Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι βουλευτές, λέει ο Φ. Δημητριάδης

Οφείλουν όλοι να πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση που διοργανώνουμε για να αντιδράσουμε συντονισμένοι στο επιχειρούμενο σχέδιο να απομακρυνθούν οι δημόσιες υπηρεσίες από την Αλεξάνδρεια. Το θέμα είναι πρωτίστως...
 πολιτικό και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι βουλευτές που έχουν προσκληθεί για σήμερα και ο Αντιπεριφερειάρχης που επίσης έχει προσκληθεί.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης με κατηγορηματικό τρόπο θέτει το ζήτημα αυτό επι τάπητος και "προκαλεί" τους τέσσερις βουλευτές να μιλήσουν, να πάρουν θέση δημόσια, να λειτουργήσουν υπέρ του τόπου τους γιατί με τέτοιες αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης και της Τρόικα υποθηκεύεται το μέλλον της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο Φ. Δημητριάδης υπενθύμισε ότι ήδη έχει συσταθεί η Συντονιστική Επιτροπή που αποτελείται από τον ίδιο και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, τον αντιδήμαρχο Κ. Βενιόπουλο και σήμερα θα συμπληρωθεί με τους εκπροσώπους των φορέων που θα δώσουν το "παρών" σήμερα και θα δεσμευτούν ότι θα αγωνιστούν για το θέμα αυτό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora toys thimithike toys voyleytes?

Ανώνυμος είπε...

Όταν αναφέρεστε στους προσκεκλημένους Βουλευτάς προφανώς και αναφέρεστε σε αυτούς που αναγνωρίζεται, σύμφωνα με δηλώσεις σας στην τηλεόραση Πέλλα. Διαφορετικά θα μου επιτρέψετε να συμπεράνω ότι λειτουργείται αλλά καρτ και αυτό δεν είναι έντιμο, όπως θέλετε να σας αποκαλούν.

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Όταν όλοι μας υπηρετούμε συγκεκριμένες πολιτικές δεν γίνετε να γελοιοποιούμαστε με δήθεν αντιδράσεις.
Δηλαδή οι τέσσερις βουλευτές εκπροσώπησαν κάποια άλλη πολιτική από αυτή που υπηρετούμε όλοι οι κρίνοντες.