Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γιανναβαρτζής "αδειάζει" Ουσουλτζόγλου: Ζητάω συγνώμη γι΄ αυτά που είπε ο πρόεδρος


Ο Στ. Γιανναβαρτζής, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητήριου Ημαθίας παίρνει το λόγο στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας την...
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ζητάει εκ μέρους της διοίκησης συγνώμη για το ατόπημα του προέδρου Ουσουλτζόγλου που απαξίωσε με υβριστικό θα έλεγα τρόπο τους δημόσιους υπαλλήλους λέγοντας ότι φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να μπουν στο δημόσιο.
Ο κ. Γιανναβαρτζής είπε οτι ο πρόεδρος εκφράζει τις δικές του απόψεις και όχι του συμβουλίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 'Η ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

O OYSOYTZOGLOY DHLADH POY FILAEI THS PODIES TWN AGROTWN PREPEI NA TON BRISOYME. DEN NTREPETE LIGO? OLA EINAI ALYSIDA, AN DEN EXEI LEFTA O AGROTHS , AN DEN EXEI LEFTA O DHMOSIOS YPALLHLOS 8A EXOYN OI EPIXEIRHMATIES?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ. ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ? ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.