Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΚΟΥΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ: ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ". ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ


Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πήρε το λόγο και αναφέρθηκε ονομαστικά στον τέως πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη λέγοντας ότι κατά το... παρελθόν της οχταετίας Γκιόνογλου τον αποκαλούσε "καθηγητή" κλπ και ότι αν η διοίκηση Δημητριάδη έστελνε στη δικαιοσύνη το ζήτημα της μη απόδοσης ΦΠΑ και ο ίδιος θα βρισκόταν κατηγορούμενος χωρίς όμως να είχε ιδιοποιηθεί ούτε ευρώ, αλλά όμως θα ήταν υπόδικος όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του.
Ο Σ. Κούγκας θέλησε δηλαδή να υποστηρίξει ότι η συνεχής κριτική που γίνεται από την παράταξη Γκιόνογλου με εστίαση σε πρόσωπα της πλειοψηφίας του δήμου που είτε έχουν καταδικαστεί είτε είναι υπόδικα με την κατηγορία "παράβαση καθήκοντος" πλην όμως τα αδικήματα είναι τέτοια που μόνο προβληματισμό και χαμόγελα προκαλούν.
Βλέπεις τους δικαστές να καταδικάζουν πρώην δημάρχους γιατί δεν έκλεισαν ένα καφενείο στο χωριό που το είχε γράψει η αστυνομία. Περί αυτού πρόκειται. Κι όταν η παράταξη Γκιόνογλου που έχει τον ίδιο τον επικεφαλής να είναι υπόδικος για τέτοια κατηγορία, μετέρχεται τέτοιων επιχειρημάτων είναι προφανές ότι αφενός έχει χαθεί το μέτρο και κυριαρχεί η εμπάθεια και αφετέρου θα προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις από την παράταξη της πλειοψηφίας που έκανε γενική αντεπίθεση στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου της Αλεξάνδρειας για το 2011.

-Σε επόμενη ανάρτηση η απάντηση του Κ. Ναλμπάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια: