Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ- ΣΑΦΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ


Ο πρώην δήμαρχος Πλατέος και νυν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας στο δήμο Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρεται στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος ότι ο κάθε σύμβουλος και πολιτικός γενικότερα έχει το στυλ του και τον τρόπο του που... πολιτεύεται. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αν και δέχτηκε στο παρελθόν σκληρή κριτική και επιθέσεις δεν αντέδρασε με υψηλούς τόνους και κράτησε το επίπεδο της αντιπαράθεσης σε πολιτισμένα επίπεδα.
Πιθανόν ο κ. Δριστάς να ένιωσε την ανάγκη να κάνει αυτή την τοποθέτηση διότι βλέπει ένα χρόνο τώρα που λειτουργεί ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αλεξάνδρειας ότι ορισμένοι συνάδελφοί του δεν ασχολούνται με τα ζητήματα του δήμου αλλά μόνο με σκανδαλολογία και έχουν ενδυθεί τη στολή του δικαστή και του ρομφαιοφόρου κυνηγού της διαφθοράς που κατά την άποψή τους υπάρχει στην καθημερινή πρακτική της διοίκησης.
Είναι πλέον φανερό ότι με την τακτική αυτή των συγκεκριμένων συμβούλων που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ της ήττας των δημοτικών εκλογών διαφωνούν ολοένα και περισσότεροι σύμβουλοι της παράταξης Γκιόνογλου αλλά ουδείς ακόμα δεν έχει διαφοροποιηθεί ανοιχτά, άγνωστο γιατί ή τι περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: