Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Διπλοθεσίτες Τσαβδαρίδης και Μπατσαρά- Γιατί δεν παραιτούνται από σύμβουλοι;

Προ ημερών ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος παραιτήθηκε από το αξίωμα του στο δήμο Βέροιας δείχνοντας ότι θέλει να ασχοληθεί στα σοβαρά με το βουλευτιλίκι και κατά την άποψή μου καλά έκανε.
Δε μπορεί να είσαι και παπάς και ζευγάς.

Ωστόσο, οι άλλοι δυο βουλευτές της ΝΔ, οι Λαζ. Τσαβδαρίδης και Γ. Μπατσαρά επιμένουν να κρατάνε τις...
θέσεις τους. Ο πρώτος ως επικεφαλής στο δήμο Βέροιας της μείζονος μειοψηφίας και η δεύτερη ως περιφερειακή σύμβουλος της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Και για τον Λ. Τσαβδαρίδη να αναγνωρίσω ότι έχει έναν σοβαρό λόγο να παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας ως αρχηγός της παράταξης διότι αν φύγει θα γίνει μακελειό για το ποιος θα αναλάβει αρχηγός της παράταξης. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις που ενδιαφέρονται να ηγηθούν και οι δυο εξ αυτών δε λένε μεταξύ τους ούτε καλημέρα. Οπότε, ο Τσαβδαρίδης παραμένει για να μη διαλυθεί η παράταξη.

Όμως με τη Γεωργία Μπατσαρά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ίδια ως απλή περιφερειακή σύμβουλος είναι απορίας άξιον το πως καταφέρνει να ανταποκρίνεται και στις δυο θέσεις, να ενημερώνεται, να δρα και να φέρνει σε πέρας την αποστολή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δε μπορώ να αντιληφθώ τη σκοπιμότητα της παραμονής της στο Περ. Συμβούλιο Κεντρ. Μακεδονίας αφού όπως και η ίδια αναγνωρίζει η δουλειά που έχει ένας βουλευτής είναι μεγάλη και πρέπει να αφιερωθείς αποκλειστικά σ΄ αυτή. Πόσο μάλλον όταν είσαι και κυβερνητικός βουλευτής.

Από την άλλη βέβαια θα πρέπει να σημειώσω ότι η κ. Μπατσαρά είχε εκλεγεί στο νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας το 2007 ως επιλαχούσα που ήταν μετά την παραίτηση του Λ. Τσαβδαρίδη που τότε είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία.
Τότε προφανώς ήταν βολική αυτή η παραίτηση. Τώρα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαος δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά
Για χαζούς τους πέρασες Χάρη να παραιτηθούν???? Αυτοί ξέρουν ότι δεν έχουν μέλλον σαν βουλευτές και πόσο μάλλον ότι η κυβέρνηση αυτή θα κρατήσει πάνω από έναν μήνα ακόμα.....άν έχουν όμως τα κότσια ας παραιτηθούν...
αλλά που.....

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαίως είναι πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Όμως πιστεύεις ότι αυτοί οι τρείς συγκεκριμένοι άνθρωποι αλλά και πολύ άλλοι τις ίδιας παράταξης τους ενδιαφέρει η σωστή και απρόσκοπτη εκτέλεση τον καθηκόντων για τα οποία έχουν εκλεγεί? Όχι φυσικά!! Αυτά τα άτομα που θέλουν να λέγονται Βουλευτές, το μόνο που πού τους ενδιαφέρει είναι πώς θα ξεγελάσουν τους πολίτες για να επανεκλεγούν!!! Χωρίς ίχνος συνείδησης θα τους ακούσης να ψηφίζουν σε λίγες μέρες το Ναι σε όλα!! Δηλαδή στη μείωση μισθών και συντάξεων, στα χαράτσια , στην εξοντωτική φαρμακευτική δαπάνη, στη αύξηση του πετρελαίου, στη μείωση των 30 ευρώ των αγροτικών συντάξεων, στους νέους φόρους, δηλαδή στη εξαθλίωση τις κοινωνίας!!! Και θα έχουν το θράσος να μας πούνε ότι όλα αυτά για το καλό τις Πατρίδος!!! Για το καλό των πολιτών όμως μούγκα!!! Είναι ευτυχώς για πολύ λίγο ο κόσμος θα τους στείλει από εκεί που ήρθανε!! Δηλαδή μιας χρήσεως !!! Για να κάνουν τα χατίρια των τοκογλύφων!!! Θα μείνουν στην ιστορία σαν τα ποιο μισητά πρόσωπα που πούλησαν τις ελπίδες των πολιτών που τους τίμησαν, και δυστυχώς ένας από αυτούς ήμουν και εγώ, ας γνωρίζουν όμως ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ανώνυμος είπε...

ΈΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Η κ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ Ο κ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!