Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Παπαστάμκος: Η συμφωνία θα σώσει τη χώρα αλλά όχι τους Έλληνες

Αυτή την ώρα ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος εκφωνεί την ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας με αφορμή την βράβευσή του μετά την ομόφωνη απόφαση του...
 σώματος να τιμήσει έναν συμπολίτη που διάπρέπει τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο, όντας καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιώς όσο και στην πολιτική.
Ο καθηγητής Παπαστάμκος εστίασε στην κρίση και στην αναγκαιότητα να γίνουν όλες εκείνες οι διαρθρωτικές αλλαγές στη χώρα μας ώστε να μπορέσει η χώρα να βρει το δρόμο της όντας πολιτικός που υποστηρίζει μετά πάθους ότι η μοίρα της χώρας μας βρίσκεται εντός της Ε.Ε.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η χτεσινές αποφάσεις του Γιούρογκρουπ κάνουν καλό στην Ελλάδα αλλά όχι στους Έλληνες. "΄Σώζουν την Ελλάδα αλλά όχι τους Έλληνες", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι "αυτό που λέω είναι σκληρό αλλά αυτό είναι".
Ο Παπαστάμκος δεν είναι κυνικός ούτε από κείνους τους πολιτικούς που έχουν ως μότο το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Είναι ένας πολιτικός συντηρητικός που δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ούτε έδωσε λαβές για σχόλια για την ηθική του ούτε για την διοίκησή του όντας υφυπουργός εξωτερικών επί Μητσοτάκη.
Κι όταν ένας πολιτικός του δικού του διαμετρήματος και ηθικής αναγκάζεται να πει την πικρή και σκληρή αλήθεια ότι οι Έλληνες θα δεινοπαθήσουν τότε αντιλαμβάνεστε ότι η ζωή μας θα γίνει κόλαση.



Ο δήμος Βέροιας τιμάει τον ευρωβουλευτή και νεοεκλεγμένο αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργο Παπαστάμκο με την ανώτερη τιμητική διάκριση του δήμου.
Ο καθηγητής απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους και εστιάζει στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, την κρίση και διαπίστώνει ότι τα Μνημόνια σώζουν τη χώρα αλλά όχι τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: