Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ...ΧΩΡΙΑ

Ισαακίδης Πρ.
Την Κυριακή 29 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και εκπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Η συμμετοχή των γιατρών κυμάνθηκε στο 50% των εγγεγραμμένων μελών με αρκετούς νέους να προσέρχονται στη διαδικασία.
Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο δεν συμμετείχε...μόνο η παράταξη της ΔΗΠΑΚ (που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ) και η οποία κατέβασε υποψήφιο τον κ. Καρτσιούνη Γιώργο ο οποίος έλαβε μόνο 3 σταυρούς και ήταν ο μόνος εκ των υποψηφίων που δεν εκλέχθηκε.
Πιο συγκεκριμένα, ψήφισαν 208 γιατροί σε σύνολο 414 εγγεγραμμένων. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 192, τα άκυρα 13 και τα λευκά 3.
Εκλέχτηκαν κατά σειρά σταυρών προτίμησης: Ισαακίδης Πρόδρομος (φωτ.) (με 104 ψήφους), Διαμαντόπουλος Βασίλειος (91), Προδρομίδης Πρόδρομος (78), Πετράκης Ιωάννης (70), Βογιατζής Ιωάννης (68), Κοντοτάσιος Κων/νος (47), Σαμανίδης Διονύσιος (45), Κόκορης Γεώργιος (43), Γουσόπουλος Σταύρος (40), Συμεωνίδης Κων/νος (36) και Κορδάτος Παναγιώτης (με 29 ψήφους).
Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, για να συγκροτηθεί σε σώμα και να κάνει την κατανομή των αξιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: