Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

παρέμβαση- Ανέκδοτο η δικογραφία εις βάρος του συμμορίτη Παππά- Με ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν πολεμιέται η Συμμορία

Θα του κάνουν τα μούτρα κρέας του ναζιστή βουλευτή. Είπαν ότι θα ασκήσουν δίωξη εις βάρος του συμμορίτη Βουλευτή Παππά γιατί άρπαξε μέσα από τα χέρια τους έναν καθυστερημένο χριστιανό χτες το βράδυ έξω από το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ.
Με βαριά καρδιά αναγκάστηκαν να παραγγείλουν δικογραφία η οποία θα μπει στο αρχείο όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Δε με βλέπετε; Έ, ούτε τη...
δικογραφία να μετασχηματίζεται σε δίωξη θα δείτε.

Ο ναζιστής συμμορίτης έκανε τη μαγκιά του και κατέδειξε αυτό που όλοι ξέρουμε: Την άριστη συνεργασία της Συμμορίας με την Αστυνομία.
Με υπερβάλλοντα ζήλο έδρασε για να δείξει ότι δε "μασάει", ότι παίζει εντός έδρας και εξ αυτού του λόγου "εξέθεσε" τους αστυνομικούς οι οποίοι γαμοσταύριζαν τους μαλάκες τους ηθοποιούς και τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ που αβεβάζουν τέτοια έργα (τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;) και αναγκάζονται να τρέχουν και να έρχονται σε φέικ συγκρούσεις με τους συνεργάτες τους ναζί.

Πέρα από την πλάκα το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα γίνεται ακόμα σοβαρέτερο όσο περνάει ο καιρός και η καθεστωτική αρίστερά (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) στρουθοκαμηλίζει και δεν αντιδρά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι οι φασίστες φύσει δειλοί εκτός από τον ιδεολογικό πόλεμο θέλουν και πραγματικό πόλεμο, αντιπαράθεση στους δρόμους.
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ κάνουν μεγάλο λάθος αν νομίζουν ότι οι φασίστες θα εξαφανιστούν επειδή τα στελέχη τους βγήκαν στα κανάλια ή επειδή έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις εις βάρος της συμμορίας.

Να είναι σίγουροι στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ ότι όπως το χαστούκι του φασίστα Κασιδιάρη ανέβασε το ποσοστό τους έτσι και τα "γαλλικά" του φασίστα Παναγιώταρου θα ανεβάσει άλλο τόσο. Ο εκφασισμένος έλληνας που στο όνομά του και τη δήθεν αλάνθαστη κρίση του ορκίζονται είναι έτοιμος να τους "πουλήσει" και να ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να νιώσει μέρος του συστήματος, να εκτονώσει το θυμικό του, να πει στο καφενείο ότι "εγώ είμαι εδώ", όπως έλεγε επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και έκανε μεταθέσεις, έβγαζε δάνεια, έσβηνε κλήσεις κλπ

Όσο το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται να πουν αυτό που πιστεύουν και νομίζουν ότι αν στρογγυλέψουν τον  πολιτικό τους λόγο δε θα προκαλέσουν τη μεσαία τάξη (ποια διάολο είναι αυτή τελικά;) και ίσως την προσεταιριστούν, πλανώνται οικτρά. Η μεσαία τάξη θα πάει σούμπιτι στη ναζιστική συμμορία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι.

Συνεπώς, ας αφήσουμε κατά μέρος τις συζητήσεις, διαδικτυακές και άλλες, ας αφήσουμε κατά μέρος τους καναπέδες και τις αφ΄ υψηλού αναλύσεις και ας βγούμε στο δρόμο ενωμένοι στα αντιφασιστικά μέτωπα που ξεπηδάνε κι ας καταλάβουμε εμείς τους δρόμους με δράσεις και φαντασία.
Τώρα όμως, όχι αύριο γιατί θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: