Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ- ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ- ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Αν ήταν αστείο θα ήταν πιθανόν ένα καλό τρολλάρισμα. Έλα όμως ντε που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα σοβαρά αυτές τις ανοησίες. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι στη ζωή υπάρχουν βλάκες αλλά με ανησυχεί το ότι αυτοί οι βλάκες πιστεύουν και μάλιστα φανατικά τέτοιες επικίνδυνες αηδίες και συνεπώς έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους βλάκες.
Και η πλάκα είναι ότι αυτοί οι τύποι (λέγονται "Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας) που...
αποτελούν μια διάσπαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ημαθία, ναι, έχουμε και τέτοια, έστειλαν μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να με ενημερώσουν σχετικά και επισύναψαν και το λινκ στο μπλόγκ τους όπου γράφουν με ...καμάρι ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος.
Μπήκα στον κόπο και από επαγγελματική διαστροφή διάβασα τα όσα αναφέρονται στη σελίδα τους και ...αποστομώθηκα. Γράφουν στον τίτλο της ανάρτησης: "Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ILUMINATI ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".
Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι εθνικιστές έχουν κάποια άλλη ουσία, κάποιο άλλο υλικό μέσα στο κεφάλι τους που αντικαθιστά τον εγκέφαλό τους.
Ξεπερνούν τους συναδέλφους τους Χρυσαυγίτες που απ΄ όσο ξέρω τέτοια μαλακία δεν την είπαν ακόμα (εκτός κι αν το είπαν, οπότε είναι τα ίδια σκατά).
Πέρα από την πλάκα οι τύποι είναι υπαρκτοί και μέσα στη συγκυρία μπορεί να καταστούν και επικίνδυνοι. Γι αυτό, θα πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας και να τους σπρώξουμε ακόμα βαθύτερα στα λαγούμια τους που ως τώρα κρύβονται...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

φασίστας εισαι και φένεσε μεγάλε!!!