Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ..ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΥΠΕΡΓΗΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τα εγκλήματα μικρής εμβέλειας όπως χαρακτηρίζονται από την αστυνομία είναι πλέον πολλά σε καθημερινή βάση. Το αστυνομικό δελτίο είναι παραφουσκωμένο κάθε μέρα από διαρρήξεις, απάτες, μικροκλοπές. Όλα αυτά έχουν την εξήγησή τους.
Όμως, όταν διαβάζεις γεγονότα όπως αυτό που έγινε χτες στην Κατερίνη, τότε το μόνο που νιώθεις είναι λύπη. Γιατί δυο άνδρες πήγαν και εξαπάτησαν και πήραν ότι λεφτά είχε μια ηλικιωμένη 84χρονη στο σπίτι της προσποιούμενοι ότι ήταν γνωστοί του γιου της...
Διαβάστε την είδηση όπως την έδωσε η αστυνομία..

Χθες (09.01.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, άγνωστοι άνδρες, πλησίασαν 84χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι ότι γνώριζαν τον γιό της, μπήκαν στην οικία της.
Αρχικά έπεισαν την ηλικιωμένη να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ τα οποία δήθεν όφειλε ο γιος της σε αυτούς. Κατόπιν με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από συρτάρι επίπλου το χρηματικό ποσό των (5.000) Ευρώ.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: