Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΤΕ ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ;

Για τον ΠΑΣΟΚο ή τον ΝεοΔημοκράτη δεν θα πω τίποτα. Δεν είναι τίποτα το καινύργιο δυο άτομα που ανήκουν στα κόμματα αυτά να είναι πρωταγωνιστές σκανδάλου και μάλιστα ηγήτες εγληματικής οργάνωσης. Για τον αρχηγό όμως της εγκληματικής οργάνωσης που τον υιοθέτησε το ΛΑΟΣ και μάλιστα τον έβαλε και επικεφαλή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Ημαθίας θα σας πω τι έλεγε ο πολύς Βελόπουλος που τώρα κάνει την πάπια.
Δείτε τι έλεγε στη Βέροια όταν... ήρθε να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του στην Ημαθία και τον Καραμπέρη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη.
Να σημειώσω ότι ο Καραμπέρης ουδεμία σχέση έχει με την Ημαθία αλλά μπήκε ελέω Καρατζαφέρη και Βελόπουλου αργηγός του ψηφοδελτίου.
Ο Βελόπουλος έλεγε με στόμφο για τον νονό της Θεσσαλονίκης τα εξής:
"Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: