Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΚΩΝΙΑ- Αποχώρησε η υποψήφια της Συμμορίας και τους καταγγέλει για αυταρχική συμπεριφορά- Τι πρωτότυπο;

Η άνοδος των ποσοστών της ναζιστικής συμμορίας είναι μοιραίο να φέρει γκρίνιες και αντιπαραθέσεις. Θα φέρει αποχωρήσεις και καταγγελίες. Πληροφορούμαστε ότι μια ναζίστρια από την Λακωνία όπου ήταν υποψήφια βουλευτής στις περασμένες εκλογές αποχώρησε από τη συμμορία εξ αιτίας της αυταρχικής συμπεριφοράς των μελών της προς το πρόσωπό της. Τι πρωτότυπο;

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε καθώς επίσης και την απάντηση της συμμορίας της Χρυσής Αυγής:



"Αποχωρώ από την τοπική οργάνωση Σπάρτης, συνεπεία της αυταρχικής συμπεριφοράς μελών της τοπικής οργάνωσης ως προς το πρόσωπο μου.

Δηλώνω ότι παραμένω ένθερμη πατριώτης υποστηρικτής των εθνικών ιδεωδών, αλλά μακριά από τις τάξεις της τοπικής οργάνωσης.

Κατά προσωπική άποψη και γνώμη, θεωρώ τον εαυτό μου εξαπατημένο ύστερα από όσα είδα ως ενεργό μέλος στο λίγο διάστημα που έμεινα, πιστεύοντας ότι μέσα από αυτή θα πρόσφερα στην πατρίδα μου".
Γρηγορία Στραβοκέφαλου
Υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τη Χρυσή Αυγή




Σε απάντηση σε όσα ψευδώς υποστηρίζει η πρώην υποψήφια βουλευτής και μέλος της Τ.Ο. Λακωνίας Γρηγορία Στραβοκεφάλου μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και τοπικών ιστοσελίδων το γραφείο τύπου της Τ.Ο. θέλει να ενημερώσει φίλους και υποστηρικτές για τα κάτωθι:
Η Τ.Ο. Λακωνίας κρίνοντας αντιδεοντολογικές τις πράξεις της κας Στραβοκέφαλου και κατόπιν συζήτησης επί του συγκεκριμένου ζητήματος αποφάσισε ομόφωνα την αποπομπή της από την πολιτική ενασχόληση με το κίνημα.
Πιο συγκεκριμένα όπως πολλάκις έχει δηλώσει η Χρυσή Αυγή παραμένει απαρέγκλιτη στη θέση, του ότι κάθε συνεργασία ή έστω πρόθεση συνεργασίας με άτομα τα οποία ανήκουν σε άλλες παρατάξεις και που δεν αποσκοπούν στο έργο το οποίο μας ανέθεσε μέσω των εκλογών ο ελληνικός λαός θεωρείται απαράδεκτη και άτομα τα οποία δεν βοηθούν στο να παταχθεί το φαινόμενο της διαφθοράς που διέπει αυτές τις καταστάσεις δεν έχουν καμία θέση στη Χρυσή Αυγή.

Το ίδιο ισχύει και για όσους με έμμεσους ή άμεσους τρόπους συκοφαντούν για οποιονδήποτε λόγο το κίνημα μας.
Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν αποφασίστηκε η αποπομπή της κας Στραβοκέφαλου η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές ή μικροσυμφέροντα, παρά μόνο με τη δέσμευση του κινήματος μας απέναντι στον ελληνικό λαό για μια Ελλάδα καθαρή και αδέσμευτη από κομματικές μικρότητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: