Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ

Το βράδυ του Σαββάτου 14/01 αντιληφθήκαμε την παρουσία της Ν.Μπακογιάννη στο Ηράκλειο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥΣΕ
Το βράδυ του Σαββάτου 14/01 αντιληφθήκαμε την παρουσία της Ν.Μπακογιάννη στο Ηράκλειο.
Αποφασίσαμε άμεσα μαζί με συντρόφους μας... αναρχικούς και άλλους συναγωνιστές, ότι οφείλαμε να δώσουμε μία ελάχιστη απάντηση για την “τιμή” που μας έκανε να μας επισκεφτεί.
Το ποιόν της εν λόγω κυρίας, καθώς και της οικογένειας της, είναι γνωστό σε όλους και δε θα αναφερθούμε περαιτέρω. Κατευθυνθήκαμε λοιπόν προς την είσοδο του χλιδάτου εστιατορίου “Λούκουλος”, στέκι κυρίως μεγαλοαστών και ξιπασμένων νεόπλουτων, γύρω στους 40 συντρόφους.
Εκσφεντονίσαμε γιαούρτια και αντικείμενα προς το τραπέζι όπου καθόταν η Μπακογιάννη και ο συφερτός από “επιφανείς” μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ένας, πιθανότατα από τη φρουρά της, προσπάθησε άδοξα να μας απωθήσει, όταν όμως ένας δεύτερος έβγαλε όπλο και το όπλισε απειλώντας μας, ήταν κάτι το οποίο μας εξόργισε περισσότερο αντί να μας φοβίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να σπαστεί η βιτρίνα και όλο το σκυλολόι τους να κλειστεί έντρομο μέσα.
Αποχωρήσαμε συντεταγμένα όταν εμείς το επιλέξαμε, ακριβώς όπως όταν είχαμε εισβάλει στην αρχή.

Υ.Γ.1 : To χαμόγελο της Ντορούλας κόπηκε, όταν μας αντίκρυσε να κατευθυνόμαστε απειλητικά προς το μέρος της, και η αμηχανία της μετατράπηκε σύντομα σε φόβο. Έτσι, προσπάθησαν να την προστατέψουν, οδηγώντας την σιγά – σιγά προς το πίσω μέρος του εστιατορίου. Θα έπρεπε ήδη να έχουν καταλάβει ότι δε μπορούν να κυκλοφορούν δημόσια, και ατάραχοι να μοιράζουν χαμόγελα και χειραψίες! Την επόμενη φορά ίσως χρειαστεί να τρέξουν αλαφιασμένοι!

Υ.Γ.2 : Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν οι καταστηματάρχες ότι αν επιλέγουν να φιλοξενούν τέτοια καθάρματα, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν αντίστοιχα γεγονότα στα μαγαζιά τους

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


www.oparlapipas.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA IΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ'' ΑΓΕΛΕΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΟΥΚΑΡΙΖΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ Κ ΤΑ ΕΚΑΙΓΑΝ, ''ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΑΝ'' ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.....
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ. ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι στα πλαισια της ευγενους αμιλλας της τραμπουκο"αριστερας" μετραει το ποσα γιαουρτια και μολοτοφ πεταει η καθε κουτσοομαδα???