Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

10 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΚΑΡΕΛΗ- ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟ. "ΈΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΜΟΣ"

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και εφέσιμη επέβαλλε το εφετείο Θεσσαλονίκης στον πρώην δήμαρχο Μελίκης Κ. Καρέλη και στον δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Θέμη Τσιφόπουλο.
Η κατηγορία ήταν ότι κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας έκαναν ένα έργο στον Αλιάκμονα με το οποίο αρδεύονται τα χωράφια της περιοχής.
Κατά του έργου αυτού προσέφυγε τόσο η...Οικολογική Ομάδα της Βέροιας όσο και η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου.
Σε δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Κ. Καρέλης δήλωσε ότι "εγώ είχα να αντιμετωπίσω ένα καυτό θέμα. Οι αγρότες δημότες μου έπρεπε να ποτίσουν μέσα σε μια βδομάδα και έπρεπε να δώσω λύση. Έβαλα τη λογική πάνω από το νόμο και προχώρησα χωρίς να έχω κάνει τις απαραίτητες εκ του νόμου προβλεπόμενες κινήσεις. Το δικαστήριο έκρινε ότι έπραξα κακώς και με καταδίκασε. Όμως, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς".
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσιφόπουλος καταδικάστηκε διότι συμμετείχε στο έργο αυτό βάζοντας τα μηχανήματα στην υπηρεσία του δήμου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου ξέχασες να τους ρίξεις λουκουμόσκονη, τα καημένα τα παιδιά! Για το καλό του λαού το κάνανε ρε αχάριστοι!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι αστιο να λεμε πως η παρεμβαση(διαβαση) που ειχε γινει στο ποταμι ηταν για να ποτιζονται τα 30000 στρεματα του πρωην Δ.Μελικης.Παραπλευρο οφελος ειχαν οι αγροτες της περιοχης και αυτο περιοριζεται στη χρηση της διαβασης ετσι ωστε να περναν απεναντι.Διαβαση που εγινε μονο και μονο για να δουλευουν τα χωματουργικα μηχανηματα των αμμοληψιων

Ανώνυμος είπε...

Στη μπουζού θα μπεί κανένας;
Θα περάσουν βραχιολάκια σε κανέναν απο αυτούς που ρήμαξαν τον Παλιό Πρόδρομο; Άκου λογική. Ποτίσματα και τρίχες. Ο καθένας θα κάνει ότι του κατεβάσει η δική του ... λογική και όλα μέλι γάλα. Και οι νόμοι ρε ζάντες που πάνε; Σε τι ορκιστήκατε όταν αναλάβατε; Ορίζομαι στην λογική μου είπατε ή τους νόμους του Κράτους. Άντε ρε απο δώ. Νομίζετε ότι κάποιος σας πιστεύει ή ότι μας δουλεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Άδικη μεταχείριση είχαν από το δικαστήριο οι δύο καταδικασθέντες, θυσιάστηκαν για το καλό του τόπου, όμως δεν τους αναγνώρισαν το δίκαιο τους, έτσι είναι δεν τολμάς να κάνης καλό και σε πάν στα δικαστήρια! Κατόπιν αυτού προτείνω, να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία, να τους ανακηρύξουμε τοπικούς ευεργέτες , να στηθούν οι προτομές τους μπροστά στο πνευματικό κέντρο, να κλείσουν για 48 ώρες τα καταστήματα σε όλο το Δήμο, και τέλος να βγάλουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας και να το στείλουμε, στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Δικαιοσύνης, και στον Αρχιεπίσκοπο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Συμπαραστάτης του Δημότη!! Για το λαό!! Ευτυχώς τον ψήφισαν μόνο οι 20 της ομάδας του...Αλλιώς θα έπρεπε να ξαναφηφίσουν άλλον τώρα που θα έχανε τη θέση του. Αλήθεια ο εργολάβος Τζιφόπουλος συνεχίζει να είναι Δημοτικός Σύμβουλος; Να τους χαιρόμαστε.. Άλλωστε και τους ισολογισμούς 6 χρόνων δεν τους έκανε για το καλό του λαού...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! ΤΙ ΕΚΛΕΞΑΜΕ???????????????