Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ (ΝΔ) ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

Όταν φτάνει στο σημείο ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Βέροιας να λέει από μικροφώνου στην τοποθέτησή του ότι πρέπει οι μαθητές να έρθουν στο δημαρχείο και να πλακώσουν στο ξύλο τους υπεύθυνους που τους αναγκάζουν με τις αποφάσεις που παίρνουν να πληρώνουν αντίτιμο για τη... μεταφορά τους τότε το πράγμα έχει ζορίσει πολύ.
Ο Τσαβδαρίδης ανήκει σε ένα φύση συντηρητικό κόμμα που καταδικάζει διαχρονικά τις "έκνομες" ενέργειες, την αυτοδικία των πολιτών. Τέτοιες ή παραπλήσιες πρωτοβουλίες που πήραν οι πολίτες στα δυο χρόνια τώρα με προπηλακισμούς φραστικούς κι όχι μόνο η ΝΔ τις έχει καταδικάσει.
Όμως, φαίνεται ότι δε χρειάζεται πλέον να υποκρινόμαστε. Δε χρειάζεται πλέον να δηλώνουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε θεσμούς και νόμους που όχι μόνο δε σέβονται τον πολίτη, τον άνθρωπο αλλά κάνουν ότι μπορούν για να τον ισοπεδώσουν.
Για να φτάσει ο Τσαβδαρίδης να εκστομίσει από μικροφώνου αυτή την ευχή ή μήπως προτροπή πάει να πει ότι και ο ίδιος αν απεκδύονταν το μανδύα του κομματικού στελέχους και ας μην ανήκει στις φτωχές τάξεις των συμπολιτών μας θα ενώνονταν κι αυτός με τους άλλους πολίτες που αγανακτισμένοι όντες ρίχνουν μπινελίκια και ίσως και καμιά "ψιλή" στο πολιτικό προσωπικό που μας έχει εξαθλιώσει.

Βέβαια, θα πει κάποιος και ευλόγως ότι και ο Τσαβδαρίδης ανήκει στο πολιτικό προσωπικό και έχει κι αυτός συμβάλει στο χρόνο που ήταν βουλευτής για να έρθουμε στην σημερινή κατάσταση. Συμφωνώ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει και να μην αξιολογήσω τον αυθόρμητο λόγο του...

Είπε ο Λαζ. Τσαβδαρίδης όπως διαβάζω στα σχόλια της εφημερίδας ΛΑΟΣ «Δεν θα ψηφίσουμε την πρόταση της δημάρχου και ελπίζουμε να έρθουν οι μαθητές, που θα αναγκαστούν να πληρώσουν τα μεταφορικά μέχρι τώρα, στο δημαρχείο και να…πλακώσουν στο ξύλο τους υπεύθυνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: