια απόφαση σταθμό πήραν απόφαση χωρίς προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου να μην πάρουν μέρος...

Ανώνυμος ναζιστής Συμμορίτης με απειλεί: ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα ανώνυμο (με ψευδώνυμο) ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν συμμορίτη της Χρυσής Αυγής που είχε απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο. Ο συμμορίτης της ναζιστικής οργάνωσης με τη γλώσσα που ξέρει και καταλαβαίνει επιχειρεί να με τρομοκρατήσει.

Αναφέρεται στο...

ΔΙΚΤΥΟ- Να ξηλωθεί το Α.Τ Αγ. Παντελήμονα- Οι αστυνομικοί ενημερώνουν τους φασίστες

Την νύχτα της Τρίτης 25/09 «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν ρατσιστική επιδρομή στο σύλλογο της κοινότητας των Τανζανών στην Πλ. Αμερικής, όπου κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους, σ’ ένα χώρο που λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες εδώ και πολλά χρόνια.

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκαν...

VIDEO- ΤΡΙΠΟΛΗ- Aποδοκιμασίες πολιτών στους συμμορίτες και σε βουλευτή τους



Κυριακή, 23 Σεπτέμβρη 2012.
Τρίπολη. Κράξιμο σε βο(υ)λευτές της Ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» από συγκεντρωμένο κόσμο στην παρέλαση για την άλωση (ή Σφαγή) της Τριπολιτσάς.
Θαυμάστε το επίπεδο του (νεόνυμφου) ναζιστή Παναγιώταρου και της κουστωδίας του

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας συμφωνεί με τον διευθυντή σχολείου που μήνυσε τους καταληψίες μαθητές

Μάριος Κάτσης
Ο Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης στην Θεσπρωτία, στηρίζει τις μεθόδους τρομακράτησης των μαθητών που κάνουν καταλήψεις!!! Γιατί, πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις την άποψη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και αυριανό κυβερνητικό ή κρατικό στέλεχος στην εκπαίδευση όταν υποστηρίζει τον διευθυντή του (τον πατέρα του δηλαδή) που έκανε μήνυση στους μαθητές που έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους;

Ο επίδοξος...

VIDEO- ΑΘΗΝΑ- Η επίθεση των φασιστοειδών στην Κοινότητα των Τανζανών

Στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το left.gr, καταγράφεται η επίθεση των φασιστοειδών στα γραφεία της Κοινότητας της Τανζανίας στην Πλατεία Αμερικής, το βράδυ της Τρίτης 25/9.
Επί ώρα, ανενόχλητα, τα φασιστοειδή σπάνε τα τζάμια και την είσοδο της Κοινότητας και...

Διαμαρτυρία ενστόλων έξω από τα γραφεία ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου, πραγματοποίησαν το πρωί συνδικαλιστές της αστυνομίας διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στους μισθούς τους.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί...

ΒΕΡΟΙΑ- Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στη χτεσινή απεργία

φωτ. από ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ
Στη Βέροια χτες κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας διοργανώθηκαν συγκεντρώσεις και πορείες τόσο από το ΠΑΜΕ όσο και από κλαδικά σωματεία όπως των εκπαιδευτικών και των υπαλλήλων ΟΤΑ.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν η πιο...

Άρχισαν οι καταλήψεις σχολείων - 60 σχολεία σε κατάληψη

Καταλήψεις σχολείων από την τρίτη εβδομάδα του διδακτικού έτους έχουμε για πρώτη φορά και αυτό είναι απότοκος της πενιχρής χρηματοδότησης της εκπαίδευσης, της αδυναμίας των δήμων να καταβάλλουν τα στοιχειώδη και εν όψει χειμώνα να πληρώσουν για αγορά πετρελαίου.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα...

ΒΕΡΟΙΑ- Απεβίωσε ο Κώστας Παπαστάμκος, πατέρας του ευρωβουλευτή

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου Γιώργου Παπαστάμκου. Ο Κώστας Παπαστάμκος άφησε την τελευταία του πνοή χτες στο σπίτι του και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί.
Τα ΧΡΟΝΙΚΑ εκφράζουν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντα

VIDEO: Επίθεση της ΧΑ στην Κούρτοβικ

Ανακοίνωση ΝΑΡ για την μεγαλειώδη Απεργία της 26 Σεπτέμβρη

Με την μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις τεράστιες διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και ο λαός έστειλαν ένα σαφέστατο μήνυμα: Τα μέτρα που ετοιμάζει η τρικομματική «χούντα» κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ απορρίπτονται, δεν περνούν! Το μαζικό κίνημα μπορεί να ανατρέψει το νέο άγριο αντεργατικό πακέτο, με ένα πανεργατικό – παλλαϊκό ξεσηκωμό, που θα σαρώσει την άθλια κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη, όλη τη μνημονιακή πολιτική και τα μέτρα που έχει επιβάλλει, σπάζοντας τις αλυσίδες της ΕΕ και.....

Ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου Αστυνομικής Αυθαιρεσίας για τις παράνομες προσαγωγές

Η τρικομματική κυβέρνηση της υποτέλειας θέλοντας να τρομοκρατήσει τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές και να αποτρέψει τη συμμετοχή του κόσμου στη μεγαλειώδη σημερινή ειρηνική διαδήλωση, πιστή στις αντιδημοκρατικές και αντιδραστικές πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, προέβη σε μαζικές προληπτικές προσαγωγές με ....

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή υπέρ των ενστόλων! - Η κοινωνική υπεραξία αποθεώνεται...

Όλοι είδαμε την απρόκλητη αστυνομική βία στην Αθήνα εναντίον των διαδηλωτών. Για ακόμα μια φορά οι αστυνομικοί συμπεριφέρθηκαν με τον τρόπο που γνωρίζουν. Δεν συμπεριφέρθηκαν στους διαδηλωτές όπως στην Ρένα Δούρου, με συμπάθεια και ζεστασιά αλλά με ροπαλιές και κλωτσιές.
Κι όμως, στον ΣΥΡΙΖΑ εμμένουν στην γνωστή γελοία ανεδαφική πολιτική πρόταση του Τσίπρα ότι οι αστυνομικοί παράγουν κοινωνική υπεραξία. Τους καλύπτουν πολιτικά γιατί προφανώς...

video- Πογκρόμ φασιστών-αστυνομίας πλ. Αμερικής



ΠΡΟΣΟΧΗ: Το video προέρχεται από τη γνωστή φασιστική σελίδα που κόβει και ράβει τα βίντεο στα μέτρα της Χρυσής Αυγής, και γι αυτό είναι μόνη που επιτρέπεται να παρίσταται στις δράσεις της. Διαβάστε τι πραγματικά συνέβη στο άρθρο του OmniaTV

http://omniatv.com/blog/2374
Σχόλιο στην περιγραφή του video και τίτλος: GiaNt

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- Αναβολή της δίκης Μπακαλάκη. Ενωτική πορεία ΠΑΜΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χρήστου Μπακαλάκη από το δικαστήριο στα Γιαννιτσά εξ αιτίας της αποχής του δικηγόρου του που συμμετείχε στη σημερινή 24ωρη απεργία.
Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Έσπασε την απεργία ο Εμπορικός Σύλλογος- Κλειστή η ΔΟΥ και πολλά σχολεία

Χαμπάρι δε θα πάρουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας ότι σήμερα γίνεται γενική 24ωρη απεργία. Και ο λόγος είναι ότι η αγορά της πόλης λειτουργεί κανονικά μετά από απόφαση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου με την οποία θα ασχοληθούμε σε επόμενο δημοσίευμα.

Η αγορά είναι ανοιχτή,  η...

Ρουμανία: Η νεολαία επιθυμεί την επιστροφή στον κομμουνισμό

Θεωρεί ότι πριν τη πτώση του Τσαουσέσκου τα πράγματα ήταν καλύτερα

Μπορεί η περίοδος κατά την οποία βρισκόταν στην εξουσία ο Νικολάι Τσαουσέσκου να σήμανε για την Ρουμανία την επιβολή μίας από τις σκληρές κομμουνιστικού χαρακτήρα απολυταρχίες, όμως στις μέρες μας η ρουμανική νεολαία δηλώνει πως «τότε», δηλαδή πριν από την...

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σε παλιότερη πρότασή της το 2005 (http://www.hlhr.gr/details.php?id=84) σχετικά με μια νέα διευθέτηση των σχέσεων κράτους και εκκλησίας στην Ελλάδα έχει τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του αδικήματος της βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων από τον Ποινικό Κώδικα, το οποίο...

Ανοικτή επιστολή εκπαιδευτικού προς Ηλία Κασιδιάρη - Κανονικό "λούσιμο" στον άσχετο φασίστα

Ανοικτή επιστολή προς Ηλία Κασιδιάρη
 
κύριε Κασιδιάρη,
 
(Θα ακολουθήσει σε αρκετά σημεία αυτής της επιστολής, όμως μη νομίζετε ότι τη βρίσκω και πολύ με αυτόν τον πληθυντικό ευγενείας που χρησιμοποιώ προς εσάς, κύριε Κασιδιάρη. Το κάνω μόνο και μόνο επειδή προσωπικά ο ήχος που μου θυμίζει αυτή η φράση είναι ο ήχος μιας βρισιάς,

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
 
Οι Δικηγόροι Γιαννιτσών απέχουμε από τα καθήκοντά μας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να εκφραστεί με τον πλέον μαζικό τρόπο η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών εν όψει της οριστικοποίησης των...

ΚΡΗΤΗ- Ιστορική απόφαση του δήμου Σφακίων- ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ

Ιστορική απόφαση του Δήμου Σφακίων κατά της καταστρεπτικής επέλασης των Μεγαλοεργολάβων της Μαύρης Ανάπτυξης και της Πράσινης Απάτης!
 
Με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη αποφασιστικότητα, το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων τάχθηκε κατά της...

ΝΑΡ- Κάλεσμα ταξικών συνδικαλιστών για ξεσηκωμό και κλιμάκωση του αγώνα

Κάλεσμα πρός τους εργαζόμενους και τους νέους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, απευθύνουν δεκάδες συνδικαλιστές της ταξικής πτέρυγας και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Το κάλεσμα τονίζει την ανάγκη για πανεργατικό παλλαϊκό ξεσηκωμό και κλιμάκωση του αγώνα. Καλεί σε μέτωπο ανατροπής και ένα άλλο (από τη ΓΣΕΕ και τον υποταγμένο....

Το f/b "έριξε" τα προφίλ διαχειριστών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Καταγγελία


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σύγχρονη ηλεκτρονική χούντα και τα φασιστικά παρακλάδια της για προσπάθεια φίμωσης.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη, απενεργοποιήθηκαν οι λογαριασμοί στο Facebook του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι προσωπικοί λογαριασμοί ...

Οταν ο «Παστίτσιος» ξεγελούσε τους «πλασιέ» της λατρείας του Παΐσιου

Πουλιόπουλος Γιώργος 

Η φάρσα με το ανύπαρκτο θαύμα και τα... θύματα

Ο 27χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της βασφημίας ως διαχειριστής της σελίδας geron pastitsios στο Facebook, είχε καταφέρει να «ξεγελάσει» δεκάδες μπλογκ, ακόμη και έντυπα, τα οποία χρησιμοποιούσαν το όνομα του Γέροντα Παΐσιου για να «πουλήσουν» θαύματα και προφητείες, που τους έφερναν κλικ και φύλλα από την εκμετάλλευση της...

Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης - Δικαστική δικαίωση με 10 μήνες στον φασιστικό ΣΤΟΧΟ

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο εκδότης της ακροδεξιάς φυλλάδας «Στόχος», για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μελών του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης. Στις 20/9, μετά από δύο αναβολές, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σάββα Χατζηπαρασκευά για 3 συκοφαντικά ηλεκτρονικά και έντυπα δημοσιεύματα του «Στόχου» κατά την...

Στο εδώλιο ο 27χρονος για τον "Γέροντα Παστίτσιο"

Σε δίκη παραπέμπεται ο 27χρονος που συνελήφθη για "καθύβριση θρησκευμάτων" μέσω Facebook, διατηρώντας λογαριασμού με όνομα "Γέροντας Παστίτσιος

Σε τακτική δίκη παραπέμφθηκε 27χρονος χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για...

ΗΜΑΘΙΑ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, τυραννούν το λαό και τη νεολαία. Με όργανο την τρικομματική κυβέρνηση εξαπολύουν πυρά στη ζωή και την ελπίδα μας.

Είμαστε καθημερινά μάρτυρες της...

Κλειστές οι ΔΟΥ από αύριο ως Παρασκευή

Τις κινητοποιήσεις τους κατά του πακέτου των περικοπών ύψους 11,9 δισ. ευρώ κλιμακώνουν οι εφοριακοί. 
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν λάβει, οι ...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Οι καταλήψεις των Δημαρχείων δείχνουν το δρόμο της κλιμάκωσης και της νίκης

Η Γενική Απεργία της Τετάρτης αφετηρία κινήματος ανατροπής

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την πρωτοβουλία των εργαζομένων Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου να προχωρήσουν σε κατάληψη του Δημαρχείου για την οργάνωση, όπως αναφέρουν, «της λαϊκής αντίστασης στην κοινωνική και οικονομική λαίλαπα, σον πόλεμο που μας κήρυξαν το μαύρο μέτωπο, η Ε.Ε., η τρόικα και οι εδώ εντεταλμένοι...

BEΡΟΙΑ- Εκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή στο 4ο δημοτικό σχολείο

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2012, στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, σε συνεργασία με το Τμήμα ...

ΔΗΜΑΡ:Να διαλευκανθεί άμεσα η εμπλοκή πολιτικών σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού

Το ζήτημα της εμπλοκής πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως και χωρίς καμία καθυστέρηση, όσο ψηλά και αν φτάνουν οι υποθέσεις αυτές. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και καλεί όλους τους φορείς (εφορίες, τράπεζες κλπ) να...

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- παρέμβαση Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας: Η βία γεννάει βία. Μην πείτε ότι δεν ξέρατε γονείς...

Αγαπητοί γονείς
Λ. Παπαχρυσοστομίδης
εκπρόσωπος Ανεξ. Πρωτ.
Πόσο ακόμα θα δηλητηριάζουμε τις ψυχές των παιδιών μας; Πότε τελικά θα εξηγήσουμε σε αυτά τα αθώα αγγελουδάκια πως η «χρυσή αυγή» είναι μία δολοφονική οργάνωση; Όπου νάναι θα εμφανιστεί κι ο Έλληνας Μπρέιβικ. Τότε μην πει κανείς πως δεν ήξερε. Η βία γεννάει βία. Μετά τους μετανάστες, έρχονται οι αριστεροί, μετά οι...