Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πασοκικό ανέκδοτο: Θα μιλήσει για την κρίση και τους πολίτες η Διαμαντοπούλου, ο Μπουτάρης και Χ΄΄δημητρίου !!

Δείτε σύνθεση και βγάλτε προκαταβολικά συμπέρασμα.
Διαμαντοπούλου, η γνωστή μνημονιακή υπουργός που για άγνωστους σε μένα και στον πολύ κόσμο έχει αναγορευτεί σε ηγετικό παράγοντα του ΠΑΣΟΚ που καταρρέει. Κατά την...
άποψή μου πρόκειται για μια πολιτικό χωρίς κανένα ειδικό βάρος και περιεχόμενο που η παρουσία της βασίζεται στην επικοινωνία και στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.
Μπουτάρης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που δεν ανήκει πουθενά παρά μόνο στον εαυτό του. Περιδιάβηκε όλα τα κόμματα, από το κόμμα του Μάνου ως το ΚΚΕ και ευτύχησε να εκλεγεί δήμαρχος και απλά τώρα το διασκεδάζει. Την καταβρίσκει.
Χατζηδημητρίου, ο διευθυντής της εφημερίδας ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ που πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι η εφημερίδα του κλείνει και μένει μόνο το κυριακάτικο φύλλο. Ένας δημοσιογράφος που ξεκίνησε από το ΚΚΕ, εκλέχτηκε βουλευτής στην Πέλλα με τον εννιαίο ΣΥΝ και ακολούθως προσχώρησε στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Είναι επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος εφημερίδων της Θεσσαλονίκης. Βολεμένος δηλαδή.

Οι τρεις προαναφερθέντες θα είναι οι βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ, ναι υπάρχει ακόμα, στην Θεσσαλονίκη με θέμα την κρίση και τους πολίτες και την πόλη και άλλα τέτοια ωραία ηχηρά και βαρύγδουπα.
Θα μιλήσουν δηλαδή για την κρίση που βιώνει στο πετσί του ο λαός και ο οποίος εξαθλιώνεται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο η καλοζωισμένη Διαμαντοπούλου που θεωρεί το Μνημόνιο ευλογία Θεού, ο Μπουτάρης που ζει στον κόσμο του και που δίνει εντολές στους αστυνομικούς του να διώχνουν και να συλλαμβάνουν μετανάστες μικροπωλητές και ο άνθρωπος του συστήματος Μπακατσέλου, ο βολεμένος δημοσιογράφος Χατζηδημητρίου.

Όντως, οι Πασόκοι έχουν αυξημένη αίσθηση του χιούμορ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται κυριολεκτικά. Νομίζουν ότι βρίσκονται προ τριετίας και συμπεριφέρονται ως να μην έχουν ευθύνες κι αυτοί που ανέδειξαν την πιο καταστροφική κυβέρνηση των εποχών.

Για την ιστορία να πούμε ότι η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:30, στο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305-307)

Δεν υπάρχουν σχόλια: